Trä knopp för Hand borradetta instructable Detaljer hur jag gjorde den trä knoppen att gå på slutet av handborr jag tidigare instructablized (länk nedan).

Jag gjorde detta ur en bit skrot ceder 2 X 4 som jag hade liggande.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Styra Hand borr med Roboduino / Arduino Spool löda

detta kommer att förklara hur vi åter utlovat en hand borr att buffra åter löda med hjälp av en roboduino (arduino kompatibel), två servon och en DIY-kodare. Medan man kan använda TRIACs för att spela med nätströmmen gå in på borren, bara använda ett...

Hand borr från Home Depot 6-i-1 skruvmejsel (under $10)

hur man gör en enkel, billig hand borra med delar finns på Home Depot. Någon kanske vill bygga en handborr orsakerna är:1. kan inte råd en med sladd eller sladdlös borrmaskin, men fortfarande behöver borra hål och bygga saker.2. behöver borra tyst på...

Hand borr från trä sked

hur man gör en enkel, billig hand borra från en trä sked.Någon kanske vill bygga en handborr orsakerna är:Kan inte råd med en sladd eller sladdlös borrmaskin, men fortfarande behöver borra hål och bygga saker.Behöver borra tyst på grund av rumskamrat...

Hand borr med hjälp av en

hur man gör en enkel, billig hand borra med en skruvmejsel. Någon kanske vill bygga en handborr orsakerna är:1. kan inte råd en med sladd eller sladdlös borrmaskin, men fortfarande behöver borra hål och bygga saker.2. behöver borra tyst på grund av r...

Gamla skolan hand borra översyn.

Detta instructable förhoppningar att inspirera spänning-huvuden ute att förvärva en lo-tech backup för li-ion, ni-cad-teknik och sedan föra den till en operationell nivå. Man vet aldrig - du kanske upptäcker att du använder det mer och mer och elektr...

Hand borra eld med grönt trä!

Ett par år tillbaka blev jag intresserad av primitiva brand belysning tekniker. Jag började genom att göra en båge borr och lekte med ceder och tall. Jag blev frustrerad när jag inte kunde få det att fungera. Jag pratade med en massa killar om proble...

Dörr knopp bokhylla ben

jag älskar att göra enkel heminredning projekt. Jag har precis köpt en billig bokhylla från en sändning butik nära mitt hem. Jag fick idén att stötta hyllan med dörrknoppar när jag arbetade på min transparent koppling - jag såg alla dessa vackra dörr...

DIY klättring Hand håller

Östra Mountain Sportsfinns planerar alla över internet om hur man bygger ditt eget inomhus klättervägg gillar över på östra Mountain Sports. Men det finns bara några väldokumenterade sätt att göra egna innehar och väl köpa dem kan vara dyrt! Plus att...

Sumtonian borr Station Base

Detta projekt som är mycket enkel.En bit trä liggandes och en gammal borr hanterar krage som är allt.Viss skicklighet du har redan innehar tillsammans med din hands borrmaskin.Jag vill var och en som är en stolt ägare av en borr att göra det på egen...

Stenåldern Hand Drill friktion eld med grejer samlades på plats!

Tänk om du var tvungen att göra upp eld och hade inga verktyg eller material? Det här instructable är på hur en person skulle kunna göra eld med metoden enkel hand borr med verktyg och material gjort och samlades i farten.Detta är min första instruct...

DIY Collet ER11 Spindelhuset Chuck spindel dubbdockan för hemlagad Mini Mill Press borr

DIY Collet ER11 Spindelhuset Chuck spindel dubbdockan för hemlagad Mini Mill Press borrMaterial:1 st ER11 motoriska axeln förlängning Rod inre hål 5 mm valfri gravyr maskin fastspänning Collet Drill ärm Motor förlängning1 st Special runda rör 32 mm x...

Hemgjord trä mini svarv med hand Drill

Hemgjord trä mini svarv för hand borra mycket lätt och billigt med gamla handborrAluminiumlegering profil 600 mm x 80 mm x 40 mm2 st aluminiumlegering 6061 160 x 600 mm x 12 mm1 st aluminiumlegering 6061 80 x 80 mm x 12 mm1 st aluminiumlegering 6061...

Hur man monterar en Post borra

Post borrar, före El drill press, var avsedda att fästas på stora inlägg vanliga i lador och bodar. Tyvärr har de flesta av oss att nöja sig med 2 x 4 inramning. Detta Instructable visar dig hur man gör en stadig montering för en post borr som kan an...

Hemgjord trä metall Mini svarv Collet ER11 borra DIY Spindelhuset Chuck spindel del 1

Hemgjord trä metall Mini svarv Collet ER11 Drill DIY Spindelhuset Chuck spindelMaterial:1 st SK 25 linjär axel stödja 25mm linjär järnväg axel stödja XYZ tabell CNC SHF serie järnväg axel1 st motor 50 Watts ta från gamla hand borra 1 st ER11 Motor ax...

Enzo säng lampan Bot

för nästan två år jag in här min första Instructable The Spray kan lampa. Låt mig presentera nu att följa upp kallas Enzo säng ljus Bot.Som i den can-lampan finns ingen raketforskning under huven, så alla som kan hantera en uppsättning verktyg, en lö...

Att lägga till CV insatsvaror till Auduino granulat synth

När jag först fick till Arduino gick jag sett för ljud projekt. En av de första sakerna jag byggde var TobaTobias' Auduino granulat synth. Jag var så imponerad jag byggt en permanent enhet i en kraftig kapsling och införlivas med det min tillfälliga...

Koppar Rose - ett evigt blomma!

Hi all,Så, efter massor av förfrågningar från internet och mina vänner, jag trodde jag skulle ladda upp en steg för steg guide till att göra en ros av blad koppar och stål/mässing stav. Naturligtvis, detta är inte en definitiv guide - jag såg en likn...

Kid fiske spel

Detta är ett roligt fiske spel för barnen som också kan användas som ett utmärkt verktyg för allmän eller insamlingar. Det kan också användas bara för skojs skull.Jag homeschooled mina barn och jag alltid försöker komma fram med roliga pedagogiska sa...

Intervalltimer

Jag bestämde mig att göra en kvalitet DIY Intervalltimer för min DSLR Pentax kamera så att jag kunde göra fotografering i tidsintervaller. Detta Intervalltimer bör fungera med de flesta stora märken av DSLR kameror som Nikons och kanoner. Det fungera...