Sonic Hedgehog Fondant födelsedagstårtanInledning: Sonic the Hedgehog är min sons favorit karaktär och för hans födelsedag i år, det är vad han ville ha på sin tårta! Min syster skapar normalt utsökta bakverk från fondant, men hon hade inte tid och jag ville lära mig. Så, detta var min första sockerglasyr kaka, för min sons 7: e födelsedag!

Krav och rekommendationer: Om du planerar att göra en tårta som denna, måste du ha extra objekt på sidan. Jag rekommenderar inte att du använder köpta glasyr. Du kan göra det själv och du kommer att ha ett överflöd av det - det kommer att smaka bättre och vara mycket billigare.

  • Här är en instructable att berätta hur man gör egna buttercream frosting.

Nästa, jag rekommenderar också att göra din egen Marshmallow Fondant från grunden. Det är egentligen ganska lätt att göra. Efter att göra det, var noga med att Linda upp tätt i saran wrap, så det inte härda eller torka ut. Också ha handskar händig, för när du färga fondant olika färger. Om du färga det, använda Wiltons grädde Gel, inte karamellfärg.

  • Här är en instructable på att göra din egen marshmallow fondant. Från min systers tidigare erfarenheter smakar det här mycket bättre än den köpta och andra sorter. Det har i princip gjort från marshmallows och strösocker - som inte älskar som?

Skiktning & utsmyckning: Jag gjorde en skiktad kaka. Jag ville göra denna tårta over-the-top och jag lager. Jag färgade en av lagren också blå. Om skiktning, klipp inte kakan i halva längden. Se till att låta den svalna helt och placera sedan tandpetare runt tårtan så att du vet där den är. Sedan använda en lång bit av tandtråd för att skära den tårtan i halva längden.

  • För min dekorationer skapade jag de orange spiraler från fondant ensam. Jag använde en trä spett och lindade tunna långa bitar av fondant runt den och låta den torka ut.
  • För de gula cirklar eller ringar använde jag fondant en del fondant till 1/4 del av gum paste. Detta möjliggör det att härda bättre än med fondant ensam. Gum paste köps i ett paket är dyrt, men jag köpte den så jag inte kunde hitta ingredienser för att göra det från början.
  • Sonic - jag skapade ett organ som består av en hittade mage och runda huvudet ur tandköttet klistra in ensam. Jag skär ett trä spett i fyra bitar och används som som hans ben och armar. Jag satte dessa bitar i gum paste kroppen innan jag låter det allt torrt. Sedan efter det började jag med om sockerglasyr över huvudet och andra delar av kroppen. Sedan, genom att skapa detaljerade fondant bitar och fästa dem. Det var den mest tidskrävande delen av processen.
Relaterade Ämnen

Sonic hedgehog 1 & 2 debug-läge (IOS/Android)

Hej stötarna i detta instructable im kommer för att visa dig hur man låser upp debug-läge i sonic hedgehog 1 & 2 på din IOS eller android-enhet med hjälp av nivå Väljfunktionenallt du behöver är och IOS eller android-enhet med Sonic 1 eller 2 install...

Barnens Sonic Hedgehog maskot kostym

Efter försöker prata mig själv och min son till att göra något enklare och inte så tung... Jag misslyckades. Min yngsta ville vara Sonic the Hedgehog. Och när man tittar online för att få idé är han ville ha något att göra med något som inte såg ut p...

Sonic Hedgehog maskot kostym

jag skapade denna kostym för min son. Vi beställde några maskot att marknadsföra våra företag och de var långt för stor för honom ville han Sonic men det var över $200 online. Jag bestämde mig att försöka göra det själv. Detta är den första kostym ja...

DIY Sonic Hedgehog hatten

När du inte hittar vad du letar... bara få det att hända!Jag gjorde detta Sonic Hat för min bror som en gåva och jag är så upphetsad med hur det blev! Hats är alltid ett roligt tillbehör och är också ett bra alternativ för alla som arbetar med håravf...

Sonic Hedgehog M.O.C

slutgiltighet! de två bästa sakerna samlas Lego och sonic spel.Och snälla rösta på mig i tävlingen Holiday gåvor.Steg 1: ReservdelslistaSteg 2: skor Steg 3: mitten delen Steg 4: huvud Steg 5: sätta ihop det hela...

Hur man drar Sonic the Hedgehog

HejDenna ritning så enkel steg för steg. Börja Rita Sonic the Hedgehog med en blyertsskiss. I början stadier, tryck inte ner för hårt. Använd ljus, slät stroke för skissa.Steg 1: IntroOm du vill rita Sonic the Hedgehog, starta genom att rita en cirke...

Lär dig hur man tecknar knogar från Sonic the Hedgehog

Detta är en ritning lektion att Visa barn (eller vuxna) hur man dra denna "old skool" videospel karaktär, Knuckles Echidna, från Sonic Hedgehog franchise. Du kan se mitt försök Rita Sonic här.Kom ihåg att börja ganska lätt, gör grundläggande for...

Kermit D. groda dissektion födelsedagstårta

vår son ville ha en vetenskap födelsedagsfest. Det fanns vetenskapliga experiment och Uggla pellet dissektioner; men den största hiten var födelsedagstårtan Kermit D. groda dissektion som min fru gjort.Steg 1: Baka kakan och blanda ihop ris krispiga...

En komplett starter guide till AVRs

har du spelat med Arduinos och nu har en smak för microcontrollers?Har du försökt att gå bortom Arduino men blev stoppad av den täta datablad?Detta är den instructable för dig!Jag arbetade på en instructable för epilog tävlingen som skulle trådlöst k...

Tillbaka till skolan vetenskapligt Experiment

Jag lärde mig detta trick på Happy Hour för några år sedan och har använt det i min science klass som en utredning labb sedan dess. Jag berätta bara inte mina elever där jag lärde mig det!Denna övning kräver matcher och innebär brand så använd försik...

Bartop Arcade Supreme - Ultimate Arcade maskin

Denna maskin tog mig en vecka att bygga från scratch. Det utformades och byggdes för min 3 åriga tvillingar.Inuti är en Dell Optiplex 760 dual core 2,8 GHz med 2GB RAM, 80GB HDD, 17-tums Dell Ultra-skarp LCD-skärm, två (2) till synes oförstörbar äkta...

Crafty Mii: Skapa en skokartong lagring Kit för din Wii!

jag älskade min Wii, men jag kunde inte transport den stora rutan Wii kom i hela landet när jag gick på college. Jag kan inte sy, så jag inte kunde sätta ihop en väska. Så, jag har gjort en enkel skolåda kit som lagrar Wii-konsolen. Du kan göra så må...

Hur man bygger din egen Gaming maskin

Älskar dugamla skolan arkadspel? Hur skulle du vilja veta hur man bygger din egen, med ett urval av över 5 000 spel att spela när som helst det passar din fantasi?Vill veta mer? Klicka här för mer information eller kolla in följande steg för att skap...

Äta blues!

Min man hade en födelsedag denna månad. Du måste älska ha semestern slutligen ur vägen, och sedan "Pang", här kommer en annan fest! Bara gnida dessa barn på mina lår!Jag tänkte att jag skulle avstå från den traditionella födelsedagstårtan och gö...

Tryffel Schwarz - en Bacon pralin

detta choklad tryffel recept bygger på klassisk förrätt bacon lindade katrinplommon (eller "ciruelas pasas con tocino " om du befinner dig i en tapasbar, olá!) genom att införa nya smaker och en känsligare utseende. Jag skulle vilja att förestäl...

Hur man gör en Fedora (Indiana Jones')

Fedora är hatten av gangsters och detektiver, dess distinkta form drar oss in i tid som det uppstått. Denna ikoniska kände hat är vad kommer att tänka på när vi hör sådana hjältar som den intrepid Indiana Jones. Min son är för närvarande galna om Ind...

Hur ta emot en spion part

För sin 8: e födelsedag antydde min dotter att hon verkligen skulle vilja en "hemlig Agent, Nancy Drew-ish, Super detektiv Spy Party". Du vet den? Nej? Tja, inte heller jag. Så efter en snabb sökning efter idéer (fantastiska som finns här) och k...

Elgitarr Cake

min son ville ha en bil för sin 16: e födelsedag. Han ville också ha en gitarr. Jag var billigt så fick han en gitarr. Han fick även en matchande kaka att gå med den. Denna kaka är modellerad efter den Kona KES1 serie dubbel Cutaway röd elektrisk git...

Bärgades/återanvändas delar 5V/USB-laddare. Flera ID och multi-kontakt enheter.

Hej!Min första instructable. Kanske inte rocket science men, att vara säkert något praktiskt jag tänkte jag skulle dela.Detta är bara en dokumenterad Sammanfattning av vad jag gjorde / jag har gjort för att få till liv två fint operativa USB laddare...