Star wars "Ett nytt hopp" film i Windows XPdu kan actavate denna häftiga star wars-filmen i windows XP
Se Steg
Relaterade Ämnen

Star Wars Dining Table

Detta projekt härrörde från min systers trängande behov för ett Matsalsbord, min önskan att flytta min kreativa gränserna, och mina och Min systers kärlek för Star Wars. Som ett college student som bor i en lägenhet, min syster hade lite pengar till...

Rey (Star Wars: The Force vaknar) gratis serietidning dag 2016

Hälsningar en gång Instructable-keteers!Som vanligt, jag är sömnbrist och över koffeinhaltiga igen när jag sitter ner för att skriva upp en annan kostym äventyr.I början var det en komisk butikJag vet jag har tidigare nämnt att jag har en vän (s) som...

Star Wars Lightsaber redskap

Jag älskar Star Wars-filmer. Med den nya filmen kom en flod av produkter på marknaden. Varav en var en uppsättning bestick tema som lightsabers. Det ögonblick jag såg dem tänkte jag, "Jag kan göra det". Och jag gjorde med min egen twist. Min lju...

BB8 byggde med Lego Star Wars delar... Och ändå moves i slutet av denna handledning

Jag har skickat in denna modell till Lego idéerhttps://Ideas.LEGO.com/projects/127584Om du gillar denna Lego version av BB8, rösta för det här projektet.Logga in med kontot sociala medieroch rösta för det.Tack själv en miljonen!Jag såg "Ett nytt hopp...

Star Wars ons Tredwell Droid

i denna fina Instructable jag kommer att visa hur man gör en star wars fullskaliga Tredwell droid "från star wars. bygget är måttligt svårt och är en lång bygga och är också en R/C om du väljer det är.Tredwell droid var en stötta i star wars episod 4...

Star Wars ljus-saber (Pool noodle)-Prop #2

Hej alla. Låt mig bara börja med att säga tack alla som har tittat på mitt arbete och har visat intresse för dem, och tack för min Star Wars ljus-saber (Pool noodle)-stötta att göra 500 visningar. Det betyder mycket, att veta det finns som många männ...

Jedi Nagai Sentinel: DIY Star Wars Cosplay

Välkommen alla och till min snabb "Gör det själv" Star Wars Cosplay tutorial!Som en ivrig Star Wars fan var jag övertygad om att fylla en Jedi dräkt/Cosplay före frisläppandet av den Star Wars: The Force vaknar film. Eftersom jag ville skapa en...

Mini Lego xwing från Star Wars-sagan

Hej! Ikväll (eller idag) visar jag hur man gör det mest ikoniska sak från Star Wars serier, böcker, filmer och spel - The X-wing Starfighter!Detta är min första "hur" och Im inte från engelska land och Im fortfarande lära sig detta vackra språk!...

Star Wars: Hur till se Full-film Animation i Windows kommandotolk

Hur man titta på full-film animation i Kommandotolken i Windows. Det är lätt, roligt och måste för alla Star Wars fan där ute. Dessa människor har spenderat tusentals timmar att göra denna animering. Uppskatta. Tack.Steg förklaras i videon.https://ww...

Titta på ASCII-STAR WARS MAC/WINDOWS

Hej stötarna där, Välkommen till TechHead Tutorials:Idag kommer jag visa dig hur man titta på ASCII-Star Wars via "Befalla snabb" (Windows) eller "Terminal" (Mac, Apple). Jag har separerat handledning i två halvor: avsnittet"Mac&q...

Star Wars Film Cell ljuslådor

jag älskar star wars och ett tag sedan jag fick s massa film celler på ebay av star wars.Jag antar att dessa är från remake från några gånger i mitten av 1990.Jag fick massor och valde 8 av dem och backas upp dem på en bit av kortet och brukade ha de...

Star Wars på Windows!

Windows Star Wars! - Klicka här för en annan rolig film. Titta på en full längd episod!...

Hur man gör ett star wars hologram

.Steg 1: Vad du behöver En linjal4 små ark eller ett stort ark tydligtSissorsTejpEn telefon eller jag pod (något du kan ligga platt med YouTube-appen)En markörSteg 2: Om du använder en liten enhet som en telefon bör du ha den nedersta raden 1cm och l...

Star Wars Tatooine Hut film Fort

fort är ett bra sätt för barnen att få kreativa och spendera lite tid låtsas. Forten kan skapas från ett mycket brett utbud av material. Kudde fort byggs upp i olika faser: den första fasen är de strukturella element. Några av dessa kan omfatta stola...

Multi-Functional Star Wars Astromech Droid

E4-B4Astromechdroid för hemmet.Videolänkar för mobila enheter som inte kommer att spela video bilderna ovan:Tillverkningen av E4-B4 Astromech Droid VideoE4-B4: Showcase Video, en del 1E4-B4: Rocket Man VideoE4-B4: Sugen på en Drink?E4-B4: Dome viftar...

Skapa animerade Star Wars öppna titlar!

Hej allaI några dagar, kommer den nya Star Wars-filmen att släppas. Jag ville göra något för detta. Jag fick idén att använda min favorit 3D-rendering programvara för att skapa något som jag kunde dela här.I detta Instructable, jag ska visa dig hur d...

AT-ATrinket - en Star Wars prydnadssak låda

uppdatering: detta projekt deltar i fandom tävlingen. Om Enjoy, glöm inte att ge din röst!Projektet föddes ur beundran för Star Wars universum och fordon skapad för filmer. Kejserliga vandrare är fantastiska maskiner, och AT-AT det främsta exemplet i...

Holocron: Bygga en Star Wars tumma driva

i the Extended universum av Star Wars, Holocron är ett slags AI-hjälp, telepatiskt manövrerade, information lagringsenhet. Och, visst, du kan bygga en prop version (det finns även ett kit). Eller du kan göra en fancy version med en riktig blixt driva...

DIY Star Wars Millennium Falcon Cockpit Playhouse

Innan jag börjar detta mycket lång Instructable, vill jag nämna att om du gillar detta projekt, jag skulle uppskatta dina gillar och röster. Tack för att vara så stöttande!Mina barn älskar Star Wars, och ganska mycket varje dag de sluta gå runt huset...