Strawberry Shortcake Ice Cream barerHär är ett annat recept som jag visste att jag ville göra den minuten Michael Symon förberett det på The tugga, pojke är jag glad att jag gjorde! Jag har en lång historia med bra Humor jordgubbsmousse barer. Jag brukade äta dem i skolmatsalen efter lunch, vid idrottsevenemang, och genom college de var en favorit fryst behandla. Yummy crumb på utsidan, vanilj glass med en jordgubbe (men kanske ska jag kalla det "strawberry som?") center inne, en fantastisk kombination av smaker.

Michael Symon kom upp med ett sätt att återskapa dessa barer sans användning av konstgjorda smaker och färger, som som är hur jag föredrar att äta dessa dagar, jag gav den en chans. Jag gick så långt att göra min egen strawberry sorbet (du kan använda affären om du föredrar) eftersom jag hade frysta lokala jordgubbar och visste att de skulle göra dessa barer fantastiska. Google ledde mig till ett recept på "5 minuters Strawberry sorbet i matberedaren" från webbplatsen chockerande Delicious som jag visste att jag kunde göra i min Vitamix och denna hela dessert kan lätt göras i mindre än en timme. Det "svåra" väntar på minst 4 timmar för smaker att smälter och barer att ställa innan du äter, men jag försäkrar er, detta recept är värt att vänta!

Strawberry shortcake glass barer är verkligen en perfekt sommar behandla tar du dig tillbaka till barndomen, höra jingeln glass lastbil, greppa någon förändring och köra att fånga den. Jag hoppas du gör dem snart, Njut!

Strawberry Shortcake Ice Cream barer av Michael Symon: http://abc.go.com/shows/the-chew/recipes/strawberry-shortcake-ice-cream-bars-michael-symon

Strawberry sorbet recept av Dorothy Reinhold finns här: http://www.shockinglydelicious.com/5-minute-strawberry-sherbet-in-the-food-processor/

Se Steg
Relaterade Ämnen

Jordgubbar doppade Ice Cream barer

Sugen på en söt, krämig behandla sedan titta längre än detta! Dessa doppade jordgubbsglass barer kommer säkert att glädja den söta tanden i din eller slå värmen på en solig dag! Sötad med agave och färska jordgubbar de är verkligen skuld-fri.Bara någ...

Strawberry Vanilla Ice Cream med balsamvinäger

Detta är ett recept för min hemmagjord jordgubb vaniljglass med balsamvinäger. Jag vet att det låter tokigt att sätta balsamvinäger på glass. Det tog några övertygande för mig att prova det också, men jag är säker glad att jag gjorde! Min familj gick...

Inte-bara-Strawberry Ice Cream

Först var detta Instructable helt inspirerad av den bedårande 13-åring som gjort öl glass Instructable.Vi var lite oroliga att vi inte har våffla kon eller Grecian Pool och nästan övergett hela projektet, men efter noggrant övervägande (um, ja, låt o...

Hur man gör strawberry och vanilla ice-cream

För att göra strawberry ice cream behöver du.250g färska jordgubbarEn skvätt vaniljessens.75g tjock gräddeSteg 1: 1. kombinera alla ingredienser i en matberedare, mixa till slät konsistens.Steg 2:2. lämna i frysen tills ser ut som glass - (3-5 tim)St...

Strawberry Shortcake Frappuccino recept

Strawberry Shortcake Frappuccino är en Starbucks sommaren smak. Den kombinerar jordgubbar, Jordgubbsmos färsk, vanilj och hasselnöt. Här är hur du kan göra det hemma. Du kan välja att bara använda sirap eller du kan införliva färska jordgubbar eller...

Baked Alaska Ice cream Pie (3,14 lager med hallon glass!)

Jag velat alltid åka till Alaska för aurora. Men jag fick aldrig chansen för det...Men hey, åtminstone låt oss resa med våra tungor först med detta bakade Alaska Ice cream Pie så att vi kan sätta aurora på våra middagsbord!Du kan göra en super lätt v...

Banana Bourbon Ice Cream Sandwich

Gör dig redo för nästa nivå efterrätten; denna bar är långt ifrån glass smörgåsar vi växte upp med.Boozy banan glass mellan macaroon-style cookies av rostad kokos, alla belagda i en rik mörk choklad skal... visst detta ta en stund att göra, men det ä...

Djupa stekt Ice Cream Pie

jag älskar djupa stekt glass, men jag vill verkligen inte att ta sig tid att göra det. När jag jobbade på min college cafeteria, en av kockarna, godis, visade mig hur hon gjorde lätt (icke friterade) friterad glass och jag har tagit den idén och anpa...

Cleverly "Naughty" Gay Pride Parade "Ice Cream Truck"

Detta är en annan inträde i SHOPBOT tävlingen. Jag är del av en mycket liten grupp av vänner, artister och kreativa ingenjörer som ständigt drömmer upp roliga idéer till projekt. Vi har turen att hitta finansiering för många av dem. Vi användas också...

Woodturning-Ice Cream Scoop

w jag använde spectraply trä för detta projekt. Spectraply är en riktigt cool plywood eftersom den har en massa lager av olika färgade woods. Så när du slår på den får du en riktigt cool effekt. Jag använde trä floden glass skopa kit som du kan köpa...

Hur man gör Strawberry Shortcake

Strawberry Shortcake. Det är en söt docka och en läcker dessert som alla vet. Men vet du hur man gör det? Om du vill göra ett mumsigt mellanmål, eller en läcker öken för din nästa middagsbjudning, är du på rätt plats! Detta recept använder en varm jo...

Soda Jerk Chocolate Ice Cream Soda

är du sugen på en glass salong favorit? Någonsin försökt en ice cream soda? Jag brukade göra en miljon av dessa när jag jobbade på en gamla gammaldags glassbar. De är snabbt och lätt att piska upp. Plus att de ser imponerande. Vill du smaka yumminess...

Cookie Ice Cream Sandwich

Cookie glass smörgåsar är min favorit fryst glass behandla, men de kan bli så dyrt. Jag hittade ett enkelt sätt att göra en perfekt personlig cookie glass smörgås med cookies eller glass du vill!* Detta är min billiga alternativ till Ice Cream Sandwi...

Ice Cream Tub fröplanta fack

detta är en riktigt enkel fröplanta bricka gjord av en gammal glass badkar (plast).Om du lämnar ut dräneringshål - gör det också en ganska bra vattenskål för en sällskapsdjur.Med vissa MakeDo fastners - skulle det vara ännu enklare eftersom du kan el...

Cookie Ice Cream Pie

detta är en läcker blandning av både glass och kakor! Gjorde helt enkelt genom att vända upp och ned på en muffin tenn och baka cookies över den och sedan skotta i glass att göra en god glass paj med den största skalet någonsin.Material som behövs:di...

Triple-Chocolate-Potato-Chip-Ice-Cream-Cookie smörgåsar!

Med sommarvärmen sparka i, en bra fryst behandla något ofta söks efter. Många leverantörer gör sitt bästa för att mätta av dämpningen av en kall dessert på en varm dag: glass lastbil mannens superhjälte dyker, en whosawhatsa super antioxidant smoothi...

Ice Cream Cup Cakes

körsbär, grädde, choklad, kakor, glass och glass strutar alla mosade i en läcker dessert - vad kan vara bättre? Denna kreativa behandla är kul att göra och ännu roligare att äta! Här är mitt recept...Steg 1: Vad du behöver Ingredienser:-Cupcake mix:1...

Ice Cream Chili Baguette

Alla måste ha hört glass bröd nu. Det är nog det enklaste brödet att göra; även nr knåda brödet är inte så enkelt. Detta kräver 3 ingredienser... Det är det!Steg 1: ingredienser 1 kopp Ice Cream-mjuk * använda någon form du gillar, jag föredrar vanil...

Hur man gör Vegan banan jordnötssmör Ice Cream | Endast 2 ingredienser

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/Vegan-Banana-Ice-CreamSommaren och glass gå bara perfekt tillsammans. Om du är i behov en quick recept, är här perfektion. Vegansk glass tar endast 2 minuter att göra och kräver endast...