TVÅ enkla sätt att göra en coin cell batterihållare.Hej stötarna,

Idag kommer jag göra en snabb tutorial på hur du kan göra en coin cell batterihållare med delar liggandes.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sex enkla sätt att fixa "Öppna fack fel" för XBOX 360

Klicka nedan för en video tutorial:vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvhttp://www.youtube.com/watch?v=Ed5x5TexYSQ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Läs detta: Innan...

3 enkla sätt att dricka mer vatten

Vatten. Denna vätska är nödvändigt för liv att existera och för vår hälsa. Enligt WebMD, kan dricka mer vatten hjälpa till med viktminskning, sänka socker, kolesterol, salt och mättat fett konsumtion. Det hjälper också med hydrering, stöd i matsmältn...

4 enkla steg till att skapa en unik vin flaska lampa

att göra en tabell lampa från ett vin (eller någon typ av) flaska verkar vara en mycket populär craft-projekt. Dock lyktorna jag såg nätet var OK, jag alltid betraktat dem lite mer än en nyhet objekt. Det var då jag bestämde mig att ta en spricka på...

Enkla sätt att vara energieffektiva

blir energieffektiva kan verka som en skrämmande uppgift först men det är verkligen inte. Här är några snabba och enkla idéer för att spara energi och hjälpa miljön.Steg 1: Cykel istället för bil Cykling istället för att använda en bil är ett bra sät...

6 enkla sätt att korsa nätverkets Math

Matematik är ansedd bed rock science. Därför är det naturligt för andra STEM ämnen vara ansluten till matematik åtminstone i viss utsträckning för matematik i princip basen av alla dessa ämnen. Men matematik är inte begränsat till vetenskap och andra...

20 enkla sätt att spara - A User vänlig Guide

den bara "lätta pengar" i denna värld, för arbetarklassen människor, är de pengar du sparar. Arbetet är hårt, men spara pengar inte. Jag är visserligen lat när det gäller budgetering. Jag gillar också, spendera pengar, så det är svårt när jag ha...

3 enkla sätt att hålla dina växter glada

Växter är en viktig del av vår vardag. De ger oss med syre, fina snygga färger eller ens en grön fläck på våra hus.Hålla dem glada och du kommer att belönas av dem med alla ovan.Steg 1: #1 mata demVatten dina växter minst en gång per vecka eller enli...

Fem enkla steg till att skapa ett nej sy fleecefilt

Material som behövs2 ½ varv ut Fleece2 ½ varv Solid matchande FleeceVass saxLinjalenSteg 1: Rada upp de två tygerna Välj en utskrift och en matchande fast fleece. Lägg två bitar av fleece ut så att den mest tilltalande sidan av varje fleece på utsida...

17 enkla sätt att organisera ditt kök

Med lust att börja spring-cleaning på väg, denna månad vi firar alla genius idéer som Sugru gemenskapen har haft för att göra mest av våra utrymmen.Köket är ett bra ställe att börja - rensa själv lite extra utrymme och har allt du behöver till hands...

5 enkla sätt att bära PARACORD

om du har någonsin spenderat mer än 10 minuter på interwebs, du har mer än sannolikt märkt de växande trenderna för utomhus/urban överlevnad, utforskning, och bush färdigheter. EDC forum är en dime ett dussin, och nya videor på vad grejer i din borge...

Bilen slips ner ankare, det enkla sättet att knyta något till biltaket snabbt och säkert

tillbaka när jag körde först, min ' 76 Buick hade solid stål stötfångare som också fungerat ganska bra som murbräckor. du kunde remmen eller knyta något av dem och även bult trailer hitch direkt till dem utan någon oro för styrka.Idag har båda mina b...

Enkla termostat genom att använda Arduino

Detta instructable kommer att omfatta hur man gör en enkel termostat med hjälp av en arduino och andra elektroniska delar! Innan detta projekt hade jag mycket lite erfarenhet med en arduino. I en klass som jag tog, jag fick andra projekt (göra en LCD...

Det enkla sättet att skala kokt potatis

jag växte upp i Idaho. Båda mina föräldrar växte upp i Idaho. Potatis var en standard på vår kost alla min uppväxt år, jag vet massor av sätt att fixa potatis. Detta Instructable är hur man hanterar en standardprocess som måste göras innan du kan för...

Det enkla sättet att klippa din iller tånaglar

en händig knep för att lätt skära din iller tånaglar utan att du behöver en person, utan scruffing och utan en kamp!Vi kör en iller skydd och ofta har över 400 tånaglar att skära var tredje vecka. Detta behändiga trick gör att du kan ta din tid skära...

Billiga / eller enkla sätt att göra rep, kabel, hörlurar arrangör, hållare

DIY eller hacka hem artiklarRep, kabel, hörlurar arrangör, innehavaren.Jag verkligen verkligen hatar att ha min telefon bud och kablar får alla trassliga, fastnat etc. Jag också vill ha enkel tillgång och inte vill betala som 6$ mer för det är bara a...

Enkla sätt att ta mer professionella Ebay foton

detta Instructable är att berätta för alla några av de tips som jag har lärt mig genom åren att ta professionell snygga bilder. Jag använder dessa bilder mestadels för Ebay eller något som jag vill se bra ut. Dessa tips är både lätt att göra och myck...

Två enkla sätt att stoppa ett äpple browning #5

Serie: "äpple om dagen i en vecka".Del: #4Typ: hålla ett äpple färska.Hur man hittar: Jag kommer att sammanställa denna serie i en samling som du hittar här.Metod: Läs vidare för att ta reda på hur!Steg 1: Beviset Så dessa bilder kan vara svårt...

För båt stegen, det enkla sättet att bil topp någon båt, kanot, stege eller virke

jag har en 17 fot Coleman kanot, väger in på nästan 90 kg, inte det enklaste att vända, axel och mark på taket på min minibuss med ut bistånd. medan jag har gjort en annan enhet att göra lastning kanoten lätt, det stör med last transportören i receiv...

Det enkla sättet att programmera din MakeyMakey

Det finns nu några Instructables om hur man omprogrammera ditt MakeyMakey, men hittills finns det en "bäst bevarade hemlighet" som jag bara snubblat på efter timmar av att spela med drivrutiner och sådant nonsens!Denna metod är otroligt enkel, o...