Högspänning steampunk plasma nattlampaBaserad på den mycket detaljerade instructables av Junophor och amiral Aaron Ravensdale jag har byggt en steampunk inspirerade nattlampa. Med hjälp av en enkel smyckeskrin, några skrot mässing och koppar bitar här och där, en högspänning krets byggs upp från en enda använda kameran och lite fantasi. För andra som Junophor och amiral Aaron Ravensdale har redan lagt i arbetet där instructable jag har valt att bara ge ett exempel på vad som kan göras utifrån de idéer och kunskap om dessa två steampunkers, tillsammans med andra jag råkar se deras arbete först. Jag kommer är ny till steampunk världen och att göra andra bitar i framtiden, om du gillar mitt arbete och hitta inspiration i det lämna gärna kommentarer, jag uppskattar konstruktiv kritik!

Se Steg
Relaterade Ämnen

300 Volt Steampunk Plasma lyktan

kära Steampunkers, kära vänner och anhängareSom du kanske vet att gillar jag att spela med höga spänningar och Plasma enheter... det "vetenskap & äventyr"!Med detta Instructable Visa jag dig hur man gör egna Steampunk Plasma lykta, kör med 3...

Steampunk Plasma ljus

jag skickar hälsningar från Helvetia, ett litet land i Europa med världens bästa choklad.Folk kallar mig "The Chocolatist" och jag är en creativ Steampunk. Besök mig på www.thechocolatist.com.Idag presenterar jag en liten och enkel Steampunk Gad...

50, 000V högspänning strömförsörjning

DISCLAIMER:Detta är en extremt farlig projekt, och det bör endast prövas av personer med erfarenhet av elektronik, och särskilt högspänning. Om det är din första tid söka hjälp för din egen säkerhet.Hemlagad hög spänningstillförsel uppfyller alla int...

Klass D Audio moduleras Kit för högspänning Generation och RF makt Demonstration

Detta kit är en hög spänning. Den är avsedd för personer över 18 år gammal med tillräcklig kunskap om elektroniska. Innan du använder satsen, kontrollera att du har noggrant läsa igenom informationen.Denna enhet kommer att generera elektriska och mag...

Högspänning dö!

I denna video använde jag en Die verktyg. Kirlian hemlagad fotografering enhet. Under de senaste dagarna... Jag beslöt att göra fantastiska högspänning foton och videor, men min metod är en registrering av elektriska urladdningar med tunna glas ram &...

Högspänning Vs blad

I denna video, jag använde ett blad av blomma, är mycket gynnsam för hög spänning, eftersom insidan av dem fokuserar mycket av vatten. Kirlian hemlagad fotografering enhet. Under de senaste dagarna... Jag beslöt att göra fantastiska högspänning foton...

Högspänning bil ignition coil projekt

behöver du en hög spänningskälla för andra experiment? Vad som följer är ett enkelt sätt att få 30 000 volt eller mer utan lödning eller mixtra med komponenter. Allt du behöver är en bil tändspole, en hushåll dimmer, en lämplig kondensator, wire, någ...

Steampunked plasma-beam generator

Hej allaJag har just återvänt från min steam-powered-laboratorium (Dampfkraftlabor, på tyska) för att presentera min senaste uppfinning:Den Steampunked plasma-beam generator:För att få ett första intryck Vänligen titta på denna korta filmNotis: Don´t...

IGRUN - dotter till Aetheria. En hög spänning Steampunk lampa

Hej duförst--> ledsen som jag så länge sedan har skrivit här, men privata omständigheter har inte erkänt.Okej. Idag, vill jag visa dig min andra hög spänning Steampunk lampa med ett Geissler rör. 5000 Volt´s och 10 ma. Föraren är en Tesla Transformat...

Högspänning EPROM Man

Möt EPROM Man. Han har ett EPROM kropp, bulb socket huvudet, med en 16MHz kristall för ögon, säkringar för vapen, säkring klipp för händer, justerbart lock för knä caps och MOSFET fötter. Han var inspirerad av en liknande robot som min svärfar gjorde...

Lätt högspänning Flugsmälla mod

Varning - hög spänning. Hålla sig borta från barn och husdjur. Jag är inte ansvarig för någon form av skada skedd till dig själv eller andra.Så, med detta sagt jag alltid velat anpassa en Flugsmälla till något mer allvarligt. Standard electric flyga...

Joule tjuv lågspänning batteriladdare

En "Joule tjuv" är en enkel voltage booster krets. Det kan öka spänningen av kraftkälla genom att ändra konstant låg spänning signalen till en serie av snabba pulser på en högre spänning. Oftast ser du denna typ av krets som används till power l...

Variabel billigt högspänning strömförsörjning

Bygga en reglerad högspänning strömförsörjning för kondensator laddning eller ett annat högspänning program. Detta projekt kan kosta mindre än $15 och du kommer att kunna få upp till 1000V och kunna anpassa utdata från 0-1000V +.Detta instructable är...

Högspänning Corona nötter

VARNING! Hög spänning är farligt. Allt arbete med hög spänning bör ske under överinseende av en organisation med rätt säkerhet och utbildningspolitik. Mitt system är lite av ett extremt fall, eftersom det går på 25kV och 30A. Detta innebär att den ha...

Högspänning joule tjuv!

detta är hur man gör en hög spänning joule tjuv!de som jag gjorde var 90 och 180v men desto merHV vänder du gör desto högre spänning (ca 1v per tur)denna krets körs bästaSteg 1: material.du behöver:Toroid core(ferrite)2n3904 (ibland andra fungera ock...

Hur till: Resonant mikrovågsugn transformator högspänning leverans.

Okej första av alla jag känner att jag borde ge en liten disclaimer. Mikrovågsugn transformers är faktiskt LETHAL strömmen och spänningen som de lagt ut är mer än tillräckligt för att döda dig, spänningen och strömmen de kör av glatt kommer att döda...

Steampunk-Plasma-Telegraph

Hej allaEfter några dagar av konstruktion som I´d du att visa min nya steampunk objektet. Det heter: "The Steampunk-Plasma-telegraf"Titta på denna film för att ge dig en första intryck:Alla delar jag använt har haft "ett tidigare liv"...

Varde ljus: hur man installerar en lågspänning landskap belysning System Video

ingenting är lika inbjudande som ett väl upplysta landskap på natten. I denna video visar NYC hem och trädgård designer Amber Freda hur man installerar lågspänning landskap belysning för extra dramatik och atmosfär. Visa fler instruktioner landskapsp...

Steampunked isolator-nattlampa

Hej allaJag är tillbaka igen efter några hårda dagar.Detta instructable är tillägnad min far i lag som bara fick lämna oss förra månaden. Tack till alla Wolfgang och vi kommer att gå på!Detta är en tre gånger premiär till mig:Först premiär: detta pro...