Sugar Skull MaskJag har alltid älskat estetiken av sugar skulls och vad de representerar. Jag ville skapa något inspirerad av dödas dag för Halloween.

Vi hade några överblivna läder från några stolar, som jag ville att återanvända. Detta är mitt första försök att skapa något med läder så jag ville hålla det så enkelt som möjligt och inte spendera en massa pengar på verktyg. Eftersom jag inte hade att köpa läder, kostade hela projektet mig mindre än $25 CAD.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Half Skull Mask

Så i år för Halloween min familj bestämde mig att återskapa en gammal familj klä upp foto och jag skulle vara ett skelett. Inte så förtjust bär en tacky köpta skelett mask beslöt jag att göra min egen. Jag trodde inte att jag kunde göra en full skall...

Handgjorda ikoniska Skull Mask död kostym för Halloween

år sedan som ett barn, några av mina tidigaste minnen var Halloween och dressing i hemgjorda dräkter. Mina föräldrar hade aldrig en hel del pengar men de försökt alltid att göra semester roligt och spännande. Det fanns så många år skulle vi gå till e...

Dias de los Muertos "Sugar Skull" dekorationer

dessa nyckfull julpynt ger ny mening till "rock candy". Inspirerad av levande färger och mönster av traditionella Calaveras eller "sugar skulls", eftersom de har blivit känt, dessa lätt att göra dekorationer kan användas som dörrstoppa...

Sorceress with Skull Mask and Horns

A few days before Devil's Night, I decided I needed a(nother) costume! Så jag bestämde mig att sätta ihop en häxa-häxa-demon sak. Målet var att göra en kostym av leveranser jag redan hade i huset, och jag ville göra något av papper-maché, eftersom de...

Bonus: Papercraft Skull Mask

Vrida min Papercraft skalle till en mask var något som var ganska uppenbart. Så här är det:Min Papercraft skalle-Mask!Du kan lämna det vita som det är och vara en reaper eller använda den som bas för att göra en Día de Muertos Mask. Eller båda, eller...

Sugar Skull plattor

Göra livsmedel-säker socker skalle plåtar och lägga till lite färg till din middagsbordet!Steg 1: Titta på den korta video tutorial här!Steg 2: Du behöverGnugga alkoholE-6000 Spray limKrylon sprayfärg i vitt och färger du villBilder från GraphicStock...

Rex Mortis 2.0 jätte Skull Mask med Laser ögon

Den andra bilden är jag på mina knän. Stående, är toppen av mitt huvud ca 7 1/2 fot lång.Här är en Youtube-video som beskriver samma steg...Steg 1: Förbered och reparera Styrofoam skalle och Hardhat Lägg till byggande klister eller fogmassor för att...

Ingen maräng Sugar Skulls

min vän och jag var uttråkad en dag, så våra naturliga lösningen var Internet. Vi hittade några häftiga recept för dagen av döda socker, men tyvärr. De alla kallas för maräng pulver. Så, vi beslutat att göra våra egna. Detta är perfekt för en Día De...

Läder socker skalle Mask

det är alltid en bra tid att skapa med hjälp av läder! Alla kan göra det med en liten instruktion.Jag inspirerad för att skapa denna mask som baseras på de vackra sugar skulls används i "Day of The Dead" eller "Dia De Los Muertos" en M...

DIY 3D skalle papper mask

SKALLE UTSKRIVBARA PAPPER MASK MALLHämta och skriva ut skallen mask mall, klistra in den på ett papper eller kartong, klipp och hålla ihop kanterna med motsvarande siffror. Se den detaljerade instruktionen här. Storleken på en mask är utformad för en...

Masker (glasfiber)

Hej, är detta hur jag och några vänner gjorde fiber glas masker, en dag vi beslutat att göra vissa masker och har tillverkat dem sedan.Vad du behöver;-lera-styrofoam huvud (eller en form av ansiktet så det passar på ditt huvud-carving verktyg,-gips i...

Vic Rattlehead Mask

hur man gör en mask av Megadeth maskot Vic Rattlehead.Steg 1: Verktyg & material-Latex skull mask (http://bit.ly/13tmOa4)-Yoghurt krukor x2-Plast kedja (http://bit.ly/XNQACS)-Plast glass badkaret lock-Små svarta buntband-Superlim-Kniv-Svart & silv...

Barnens Thanos kostym

min son bestämde sig för att vara den galna Titan Thanos för Halloween och antagligen flera andra slumpmässiga dagar under nästa år. Detta är hur man gör en komisk/tecknad stil Thanos kostym.Steg 1: Saker som behövs Lim:SuperlimVarmlimma fastTyg limM...

Bruden av Frankenstein illusion kostym för Halloween

jag gjorde Nicole Magne headless Marie Antoinette kostym förra året, så jag var under tryck att bättre det här året på företagets Halloween.Jag älskar Boris Karloff och Elsa Lanchester i denna ikoniska film - och så konceptet föddes - en utvecklingpå...

4 sätt att skapa anpassade gummi formar (Halloween skalle upplagan!)

Om du har sett/läst min andra tutorials, du vet att jag älskar att arbeta med kåda. Jag använda brukar silikon cupcake bakning formar för att göra smycken, eller jag måla kåda på ett objekt själv. Inte överraskande, det är inte ett stort utbud av 3D...

Calavera Sandwich (dag av den döda socker skallen)

Mexikanska "Dia de los Muertos" socker skalle (Calavera) SandwichDu behöver:BrödPeanut Butter & geléMini MarshmallowsDiverse dekorationer (jag använde pumpakärnor, torkade tranbär, chips choklad, marshmallows och en liten kaka)Denna smörgås...

Socker skalle Panda stol

Jag snubblade över en gammal trä köksstol och även om jag kunde använda det för åtminstone något om jag gav det lite arbete. Det satt för ett par veckor i min källare tills jag bestämde mig att re-syfte det som en gåva till en vän till mig. Detta sam...

3D utskrift Calaveras/Dia de los Muertos

Dia de Los Muertos är en mexikansk semester som hedersbetygelser och firar de som inte längre lever. Calaveras de azucar är färgglada socker dekorativt dödskallar som ofta visas under denna semester. Du kommer att göra en 3D utskrift design av en soc...

Socker skalle rumsdofter Ljuslyktor

Detta är en snabb, rolig och lätt projekt som är bra för Halloween och året runt. Detta är remix av socker skalle sträng ljus!Steg 1: material Kranium formade godis skålar - rikta dollar del och även på Dollar tree.Permanenta märkpennor i så många fä...