VALKA Tribal Mask (hur man tränar din drake)Äntligen!

I 30 år har jag gjort kostymer för mina barn och deras vänner. Nu kan jag göra en till mig själv.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Valka kostym (hur man tränar din drake)

Efter att ha sett hur till tåg din dragon 2 på teatern kunde inte jag vänta att göra denna kostym. Jag kan aldrig bära den, men det är nu som poseras på en skyltdocka i vår infart.Steg 1: I ett försök att hålla kostnaderna nere och försöka minska de...

Astrids Axe - hur man tränar din drake 2

Jag ska visa dig hur jag gjorde min yxa för Astrid från hur till tåg din Dragon 2. Dock inte vara rädd att improvisera lite beroende på material du har. Detta var en mycket låg budget axe för mig, och jag hoppas att det kan vara samma för dig också!...

Astrid - hur man tränar din drake

peruk - gjord av gult garnpannband - enkel bit av läderremrandig skjorta - lokala inköpaxel armor - tillverkad av craft skum, spikar tillverkade av papperläder kjol - lokala materialinköp, skär för att likna kjol från filmenspikes - gjorda av papper...

Hur man gör din drake

Gimbled 'Stormfly' och 'Astrid' från hur man tränar din drake 2Steg 1: PVC skelettDrakens skelett är PVC rörledning, balsaträ för gimbal och torr vägg pålar för benen och ge mig höjd.Steg 2: Papper Mache Jag gjorde de allmänna formen i huvud och horn...

Flying "Tandlös" - hur man gör din drake!

Helt orelaterat till min andra "kompatibel!Det här är instruktioner för att göra dina egna flygande 'Toothless' Nightfury dragon, från hur man tränar din drake filmer.Min lillebror är ett stort fan av filmerna, bor i England medan jag bor i Sydafrika...

Hur man färga din skate hjul och bussningar

vill du ha lila hjul men din är blå? Teal bussningar? Detta instructable är för dig!Jag ska visa dig hur man färga din longboard/skateboard hjul och bussningar med husgeråd, för mindre än $10.Innan du börjar, se till att läsa den hela instructable oc...

Hur man tjänar pengar återvinning av aluminiumburkar

En enkel guide om hur man tjänar pengar återvinning aluminium burkar. Allt du behöver göra är att hitta en massa burkar, krossa dem och ta dem till din lokala återvinningscentral för lite pengar! Tjäna pengar genom att återvinna aluminiumburkar är et...

Hur man tjänar pengar genom att blogga | Make Money Blogging | Upptäck hur idag!

Hur man tjänar pengar genom att blogga | Tjäna pengar blogga | Upptäck hur idag!http://www.totalshortcut.com/CP1?ID=bimem&AD=Länken som jag nämnde i videon som du ska klicka på, fyll i din bästa e-postadress och få igång är den ovanför denna text som...

Hur man får pengar från Internet | Hur man tjänar pengar på Internet | Upptäck hur du just nu!

Hur man får pengar från Internethttp://www.totalshortcut.com/CP1?ID=bimem&AD=Här är länken som du vill klicka på som jag pratade om i videon. Denna länk kan göra massor av sak för dig som skapar tid frihet och finansiella för dig. Allt du behöver gör...

Hur man färga din hund eller katt (med hemgjorda färgämne)!

Det är så svårt att hitta en cool färg som fungerar för hundar med långa mörka hår (jag har en pudel). Så uppfann jag min egen färg och här är det! (min sista steget har instruktioner om hur att få ut). Snälla rösta på mig i dyeing för färg tävling!V...

Hur man gör din Wii köra homebrew!

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör din Nintendo Wii köra homebrew program. Bara så du vet, detta är min första instructable, så om jag inte skriver några klart inte håna det snälla. Har du någonsin velat spela din favorit NES och SNES...

Hur man gör dina videor en miljard gånger bättre! (i 30 sekunder!)

Hur man gör din video en miljard gånger bättre! (i 30 sekunder!) från Jim Shealy på Vimeo.Är du trött på dina filmer bara inte... vrida? Gjorde en hur, eller försöker visa något upp och folk klagar de inte kan se vad som händer och tittar på någon an...

Hur man mäter dina Jeans

Känna till hur man mäter dina jeans utan tejp för perfekt passform....

Hur man gör din make up.

Vår instructable är om hur man gör din makeup, eftersom vissa tjejer verkligen vill lära sig hur till eller bara behöver verkligen lära dig hur. Vi vill verkligen inte tjejer går runt ser ut som clowner.Steg 1:Steg 1. Hitta rätt nyanser för din hudto...

Hur man gör din såsen slät och mer näringsrik

en god sås kan vara helt enkelt utsökt, oavsett om det är del av en traditionell Thanksgiving måltid, en frukost behandla över kex eller en viktig del av en tio-servett skräp-stil stekt nötkött po-boy. Det är dock mycket lätt att röra upp en sås, vil...

Hur man gör din gitarr rem AWESOME

idag ska jag visa dig hur man gör din gitarr rem awesome (och kanske lite dödliga). Först behöver du:-1 tråkig gitarr rem-en förpackning med hundra 1 1/2 tums takläggning naglar-1 härskare-1 sharpieSteg 1: Första sakerna första Hitta en inte så cool...

Hur man gör din Mac som Windows 8

Detta är en kort handledning om hur man gör din Mac verkar som om du använder Windows 8 utan att ladda ner den. Jag vet att detta kan verka konstigt, men jag gillar Windows 8 och jag gillar Yosemite så jag bestämde mig att kombinera dem. Ingen nedlad...

Hur man upptåg din musiklärare

dag jag kommer att visa dig hur man upptåg din musiklärare.Material:Två gitarrerTvå till ett stativGitarr remSteg 1: Steg 1 Ta bältet av ena sidan av gitarrSteg 2: Steg 2 Anslut den andra änden till den andra gitarren.Steg 3: Tack för läsningTack kil...

Hur man handskas med din kid del 2

Hur man handskas med din kid del 2Steg 1: från den tidigare instructable - få kid från RexFrån och med den tidigare instructable - få kid från RexSteg 2: Gå till lägga smackdown på nämnda kid som per den nedan video ;)Fortsätt att lägga smackdown på...