Star Wars och Star Trek i Minecraft med hallon sylt ModJag ska förklara hur man a enkelt göra Star Wars och Star Trek (och annan) 3D modeller i Minecraft och (b) flyga ett rymdskepp i Minecraft (eller ens har en annan enhet, som en bat eller en zombie, flyga det!), med hjälp av python exempelskripten ingår i min Raspberry Jam Mod. Raspberry Jam Mod emulerar den Raspberry PI versionen av Minecraft Minecraft-till-Python gränssnittet och kan du skriva Python skript för Minecraft, men för detta Instructable ingen programmeringserfarenhet behövs.

Obs: Du kan göra detta på Android Pocket Edition Minecraft om du har version 1.13 av min Raspberry Jam Mod för Pocket Edition. För mer information om Pocket Edition installation, se här.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Star Trek communicator från en kasserad mus

tänka mig att vara kompetent, även som barn, att bygga din egen Star Trek kommunikatör med KVITTER och prata tillbaka funktionalitet. Toppen!Och på samma gång du återvinna kroppen av en kasserad datormus och lär dig vad du kan göra med en kasserad CD...

Star Trek katt träd (med Enterprise och Romulanska rovfågel)

jag har en 2 år gammal katt Saavik som har massor av energi och gillar att vara högt upp. Jag visste att jag ville ha en katt träd, men jag tror de flesta katt träd är riktigt ful. Jag ville ha något både människor och katter skulle njuta av, om det...

NOMAD från ursprungliga Star Trek-serien med ljus och ljudeffekter

om du är ett fan av den ursprungliga Star Trek-serien, du vet vad NOMAD.Det visades i episod #37 "Changeling".NOMAD är huvudsakligen en hybrid av en gammal jord utrymmesonden som kolliderade med en främmande utrymmesonden. Den resulterande hybri...

Bygga en Star Trek (LCARS) tema Jukebox, och mer

En dag jag snubblat över den Dos\Windows Jukebox programmet på dwjukebox.com jag hade testat många av de automotive media spelarna där ute men ville en för huset också. Jag använder fortfarande XP och enkel touchscreen stöd var en trevlig överrasknin...

Lätt handgjorda och muttrar Star Trek Enterprise

Detta är en mycket enkel instructable att göra Star Trek Enterprise 1701 - A från lagerplatserna uncategorized material.Idén kom från en dag hittade jag en wingnut i mellanrummet av mattan, det ser så bekant för mig, då jag insåg att det har skulle k...

Toy Mod: Konvertera en TR-550 Star trek Tricorder i en digitalklocka med fotoram

jag skulle använda min leksak TR 550 Star Trek TNG Tricorder som ett fall för min Mini Arduino miljö bildskärm, men det passade. Så jag hittade en Digital nyckel-kedjan bildram köpte jag på Radio Shack på clearance för 5 spänn, och gissa vad, det pas...

Star Trek Red Alert ljudeffekt (med 555 timer)

Min familj gick på en Star Trek kick nyligen och jag försökte göra något liknande så jag gjorde detta för att simulera Star Trek röd alert.Först tittade jag på nätet att hitta ett kopplingsschema men jag kunde inte hitta någon arbetande projekt som i...

Star Trek Pin! från en Nickel och ett kopparrör

Nyligen har jag lära sig massor av kunskaper från alla andra författare här. Speciellt tack till en av mina favoriter, Mrballeng, som förtjänar mycket av äran för de metoder jag har använt. Detta instructable är typ av en mashup av hans teardrop häng...

Papercraft (star wars och battlestar galactica)

Pappersmodell är en konst att sätta ihop flera bitar av papper att bygga en karaktär, fordon eller till och med olika föremål. Denna typ av arbete ökar mer och mer på nätet, föreslår jag er i dag för att upptäcka en av mina mycket sympatisk skapelser...

Star Trek TOS Enterprise Turbolift ljus

"Lever länge och prosper" RIP Leonard Nimoy - Mr Spock.Inspirerad genom livet från många idéer, tecken och saker från Star Trek, The Original Series, här är en ta på förvandla något små trånga och personliga utrymme till ditt eget lilla turbolif...

Lätt Star Trek "Red Shirt" kostym

väntade till sista-minuten till arbeta på din kostym för det Halloweenfest?Inga problem! Gå en Star Trek "Red Shirt" - namnlös säkerhetstjänstemannen som alltid fick dödade på TV show när de strålade ner till en planet.Med dessa instruktioner, d...

Bakgrundsbelyst Star Trek Combadge väggdekoration

För min första Instructable, kommer jag att visa dig hur man gör en bakgrundsbelyst Star Trek Combadge väggdekoration. Min design är som används i Deep Space 9, Voyager och TNG-filmerna.För detta bygga behöver du:20 "x 30" ark skumEn limpistolGo...

Star Trek Cross Stitch: Spock

Cross stitch mönster (i excel och bild form) med Spock från Star Trek. Observera den ifyllda bit inte matchar mönstret på två sätt: 1) ärmen är lite annorlunda eftersom jag hade faktiskt inte mönstret med mig när jag höll på att avsluta det och 2) ja...

Star Trek Cross Stitch: Nästa Generation besättningen

Cross stitch mönster (i excel och bild form) med de viktigaste besättningen från Star Trek: The Next Generation.Steg 1: materialAida 14 antal tyg (mönster skrivet för en 5 x 7" ram)Färger (standard floss färgnummer)Röda tröjor - 817Gula skjortor - 72...

10-min. Star Trek Phaser blinkande lysdiod mod

jag tänkte på min vän Andy när jag modded en Playmates Classic Star Trek Phaser. Det var förvånansvärt snabb och lätt att göra. Jag ville ha något som dök upp lite bättre och var inte lika farlig som Blu-Ray laser phaser mod (inte att Blu-Ray mod är...

Skapa en Star Trek Communicator edition RAZR

sedan Star Trek communicatorn var inspiration för dagens flip telefoner, varför inte göra din telefon ser mer ut som originalet. Jag gjorde och här är hur.Steg 1: Komma igång Här är det material som du behöver, det är en ganska kort lista;1) ett 2 bi...

Mini Star Trek Galileo Shuttlecraft Popsicle Stick modell

Hej alla! Här är en instructable som kan byggas på en dag - A Galileo shuttlecraft från den ursprungliga Star Trek-serien.Ett nytt koncept när Sci-Fi serien lanserades i 60, shuttlecrafts avsedda att tillhandahålla kort räckvidd transport för upptäck...

Hur man titta på Star Trek

Star Trek är komponerad av serier och filmer. Här är en kort guide att titta på det på sättet jag prefere.Observera att detta är mina idéer, om du är en trekker inte kan du komma överens med dem, men ni vet ju IDIC filosofi.Star Trek & så vidare är v...

Toby Targ från Star Trek

Targs är vildsvin-liknande Klingonska djur med taggar på ryggen. Toby Targ är en lead karaktär i en serie av pedagogisk holoprograms för barn i Star Trek-universumet. I den Deep Space nines "Fascination", Molly leker med en söt fyllda targ kalla...