Snabb nr sy kolven innehavarenMed en liten bit av läder och lite varmt lim kunde jag skapa en stor, lätt att göra kolven innehavaren att lägga som ett tillbehör till en stor Halloween-kostym.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vänt ut kolven innehavaren & bälte bandet

jag postat nyligen en instructable för en ekonomisk Baldric hjärta (Baldric vänt ut hjärta) jag gjorde för min son. Han bad också om några tillbehör att gå med hans Baldric hjärta. Detta kolven innehavaren var en av utsmyckningar att lägga till sin p...

Snabb, återvinningsbart Taco skal innehavaren

Jag kom hem en dag och tänkte, "Jag verkligen vill göra en, god taco, men jag hatar när den faller alltid över och alla taco-y godhet faller ut".Så vad jag gjorde var att började jag leta runt efter något jag kan använda för att hålla den.Jag ha...

Justerbar värmeljus bunsenbrännare stativ med valfri kolv hållare

Som en homeschool familj utför vi ofta kemiska experiment. En traditionell laboratorium stil gas bunsenbrännare är inte alltid tillgängliga eller bekvämt. Alkohol-brännare är ett alternativ, men vi verkar aldrig ha alkoholen till hands. Ofta räcker e...

Pixel Minecraft Nerf

I detta instructables ska jag visa dig hur man bygger en Nerf pistol som ser ut som det har rymt från Minecraft. Efter att ha sett skum pistol ville jag omedelbart bygga en fungerande version. Efter att ha sökt en Nerf pistol som jag kunde använda sn...

SurfCube: En omgivande display för våg och tidvatten data

SurfCube är en omgivande skärm för att presentera våg och tidvatten data för surfare, eller för dem som bor nära kusten. Detta tillåter en användare att hålla reda på ocean/sea tide och wave villkorar på ett set läge med ett ögonkast. Den är också av...

Office vapen: Psycho Blaster

ledsen för att vänta, alla--material för mina projekt börjar ta slut. Jag är också upptagen med mer simpla saker som min dolda talang att förhala.Ja, detta var något jag skapade för ett år sedan (tror jag) efter att jag såg boken Mini massförstörelse...

Snabb Tips #5: Enda Mag innehavaren som en kniv eller ficklampa innehavaren

Hej allaDetta är mer av ett quick-tips på nytt purposing en enda Magazine innehavare för en kniv eller ficklampa hållare. Jag önskar jag kunde ta åt sig äran för upptäckten men kan inte, jag var påslagen till idén av en närliggande segelbåt ägare til...

Steampunk och Nerf gun snabb åtkomst Visa innehavaren

något fan av Steampunk eller Nerf kommer så småningom med dilemmat att "Hur att bära min pistol när jag inte håller det i mina händer?" För vissa vapen fungerar en läder hölster bra. I själva verket många människor/leverantörer redan göra en sta...

Innehavaren av snabb & lätt markör

saker som behövs:3/16 trä (något slag bör arbeta & skär den till en fungerande storlek)magnetersuperlimAndra saker som behövs:Tillgång till Corel DrawTillgång till en laserskärareDetta är en TechShop produktion.Steg 1: skär filen Få dina saker tillsa...

Akryl rökelse innehavaren

material och verktyg:-1/8" akryl: ett stycke 7" x 2,5" minsta och ett stycke 6,5" x 2" minimum, om du väljer att använda min konst; samma eller olika färger-du väljer (om du mönster eller detalj din akryl, lägga till en ytterligar...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

Trumpinne innehavaren

Jag har spelat trummor i de senaste åtta åren, och även om jag älskar min kit jag har aldrig tyckt om uppsättningen upp jordbruksföretag pinnar och penslar. Det verkar alltid sluta med dem på marken eller rullande off snara, så detta projekt bör lösa...

Wii Remote innehavaren

detta är en trevlig, enkel och billig Wiimote innehavare för användning med Johnny Lee IR/Wiimote datorkontroll, länk nedan.Det är justerbar och snabb att göra.johnnylee.net/Steg 1: Verktyg som behövs för Inte mycket behövs för att göra innehavaren o...

Håll ner lång runda saker med denna snabbis bänk Loop-och-V Vice

ibland du har att hålla en lång runda cylinder till din arbetsbänk. Jag ha brukar att hålla ner en mast för bearbetning till segling kanot framdrivning. Bearbetning processen kräver oftast att du roterar runt objektet som smärtsamt (ibland blodigt) s...

Lasercut 6-pack öl innehavaren

min vän och jag gjorde flera trä 6-pack innehavare inom Techshop träbearbetning. Vi följt mycket noggrant denna stora tutorial av Chris i Chicago. Jag lärde mig mycket och det var kul!Jag har bifogat en bild här så att du kan se vad jag försökte efte...

Lödkolv innehavaren från tegel

Välkomna alla, detta är min första Instructable så jag hoppas ni gillar den.Intro:Idag kommer jag att visa er alla hur man bygger en lödkolv innehavaren från en tegelsten, en klädhängare och en del andra bitar och delar du kan hitta om runt huset.Vad...

Recept rutan och innehavaren

jag har velat ha en recept box och kort innehavaren under en lång tid. Jag ville ha en som kan rengöras också. Jag letade igenom vår kontorsmaterial och kom upp med en utmärkt idé att göra min egen. Den är tillverkad av floppy skivans och en diskett...

Laser skär Comics innehavaren

Min partner har massor av enskilda frågor serier, så att hjälpa med att lagra dem i bokhyllan som jag beslutat att göra några skräddarsydda tidning innehavaren-stil lådor. Jag har tillgång till en laserskärare på min lokala hackspace så beslutat att...

LiFePO4 (3.2V) projekt, inom ett 3 x AA batteri innehavaren!

Tänkande "inside the box"? Kolla detta nya elektroniska projekt fallet, som bildas från en delvis urtagen 3 x AA cell växlade batterihållaren! Kretsar är monterad på en skivad Lödfritt set av brödunderläggen, medan en "Kiwi Board" layo...