Steampunk Katamari Quill och bläck ståslutligen... Instructable av mycket vanligt problemet quill och bläck lagring för Steampunky Katamari fans!

Okej, kanske inte så vanligt, men om du gör en av dessa för en person som detta är en fråga, du ganska mycket garanterat ett ganska häftigt tack notering på gamla timey pergament i ett vax-förseglade kuvert.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Quill och bläck Vintage världskarta

Ohoj där och Välkommen ombord. Denna kompatibel tar dig på en resa längs kusterna och över alla 7 eländiga haven på en anda av frihet och hög äventyr (utan skörbjugg och andra segling-relaterade olyckor av svunna tider). Och Åh, vi har monster också....

Steampunk en flaska och burk till något extra!

Steampunk! Är något säkert? Tydligen inte.Det fanns ett par lokala utmaningar - en till steampunk en flaska och en annan att "punk en burk. Varför? Eftersom du kan, naturligtvis! Så ställa jag om att vinna tävlingar.Jag tänkte om olika saker jag kund...

Steampunk Ray Gun och kostym

detta var en cool steampunk kostym jag gjorde till Halloween förra året. Ray gun dokumenterades som en del av min konstnärliga portfölj och hjälpte mig att vinna ett stipendium. Ursäkta min udda uttryck i dessa bilder.Ray Gun ingredienser:Div. mässin...

Min Steampunk Time Traveler och jag

ok så inget riktigt fancy här, kläderna Vi hittade och köpte på thrifts store och värde village, den olny sak jag gjorde var hattar.Jag köpte hattar på dollarama för $2 vardera, hittade en gammal trasig klocka, tog det apart, besådda ansiktet plattan...

Att göra Quilled Teardrop örhängen: Enkel och lätt-till-använda handledning

Om du är förtjust i quilling så mycket som jag gör, behöver du verkligen nya idéer. Denna handledning kommer komma till hands för de människor, som inte har mycket tid att quill komplicerade objekt och leta efter enkla men vackra idéer. Detta quilled...

Socker Quill med ätlig tryckfärg och pergament

** innan du går att läsa detta Instructable, Observera att den innehåller flera mini-projekt. Jag ber om ursäkt om det verkar, ibland osammanhängande men, ärligt talat, jag experimentera som jag går along.* *Av alla godis nämns i Harry Potter-serien,...

DIY enkel Quilled hänge

Quilling är så populär i dessa dagar, från tillbehör till heminredning... du kan göra något med quilling tekniken.Om du är ny i quilling och inte säker på hur att starta detta projekt kan vara start, det är verkligen lätt och innehåller endast 2 form...

En vacker Quilled fjäril

Är inte du alltid förvånad över hur vackra fjärilar är? Deras levande färger blandas så vackert.Bland dessa vackra skapelse av Gud älskar jag färgerna på Monarch butterfly. Det är det som färgar av den sol sEn dag som jag såg på en bild av denna fjär...

Steampunk hög kvalitet MP3-spelare

Hej och hälsningar från den norra Tyskland igen.Som du nämnde jag verkligen älskar glas kupoler och RaspBerry Pi är en av mina nyaste leksaker. Och ja, jag älskar indikator rör också. Så var tanken att sätta alla dessa saker ihop och bygga en högkval...

DIY Steampunk pistol Prop

vill du vara häftigt?! Då behöver du en awesome, futuristiska, steampunk pistol! Och här är hur man gör en!Steg 1: material!!! Nu som med någon DIY du inte kanske har samma delar och du kan ha extra delar du vill använda. Din prop behöver inte vara s...

Högspänning steampunk plasma nattlampa

Baserad på den mycket detaljerade instructables av Junophor och amiral Aaron Ravensdale jag har byggt en steampunk inspirerade nattlampa. Med hjälp av en enkel smyckeskrin, några skrot mässing och koppar bitar här och där, en högspänning krets byggs...

Hur göra en Steampunk skjorta

slutligen till Threadbangers Steampunk vecka, Rob och Corinne visar hur man konstruerar kläder för både Steampunk Gentleman och damer. Se mer på Threadbanger.comSaker du behöver:Två skjortor i kontrasterande färg (man bör vara lång ärm)Mässing eller...

Gör en Steampunk bärbar hårddisk fall

att göra en Steampunk bärbar hårddisk fallSå du redan har en steampunked bildskärm och tangentbord och hatar att din bärbara hårddisk inte matchar, väl här är ett sätt att göra som viktig utrustning matcha och skydda den att starta.Material som behöv...

Miss Betsy Steampunk tangentbord

steampunk febern äntligen kom till mig och jag var tvungen att bygga min version av ett steampunk tangentbord. Nu kan du hitta ganska lite bilder och "hur-till" om steampunk tangentbord uteoch naturligtvis varje enda inspirerade mig, om så bara...

Ingen svets steampunk kniv

detta är enkel och awesome. Jag gjorde ett svärd som ett häftigt steampunk praktiken vapen och nu jag ska göra en kniv.material:Kopparrör (valfri längd, någon bredd)Gorilla limClamptillbehör (aka loppmarknad gratis box skit)kopparrör cutterSteg 1: sk...

Quilling bröllop kort

I detta projekt ser du hur man gör en fin Quilling bröllop kort.Quilling är en gammal konst, med rötter planteras någon gång i en XVII-talet, och det innebär rullande remsor av papper att bilda olika former. Numera, det är fortfarande i efterfrågan,...

Att få börja med Quilling

Hej, i detta instructables jag inte bara berätta hur man gör en specifik sak med quilling papper men även jag lära dig grunderna i Quilling. Detta är för nybörjare som inte vet om Quilling och genom detta instructables jag vill inspirera människor at...

Steampunk verktygslåda för Engineering killen

Vi har gjort detta som present för en speciell vän för 27years från tekniska skolan. Han hade tyckt om rutan trumpet vi har gjort tidigare. Vi (Çiğdem och mig) beslutat att göra honom en liknande speciell present. Vi visste att han gillar att ha fina...

Quilling vägg dekoration tanken: Hur att göra väggbonad med Quilling Art

Craft älskare tenderar ofta att fundera över tanken om hur man gör vackra vägg dekor med Quilling tekniken. Konst av Quilling omfattar olika, lätt blomma mönster. Mitt i allt detta när det kommer till att hitta en enkel Quilling design för nybörjare,...