Svart och Coral Laser skär klänninglaserskurna kläder är hela banor och modebloggar så ville jag (uppenbarligen) en laser skära klänning, också. Och eftersom jag har mycket mer att göra impuls än shopping impuls jag inte ens överväga att köpa en klänning när jag visste att jag kunde göra en. Svåraste i den här klänningen är att lära att utforma vektorer väl om du inte gjort innan. Om du redan arbetar med vektorer kommer att sedan svåraste landa på en design.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kol och akryl Laser (Raster) etsningar

Under de senaste månaderna har jag varit ett Artist in Residence vid Autodesks Pier 9 workshop, en toppmodern industriell butik och avancerad produktionsanläggning. Konstnärer från olika bakgrunder är välkomna att träna på programvara och utrustning,...

Rechargeable Bluetooth Pan och Tilt Laser Controller

Jag har alltid hoppats att göra en laser controller med servon sedan några år tillbaka. Så en dag, jag köpte min första två servomotorer från Ebay och jag tänkte varför inte jag göra min dröm... Så här är det, denLaddningsbara Bluetooth Pan och Tilt...

Snabb, smutsiga och billig laser gravör

Efter att ha spelat ett tag med "pocket laser gravörens" Jag har påhittade folowing instructable av Ingela, vill jag göra något större med saker jag redan har i min ägo. Det enda jag har köpt är en scanner (7 euros på begagnade grejer shop). All...

Skapa en svart och Tan öl Cocktail

Black and Tans, (även känd som en halv och Halfs) är en lätt och god öl "cocktail".Plus som en Instructables fan, kan du också du att göra dina egna anpassade svart och Tan sked till din bar på lager och förvåna dina vänner!Ingredienser:Det finn...

Svart och vit tangentbord och mus combo

jag tror jag börjar gilla detta svartvitt färgschema...Jag gjorde allt detta med några billiga 99c walmart sprayfärg och vissa ultra dyra blank klarlack.allt som allt? totalkostnaden för projektet ge eller ta $5.Mitt tangentbord var ursprungligen hel...

Svart och vitt och med delvis Cologne

Hej vänner!Alla älskar svartvita bilder med ett stänk av färg! De är så unik, och det beror på att varje bild är olika, så är områdena som färg.Denna teknik kallas ofta "Splash färg teknik".Men, ack, att erhålla detta stor effekt är inte ett Ins...

Lätt svart och vit affisch med MS Word

Tjena! I detta Instructable ska jag visa dig hur man gör svartvita affisch bilder utan att använda någon speciell programvara för fotoredigering. Allt du behöver är program som du förmodligen redan har: MS Word (jag använde 2010, men jag tror andra v...

Svart och vit stickad filt

jag gjorde detta är en filt för min dotter att tacka henne för en resa till Disney World! Hon älskar svart och vitt så det kom ut bra! Det är en mycket varm och mysig filt. Jag använde hemstad USA Oakland svart och New York vitt garn, storlek oss 19...

Hur att ange Instructables och Universal Laser Cutter tävling

vinnare tillkännageshär!Finalisterna har meddelat [/ blogg/BKYNJDDFB11L462/här]!Vad tänkte vi?!?Semestern är en perfekt tid att avsluta din Laser Cutter tävlingsformulär, och vi vill inte döma under våra semestrar familj.Så, vi förlängning av tidsfri...

Svart och blå Peacharoo Pie

låt oss inse det, alla älskar paj. Som paj-älskare, har vi beslutat att skapa det vi kallar den svart och blå Peacharoo paj, möjligen det godaste du någonsin ska placeras på denna jord. Vara noga med vem du tillåter för att smaka på Peacharoo, för de...

Svart och röd kort magi Knep

#myinstructable2Hej killar, jag har ny instructable för dig. Detta är en awesome magiskt trick. Detta trick utförs också av många kända trollkarlar på scenen.Vad behöver du:En kortlek.Steg 1: arrangemang Detta trick behöver ett arrangemang. Du måste...

Konst av svart och vit Digitalfotografering

i en ålder av digital fotografering, många av oss uppskatta den visuella effekten och elegansen i svartvit fotografering när den jämfördes med färgfotografering. Svartvitt fotografi är inte bara ett resultat av gammal teknik av en svunnen tid. Svart...

Ingen färgbläck? Skriva ut svart och vit ändå - Brother-skrivaren

Hej fixeringsmedel! Jag fik en problem. Jag skrev ett brev till Brother-skrivare och jag kan inte skriva ut den. Min Brother MFC-J430W-skrivare kommer inte att skriva ut i svart och vitt på grund av en färg bläck fel. "Inte tillräckligt bläck att hål...

Turkos och Coral halsband

jag har alltid älskat inläggningar sterling silversmycken från sydväst. Men det är inte mycket kostnadseffektivt att köpa när du är på en budget. Så jag beslöt att göra ett halsband som har 3 av elementen i det (silver, turkos och coral), men du behö...

Enkel svart och guld armband

Detta geometriska armband är bra till att börja med inom smycken att göra, men varning det är starkt beroendeframkallande;).Steg 1: leveranserFör att göra denna vackra men förvånansvärt lätt armband behöver du följande leveranser:-tång-guld järn tråd...

Skriv ut och sedan laser cut, en snabb tutorial

Vi har haft massor av människor ner på Pittsburgh Techshop fråga hur vi skulle kunna skriva ut lappar ut, och sedan laser skär dem med den noggrannhet som vi har fått. Dess ganska enkelt, och kräver bara en bit av installationsprogrammet. Detta är de...

Färg svart och vit bilder med GIMP

jag har hittat flera tutorials här och andra platser som visade hur man färglägga en svartvit bild med GIMP. De flesta av dem var invecklad och hade för många steg så jag bestämde mig att skriva en som ska vara enkelt för nästan alla att följa! Ja, d...

Selektiv färg i svart och vit bilder handledning

detta verkar vara en enkel sak att göra men jag har märkt att folk fortfarande ber om det så här är hur du kan uppnå denna effekt med detta lätt att följa guiden. Alla ändringar som du gör är 100% ingen destruktiv, vilket innebär att du kan gå tillba...

Surrealistiskt (bara) svart och vit effekt med Lightroom 2.0

denna effekt konverterar dina färgbilder till mycket kontrast svart och vitt. Resultatet är ett surrealistiskt, abstrakt foto.Steg 1: 1. välja den bild som du vill ha denna surrealistiska svartvit effekt. För att få ut mesta möjliga av bilden, kom ih...