LEGO film masker: Benny spacemanen och arga Unikittyjag gjorde några super coola masker för min pojkvän och jag sist Halloween (och sedan jag bodde sen på jobbet och missade festen... men vi låtsas att inte hända). Min pojkvän var Benny spacemanen och jag var arg Unikitty, båda tecknen från Lego filmen som kom ut förra året.

Eftersom jag refererade mestadels detta instructable ( som grund för min pojkväns mask, jag hade inte planerat på utstationering min egen instructable, men nu när det finns en Fandom tävling och en Remix tävling, jag har ändrat mig. För min Unikitty mask, jag kunde använda en enkel kartong och några skumma figurer i blommiga delen av Michael's.

Ah, jag letar för närvarande efter en hel del andra Lego kostym instructabels och insåg jag också tittat på de här många gånger:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en Lego Man kostym (Lego film Benny)

I denna super i djup instructable kommer jag visa dig hur jag gjorde min riktigt cool Lego Man kostym. Detta tecken är Benny Lego spacemanen från Lego filmen. "Jag kunde uh, jag kunde uh, jag kunde bygga ett rymdskepp!" Efter att ha sett filmen...

Lego Lego film kostymer

Vi älskade den Lego film och ville återskapa några av våra favorit tecken. Kostymerna tog lång tid att skapa (ca 70 timmar), men reaktionerna var obetalbart.Steg 1: leveranserLeveranser:-Kartonger-Förpackningstejpen-Styrofoam-Sprayfärg-Akrylfärg (hus...

Emmet lego figur kostym från LEGO film

Min son ville vara Emmet från LEGO film för Halloween så jag tittade över för kostym @ alla tänkbara återförsäljare, efter jag hade slut på alternativ bestämde jag mig för att jag skulle försöka göra hans kostym hemma. Huvud och hår är bara ett blad...

Anpassade Lego minifigurer (göra Batman, Star Wars Clone, Minecraft, Avenger, Disney, Spider-Man, Star Wars, Superman, Hulk, X-Men, Wolverine, transformator, IronMan, DC superhjälte, Sagan om ringen, Disneys fryst och LEGO film minifigurer)

Lär dig hur man gör en tio del lös LEGO man!Steg 1: Samla material 8oz rensa gjutning plast4oz vegetabilisk olja mögel Release10-40oz ComposoiMold4oz Bubble BusterMikrovågsugn containersäkerhetRör om pinnarAluminiumfolieLEGO minifigurX ACTO knivTwist...

LEGO Stop Motion: Tips, Tricks och Inspiration

Även om Lego stop-motion (aka brickfilming) har funnits ett tag, har varje person sin egen unika sätt att animera och bländande tittare med specialeffekter. Syftet med detta instructable är inte att visa dig hur att replikera vår video, utan snarare...

LEGO Jersey Shore - Pauly D och Snooki

låt oss gå ut ikväll och knytnäve pump en gång som Pauly D och Snooki innan Jersey Shore slut och med det GTL, poff och visar din Kooka. Lätt att göra... bara tar tid och tålamod men det är väl värt timmarna en fisting pumpning och V.I.P. behandling...

35mm film i gamla kamera (och redscale effekt)

efter nästan två år efter stora projekt på Instructables, är det dags att göra en själv! Eftersom detta projekt är mycket enkel, och jag ska ge dig 3D-filer du behöver, det är bara en mycket kort foto-instructable.Om du gillar det, tveka inte att rös...

Minecraft Mask - enkelt, snabbt och billigt

Detta är en bra mask till en födelsedagsfest. Du kan ha din små gäster bär olika masker av Minecraft tecken.Steg 1: leveranserVerktyg:-Sax-Paper Cutter-Linjalen-Kapning mat (eller alternativt använda baksidan av en gammal tidskrift)Material:-En utskr...

LEGO film Nutella burk snowjordklot

Detta projekt kombinerar två av mina mycket favorit saker i världen, Lego och Nutella. I själva verket tre av mina favorit saker, eftersom jag är ett fan av Sugru också. Och då är det glitter...Ja. Detta projekt innehåller en bra många av de saker ja...

Gör IRON MAN film MASK...! Desgin kredit till msraynsford

Hej människor,Jag gjorde denna IRON MAN mask med hjälp av teknik från msraynsford. Om du vill göra det här är hans länka jag använt kartong och super lim för att hålla sig bitar av maskenII i slutet målade jag det guld med standard guld damm färgen s...

Lego film Kragle dräkt

Kragle kostym är gjord av en 2-pack gardin uppsättning som min fru och jag plockade upp på Walmart. Fina med uppsättningen är att det är ca 5 fot hög och 2-1/2 fot bred som är nästan perfekt för att göra en "röret" genom att gå med två stycken t...

LEGO city båt trailer och transporter.

Hi this is my lego city boat transporter and trailer. Båten kan gå i vatten och flyter lätt. Om du har en 3DS eller 3DS XL jag gärna handel vän koder med dig....

LEGO NXT styrning rover planering och byggande.

Hej det här är de instruktioner och programmering för lego bil.Jämför hur rover fordonet driver stutar när du använder generator styrningen (Steer_Power program) vs. program-kontrollerade styrningen (styra motoriska program). Kan du berätta skillnade...

LEGO Semi, korn släp och Bin

Detta Instructable är på min Lego semi lastbil med två korn släp bakom den. (kallas även en super b eller b tåget) Det finns två typer av säd släp: öppna och slutna ändar. Detta är sluten släp. Jag bestämde mig att gå med lock på toppen istället för...

LEGO Portal 2: P-kropp och Atlas

Hej stötarna! Idag kommer jag att visa dig hur man bygger P-kropp och Atlas från Portal 2, i Lego. Dessa bygger är att skala, och inte alltför svårt att göra. Njut!Se också till att kolla in min brors YouTube-konto:https://www.youtube.com/Channel/UCn...

LEGO WALL-E: WALL-E och Eve

Hey guys och Välkommen till en annan instructable! Om du missade min andra, se till att ta en titt. Också noga med att kolla in min brors-kanal på YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCnyQElem2Z0YZYqnoSullqQNjut!Steg 1: WALL-E Här är bitar måste...

Deathstroke Mask: Lätt och gammaldags

Deathstroke Terminator: En av de mest badass och awesome karaktär någonsin rätt?Med tiden Deathstroke's mask och pansar har förändrats och utvecklats i mer mekaniskt sätt. Men det var Den Teen Titans animerade Show som introducerade honom till mig. D...

Distribuera dina filmer i DVD-format och streaming på Amazon - snabb tutorial för oberoende filmskapare

med hjälp av createspace kan du snabbt och enkelt sälja din kortfilmer och har dem som enskilda dvd objekt på amazon.com att tjäna pengar. Exempel på en av mina filmer: http://www.amazon.com/Turning-Point/d......

Skräck film Gash, plockning partners och ställa in

under loppet av detta projekt, Kyle, kommer och Dirk består make-up mönster som bestod av blåmärken, brännskador och sår, det första steget i processen. Skulle plocka effektiv partner. Du behöver också många material för detta jobb! Dessa inkluderar:...