Svin i rymden T-Shirt / logotypOm du minns The Muppet Show tillbaka på 1970-talet, kanske förmodligen du minns den återkommande sketchen från show kallad "Grisar i rymden". Denna galna sci-fi äventyr tar inspiration av sådant utrymme operor som Star Trek och Lost in Space. Vad karaktärerna var mest känd för är naturligtvis deras utrymme uniformer med "Svin i rymden"-logotypen på framsidan. Nu kan du ta logotypen, slita av den och slå den på en T-shirt! Detta projekt var faktiskt inspirerad av en DIY bloggare som går under namnet JadeFlower, som skapade den kände dekalen för hennes 1: a Mate Miss Piggy-dräkt!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du gör din egen t-shirt logo del 2

del två av hur man gör en PrintScreen för att göra t-shirt logotyper.I början av denna video kan du klicka på länken för den första videon om du inte har sett den ännu.Vänligen njuta!!!...

Hur man gör en nr-sy T-Shirt filt

Detta Instructable visar dig hur man gör en t-shirt filt utan att du behöver en symaskin. T-shirt filtar är ett utmärkt sätt att bevara minnen och använda din gamla t-shirts. Jag gjorde min filt eftersom jag vet inte hur att sy, men jag ville bara ka...

Akryl Terrarium Makeover med UV-Faux svamp plattformar

I dess 20 år mitt akryl akvarium har inrymt ett utbud av sött och salt vatten fisk, inklusive sjöhästar, och för det senaste året har varit hem till mina två eremitkräftor, Snake Pliskin och Handi-krabba. Att veta hur mycket eremitkräftor gillar att...

Neonskylt Pig BBQ

detta Instructable dokumenterar mina tankar och att bygga en anpassad "Pig BBQ" neonskylt med en kombination av repurposed Vintage Neon & Laser klippa plåt. Detta tecken kan också göras med hjälp av en sträng av lysdioder för att tända skylt...

Designa en logotyp för T-shirt tryckning

jag nyligen har varit att utforska en fantastisk värld av T-shirt design och utskrift.Allt du egentligen behöver är Adobe Photoshop (Adobe Illustrator är valfritt) och en plats att skriva ut dina skjortor.Efter en sökning på nätet hittade jag en plat...

Sprayfärg logotyp på en T-Shirt!

[youtube]5fFGRVkBrc8[/youtube]...

Lätt Star Trek "Red Shirt" kostym

väntade till sista-minuten till arbeta på din kostym för det Halloweenfest?Inga problem! Gå en Star Trek "Red Shirt" - namnlös säkerhetstjänstemannen som alltid fick dödade på TV show när de strålade ner till en planet.Med dessa instruktioner, d...

Designa din egen T-shirt

Illustrator används inom modebranschen för att skapa ursprungliga kläder mönster samt logotyper för t-shirts. I den följande läraren lägger vi fram- och baksidan grafik till en t-shirt mall så vi kan maila design filen till tryckeriet....

En annan T-Shirt Stencil

jag har blivit alltför medveten (känslig) att betala klädföretag att annonsera för dem genom att köpa saker med stora logotyper. Jag gillar plain, ingen logotyp eller design skjortor bättre ändå, så det är vad jag köper. Men varje gång ett tag vill j...

Bootleg Fallout 4 T-Shirts med en vinyl fräs. aka gun runner skjortor

Så jag är alldeles för upphetsad om fallout 4 kommer ut... Det kommer att bli så häftigt kan jag smaka.Iaf, jag tänkte på hur man använder Silhouette porträttet för den senaste #buildnight och då slog det mig.Göra fallout 4 t-shirts. Visst jag skulle...

DIY T-shirt Avskärma att skriva ut

Detta projekt kom eftersom jag ville skapa några t-shirts för att kunna bära och representera min makerspace på Maker Faire Atlanta. Jag ville betala de uppblåsta priserna online för bara några skjortor, så jag bestämde mig för jag kunde prova att gö...

Favorit låten Quotes på en T-Shirt

först, jag måste verkligen tacka Instructables och Lumi för denna awesome chansen att prova en sådan cool produkt! Jag kan se alldeles för många användningsområden för det :)Jag är säker på att alla har en sång eller två i deras huvuden och jag är äv...

Lumi: Linux Mint T-Shirt

först, jag måste verkligen tacka Instructables och Lumi för denna awesome chansen att prova en sådan cool produkt! Jag kan se alldeles för många användningsområden för det :)Jag är vanligtvis inte en för reklamföretag gratis (eller snarare betalar de...

Återvinn T-Shirts till sömlös garn

Vem som helst vet du sannolikt äger minst en T-shirt, om inte tiotals eller hundratals av dem. Som ett resultat, verkar de vara en av de mest "disponibla" artiklarna av kläder i dagens värld. Gå in i någon Second hand butik, och du kommer förmod...

ARGA svin: Real Life turneringsbord

miljontals människor älskar att spela de mest populära App genom tiderna på sina mobila enheter. Föreställa sig hur roligt det är att spela detta spel i verkliga livet?? Men denna gång... svinen är ute efter hämnd. De har tagit alldeles för mycket mi...

EL wire T-shirt med musik fick upptäcka

I denna tutorial förklara jag hur man bygger en EL-wire dekoration att sätta under en T-shirt och hur man kör det med elektronik att göra det flytta i beat med ambiant musik.Detta är den ultimata bärbara dekorationen att bära i elektronisk musikfesti...

T-shirt Mashup

Mashups är i ropet dessa dagar. Du ser Google mashups, låten mashups, någon någonstans talar ens om business mashups... Detta Instructable beskriver en enkel väg till mashup kläder. Det finns naturligtvis en miljon andra sätt att göra detta.Anta att...

DIY Flash T-shirt | Fituro

Hej alla!Min bror och jag är stora fans av Flash (TV-serie) och han vill vara som honom och han är alltid tänka på det så jag bestämde mig att göra honom en t-shirt så att han kunde låtsas att vara Flash och spela och jag visste att detta skulle göra...

Koda data i 2D på T-shirts, visitkort och klistermärken!

QR koden (http://en.wikipedia.org/wiki/QR_Code) är en 2D-streckkod används för att koda rättvis mängden data i ett slags 2D streckkod. Denna kod kan sedan läsas av mobiltelefoner eller streckkodsläsare. Mitt val är för QR kod som det är en av de mest...