Sorceress with Skull Mask and HornsA few days before Devil's Night, I decided I needed a(nother) costume! Så jag bestämde mig att sätta ihop en häxa-häxa-demon sak. Målet var att göra en kostym av leveranser jag redan hade i huset, och jag ville göra något av papper-maché, eftersom det hade varit * år * eftersom jag hade arbetat med grejer.

Jag skissat upp min ursprungliga design, sedan fick arbeta. Istället att tillämpa makeup och falska naglar på natten jag skulle ut, jag limmade naglarna Nylonhandskar och droppade svart färg över händerna. För masken, drog jag ut toppen och sidan av en skalle på min dator, tryckt det, sedan gjorde en grov kartong mönster som jag duct tejpade och hot-limmas ihop. Jag papper-mâchéd skalle, och påskyndas torktumlare processen med en fläkt, spray-målade det och sedan används akryl för att måla i vissa detaljer. För hornen jag skar sex horn former av skum, hot-limmade dem tillsammans och rakade ner sidorna med sax. Jag använde en vedeldad verktyg för att skära detaljer i skum, sedan spray-målade hornen svart. Jag skär en skåra i basen av både horn och passerade en plast pannband genom öppningar innan limning dem till bandet. Klänningen var tillverkade av billiga kläde med hjälp av en gammal medeltida klänning mönster jag hade - jag improviserade på ärmarna. Jag trasiga ändar upp lite med ett rivjärn och sprutade vatten ner akryl i ändarna på ärmar och i botten av klänningen. Jag back-kammas och hår-besprutas fan av mitt hår, bar svarta kontakter och några röda ögon-makeup, och gjorde människor att känna sig lite illa till mods hela natten.

Det var en hel del regn den natten, men min mask höll förvånansvärt bra - måste ha varit rockera av Mod Podge.

Relaterade Ämnen

Half Skull Mask

Så i år för Halloween min familj bestämde mig att återskapa en gammal familj klä upp foto och jag skulle vara ett skelett. Inte så förtjust bär en tacky köpta skelett mask beslöt jag att göra min egen. Jag trodde inte att jag kunde göra en full skall...

Handgjorda ikoniska Skull Mask död kostym för Halloween

år sedan som ett barn, några av mina tidigaste minnen var Halloween och dressing i hemgjorda dräkter. Mina föräldrar hade aldrig en hel del pengar men de försökt alltid att göra semester roligt och spännande. Det fanns så många år skulle vi gå till e...

Sugar Skull Mask

Jag har alltid älskat estetiken av sugar skulls och vad de representerar. Jag ville skapa något inspirerad av dödas dag för Halloween.Vi hade några överblivna läder från några stolar, som jag ville att återanvända. Detta är mitt första försök att ska...

Bonus: Papercraft Skull Mask

Vrida min Papercraft skalle till en mask var något som var ganska uppenbart. Så här är det:Min Papercraft skalle-Mask!Du kan lämna det vita som det är och vara en reaper eller använda den som bas för att göra en Día de Muertos Mask. Eller båda, eller...

Boat building with zero money and zero income

Hi... Selam!Jag bygger en båt med noll pengar och noll inkomster.Jag ville visa hur barn och ungdomar!Så det är därför!Jag skulle vilja ge här också en länk till min blogg om det inte är förbjudet! (mycket nytt...)Jag kan inte säga alla saker här......

Hemgjord Navratri bära Dress(with polka dot and floral design)

Ola! , jag heter Kiran Tripathi. Jag är en hemmafru. Jag älskar sömnad och detta är min första Instructable.VÄNLIGEN VÄNLIGEN RÖSTA FÖR MITT FÖRSTA FÖRSÖKDetta är ett casual wear klänning designad för min dotter. Min dotter inte kände komfort i synte...

Rex Mortis 2.0 jätte Skull Mask med Laser ögon

Den andra bilden är jag på mina knän. Stående, är toppen av mitt huvud ca 7 1/2 fot lång.Här är en Youtube-video som beskriver samma steg...Steg 1: Förbered och reparera Styrofoam skalle och Hardhat Lägg till byggande klister eller fogmassor för att...

Make watermelon juice with a drill and a coat hanger

I did this at TechShop Menlo Park. http://www.techshop.comJagt är en het fredag på TechShop Menlo Park och alla svettning och arbetar hårt på sina projekt. Lite vattenmelon juice låter bra men hur gör vi det med det vi har runt? :)Steg 1: leveranser...

LEGO film masker: Benny spacemanen och arga Unikitty

jag gjorde några super coola masker för min pojkvän och jag sist Halloween (och sedan jag bodde sen på jobbet och missade festen... men vi låtsas att inte hända). Min pojkvän var Benny spacemanen och jag var arg Unikitty, båda tecknen från Lego filme...

VALKA Tribal Mask (hur man tränar din drake)

Äntligen!I 30 år har jag gjort kostymer för mina barn och deras vänner. Nu kan jag göra en till mig själv.Steg 1: Basen av masken är slaktare papper och tejp. Detta bildades över en peruk block (skyltdocka huvud). Denna del av pannsmycke täcker bara...

DIY 3D skalle papper mask

SKALLE UTSKRIVBARA PAPPER MASK MALLHämta och skriva ut skallen mask mall, klistra in den på ett papper eller kartong, klipp och hålla ihop kanterna med motsvarande siffror. Se den detaljerade instruktionen här. Storleken på en mask är utformad för en...

Masker (glasfiber)

Hej, är detta hur jag och några vänner gjorde fiber glas masker, en dag vi beslutat att göra vissa masker och har tillverkat dem sedan.Vad du behöver;-lera-styrofoam huvud (eller en form av ansiktet så det passar på ditt huvud-carving verktyg,-gips i...

Batman börjar fågelskrämma mask hur man

bara titta vid. Om du behöver mer information bara fråga. :)http://www.Dailymotion.com/video/xqz4nj_my-Batman-Begins-Scarecrow-mask-and-How-to-make-it_videogames...

Vic Rattlehead Mask

hur man gör en mask av Megadeth maskot Vic Rattlehead.Steg 1: Verktyg & material-Latex skull mask (http://bit.ly/13tmOa4)-Yoghurt krukor x2-Plast kedja (http://bit.ly/XNQACS)-Plast glass badkaret lock-Små svarta buntband-Superlim-Kniv-Svart & silv...

Cyclops mask slide show

well showing off the mask and corel paintshop effects...

Design en Cosplay Demon Horn för 3D-utskrifter

min dotter ville cosplay en demon (Oni) form av en anime karaktär. Till skillnad från hornen på en traditionell/biblisk demon behövs hennes för att utvidga horisontella ledde från sin panna. Det innebar att de var tvungna att vara så lätt som möjligt...

Pulver Horn

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en powderhorn för användning med krut. Detta är hur pionjärerna bar deras Vapnet pudrar och höll den torr.MaterialLonghorn cattle hornbit av skrot 2 X 4 ungefär 3 inches långcederträ2-ögla skruvar3 fo...

My girls "Knightmare", "Christine" and "KITT"

It all started with a dream, and a dream turned into a useable solution to help protect people on their bikes at night. Det tog ca 6 timmar för att skapa henne, och rent skapat henne utan kunskap att folk hade redan gjorde en skrapa/EL typkonstruktio...

Djävulska DIY: Gör en Halfway-till-Halloween Jersey Devil kostym

kanske det är en kryptid – kanske är det en övernaturliga kraft. För skeptikerna i publiken, kanske är det ännu en fars!Oavsett vad det verkligen är, the Jersey Devil av New Jersey Pine Lands är en formidabel hot värda undersökning och (du gissade rä...