Underverk Avengers - Loki kostymOK, så det tog mig 2 veckor att sätta denna kostym tillsammans i en stor rush för en Nya Zeeland spel/comic/video game expo kallas Armageddon

När jag lämnade detta till sist andra det orsakade en hel del stress, och min plånbok var inte särskilt nöjd med mig, men jag hoppas ni alla uppskattar det :D

Se Steg
Relaterade Ämnen

Underverk "The Avengers" - Loke

detta var min extremt hast gjorde Loki kostym för Auckland armageddon expo, Nya Zeeland, det gjordes i 2 veckor sena nätter fram till expo, och bars ordentligt för första gången på dagen för händelsen.Alla bilder i detta inlägg är från expo från foto...

Hawkeyes koger (filmversion)

* Detta är inte exakt design från The Avengers, ändrade jag det något för att förbättra dess struktur när gjord av kartong *Jag gjorde detta som en del av min samling av Avengers rekvisita/kostymer.Verktyg och material:KartongHantverk/Stanley knivSkä...

Montera din Avengers & förstöra dem med Loki Armor (kompatibel fungerar för alla anpassade kostym armor)

Ok så ett år sedan eller så vi gjorde en tutorial med en dremel om hur man gör en skum mästare.Vi har sedan beslutat att prova det på en CNC-maskin! Jag tror att det visade sig ganska bra! Du kan också hänvisa till min gamla vänners kompatibla att se...

Att göra Lokes Sceptor / personal från the Avengers

har inte sett mycket av Loki staber på nätet, så jag trodde Id dela hur jag gjorde min, på det sättet, du kan göra samma sak, eller använda min samma tekniker för att göra något helt annat.Om du vill se hur man gör den huvudsakliga kostym, kan du föl...

Avengers, Thor

detta är en steg för steg guide till hur jag gjorde min halloween kostym Thor från the Avengers.Steg 1: leveranser! / 16 tums craft skum1/8th tum craft skumVarmlimma fast och limpistolDamma avKnivenCutting matKortpappOst trasaKontakta cementTydlig pl...

Captain America: Winter Soldier - Stealth kostym bygga

Captain America har en annan kostym per film, hade jag skapat olika dräkter för mig själv. Jag hade redan slitna Avengers kapten Amerika kostym (mest köpta) och min Super soldat kapten Amerika kostym (mestadels egna) ett par gånger varje. Så jag best...

Hur man gör en Marvel: "Svart panter" kostym

Det är bra att vara kung. Ännu bättre när du är kung Wakanda, din fru är storm av manarna, och din nation har högar och högar av Vibranium!För senaste Comic convention frågade en vän att ta på manteln av den svart pantern. Tja, du frågar och kryddig...

Hur man gör en Avenger "Geting" kostym

vad är alla "buzz" om?? Det är GETINGEN! Jag vet, det var ett hemskt skämt. Det har förekommit många återgivningar av geting från the Avengers, denna version är från den "Avengers: jordens mäktigaste Heroes" Visa.Material:-kartong-svar...

IRONMAN MKVI kostym (pågår)

efter att göra en rusade bågreaktorn jag bestämde att jag måste göra en full Iron man kostym. Tyvärr tror jag inte att det kommer att ske före Hallowen på grund av att vara i skolan utan vistelse Inlagd för alla uppdateringar som de kommer. Jag har a...

Is Phoenix kostym

jag hade vetat vad jag ville vara för Halloween sedan förra året efter jul. Hobbybutiker hade alla sina glittrande juldekorationer till försäljning, och jag såg dem och genast tänkte "Jag måste bära allt detta." Men hur... Den enda logiska förkl...

Alien Xenomorph kostym

För de senaste åren har jag gjort ett par hemmagjord kostymer för mina pojkar varje Halloween. Förra året gjorde jag en Masterchief efter några av råd från denna webbplats och det visade sig ganska bra. I år min yngsta pojkar berättade de vill gå som...

Tandlös kostym (för hundar!)

Vill ha den bästa hund kostym någonsin? Kolla in denna handledning. ;)Material:HUNDGODIS (detta är det viktigaste materiellt!) cling/plast wrap *Duct tape *bomull fyllning *stretch tyg (för bodysuit)blixtlåskardborrbandhund seldon (bas för vingar)sto...

Handstand Man kostym

i detta Instructable, jag kommer att visa dig hur man gör på av de mest realistiska söker handstand man kostymer som jag någonsin sett för mycket billigt!Du behöver inte göra det exakt som jag gör, men se till att du gör det på rätt sätt eller annat...

Magic Mirror kostym

detta är min 2011 Halloween kostym. Det är en fullt fungerande magiska spegel kostym. Det finns gott om resurser ute för att skapa magiska speglar, men jag ville ta saker ett steg längre. Allt som jag hittade var för en anläggning och jag ville hitta...

Avengers serie 2: Björn Amerika

årets halloween tema är Avengers.Jag kommer att lägga upp flera instructables beskriver hur jag sammanställt de olika outfits.För det andra bära Amerika.Alynn (min pojkväns Nalle) går överallt med oss, han är sin egen person.Hans eskapader kan följas...

Mighty Thor kostym

Steg 1: Konceptet Efter förra årets awesome slutlig WW2 Captain America kostym, min pojke och jag bestämde mig för att sticka med Avengers deltagarlistan och sända honom som den mighty Thor. Så, var min första uppgift att avgöra hur dräkten ska se ut...

Winter Soldier kostym bygga

Uppdaterad: i slutet av 2014 superhjältar/superskurkar tävlingen, vi ville bara tacka alla som röstat på oss, alla som lade oss och alla våra kolleger contest finalister för deras stora poster. Vi vinna inte iPhone, men vi hade stor konkurrens och va...

MIB Halloween kostym

vara en MIB agent för Halloween! Det är en enkel kostym att göra utan att verkligen göra effekter du vill dra ut de "big guns".Steg 1: materialFörst ska du behov den uppenbara svart jackan (helst tre knapp-jag använde en två knapp svart kavaj oc...

Dark Knight stiger Batman kostym

i detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en batman som passar från Dark Knight/Dark Knight stiger. Innan vi börjar, denna kostym är inte billigt det har en högre kostnad; dock det inte kosta så mycket som detta monster och ser så dåligt.Till...