SPY HACK! Mini gömställe gjord av en pennaI denna film ska jag visa dig en underbar idé att göra en hemlig plats i en grafit trä blyertspenna med mina egna händer hemma!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemliga gömställe

Hyra ett värdeskåp på en bank är ett bra sätt att säkert förvara värdefulla personliga föremål, men tyvärr kan det också vara extremt dyrt. Hyra kan kosta dig tusentals kronor per år. I denna tutorial får du lära dig att enkelt, säkert och ekonomiskt...

Hur till: kassaskåp/gömställe från en gammal Router

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en fin kassaskåp/gömställe från en gamla, trasiga internet Router. Du kanske eller kanske inte har denna samma router, och om du inte, förhoppningsvis det kan åtminstone ge dig en idé om vad du kan...

Frukt gömställe

Har du små personligt eller värdefulla föremål som ska förvaras säkert, men du har inte råd en kassaskåp eller säkerhet värdeskåp? Hitta lösningen på ditt problem genom att skickligt dölja dina tillhörigheter i falsk frukt.Steg 1: Samla dina tillhöri...

Hur man gör ett hemligt gömställe i Minecraft

detta är ett mycket roligt och kreativt trick. Jag hoppas du gillar vad jag kommer att lära dig nu.Varning: Jag är inte ansvarig och är inte ansvarig för slagsmål eller skada på huset du bygger i minecraft.Steg 1: Steg 1 Så det första du kommer att b...

Kök gömställe

kan du hitta ett gömställe i köketSteg 1: Sista steget Kan du hitta ett gömställe i kök papper...

Varför fungerar inte min fjärrkontroll? Remote gömställe

detta är mycket enkel men jag tänkte jag skulle lägga upp den. Detta skadar inte din fjärrkontroll.Steg 1: Supply(s) Få en fjärrkontroll (helst en du aldrig använda), en skruvmejsel (om fjärrkontrollen har en skruv, mig inte), och något att dölja.Ste...

Hemliga gömställe för lampa

har du någon utbränd glödlampor? Inte kasta ut dem! Istället, varför inte förvandla dem till super hemliga gömställen? Beroende på storleken på lampan, kan dessa användas för att lagra hemliga tryckta meddelanden eller lösenord, små smycken, pappers-...

Återanvända bok som ett gömställe

Hur man gör en gammal bok i en awsome gömstället.-Obs: Detta projekt tar ganska lång tid att göra ordentligt. Det kan också vara en bra idé att spara sidor du klippa ut, så att du kan använda dem för andra projekt.Steg 1: Hitta en bokHitta en gammal...

Hur man gör en stash lukt proof gömställe!

Hej detta är min första instructableVänligen bli trevlig till mig :)i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en stash gömställetfrån en varm choklad tinDet är också lukt proofDisclaimer: Jag tar inget ansvar för eventuella illigal ämn...

Duct tape kort styrelsen huset och gömställe

HejDetta är min allra första instructable. Vad detta är tänkt för att vara är bara ett litet projekt där du kan dölja några av dina värdesaker och det helt gjord i grunden så är det mycket osannolikt att någon kommer att se ut i det eller bara ett hu...

Hacking min DXRacer

Jag gillade verkligen att ha en mus plattform bifogas armarna på min gamla dator stol, men efter bryta två MOBO mus fack, bestämde jag att jag kunde bygga ett bättre själv. När jag köpte en ny DXRacer stol, visste jag att tiden hade anlänt. Jag gilla...

SMART FORT – interaktiv gömställe för barn

ett tält med interaktiva ljus och ljud bäddas in i 3 kuddar. En kudde med ledande tyg fungerar som en kontroll att välja kombinationen av ljus och ljud för att skapa en rolig miljö. En kudde är inbäddade med en högtalare. Den tredje kudden har RGB lj...

Unfindable ägodelar gömställe!

Ok, behöver du följande leveranser: en liten påse, några värdesaker som passar in i en liten påse, och sist men inte minst thoose 2 sidig klibbiga kuddar (eller någon form av band). Åh, och en låda. Oroa dig inte, detta är antagligen mest lätt materi...

Secret kan gömställe

Jag ville göra detta eftersom jag kan håller verkligen hemliga grejer i den. Saker som klubbor eller pengar så min bror inte kommer att kunna hitta den. Den är tillverkad av en mat kan från butiken och ingen kommer att kunna hitta det eftersom kan se...

Pirat gömställe Treehouse

detta är bara en grov översikt av treehouse jag byggt. Jag tog inte bilder på alla små steg jag tog eller all hårdvara jag använde. Du kan hitta alla att information i någon "bygga en treehouse bok".Steg 1: Den första styrelsen Den första styrel...

Hemliga gömställe i din mobiltelefon (inte en iphone)

för alla som har sett Zoolander, denna idé uppstod när att killen sa, "Oh! I datorn!"och vinning att bryta öppna datorn...Jag har en grundläggande LG mobiltelefon som inte är smart och inte kan vända, men det är luriga. För att använda det hemli...

Cat gömställe

Så vår katt Kinky älskar att köra igenom lådor och en gammal rullade havre behållare. Jag trodde han natt som något lite större och sötare. Han älskar det. Först försökte han bara att äta den.Steg 1: material Kan komma igång. Material1 gården av flee...

Det är en bok dess 2 böcker... Åh vänta dess A gömställe

Du har någonsin behövt hans något från en släkting eller något annat Ja detta är en bra idé för digSteg 1: Steg 1 Steg 1: hitta två böcker du och ingen annan vet du finner intressant.Steg 2: Steg 2 Steg 2: nu detta steg kan variera. Du kan göra detta...

Super lätt gömställe för pengarna

möjligen det enklaste (och billigaste) sättet att dölja dina pengar.Steg 1: material Allt du behöver är en vikbar IKEA låda.Steg 2: Konfigurera Först öppna upp lådan än placera pengarna inne slutligen glida ner basen för att täcka pengar och hålla ru...