Uppgradera din Bluetooth V2.0Min första uppgraderingen är i länken nedan:-

Idag är jag gong att uppgradera två sak i mitt bluetooth headset...

Nu ska jag uppgradera min trådlös bluetooth headset och jag kommer att lägga till kvinnliga 3,5 mm jack för att sätta alla märkesvaror hörlurar.

Nu låt oss börja...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Uppgradera din Bluetooth V1.0

Kommer idag jag att uppgradera min bluetooth hörlurarna till trådlöst bluetooth headset och jag kommer också att uppgradera min batteribackup...Låter start...Steg 1: krav Våra krav är följande:-1. sax2. lite tejp3. skruvmejsel4. mobil5. lödkolv och l...

Lägg till NFC till din bluetooth högtalare!

Vill du att kunna enkelt dela din BT högtalare med dina vänner?Du hatar ansluta telefonen till din BT högtalare så mycket som jag gör?1. gå till inställningar2. aktivera din BT3. Sök efter enheter4. Välj enhet5. Anslut till enhetenBleeehhh! >: PTänk...

Uppgradera din Casio fx-82es i 115es/991es/570es

kretsar Casio fx-* es-serien är nästan samma, utom läge urval delen. Så kan du uppgradera din räknare genom att ändra kretsen.Jag är kinesiska och jag redigerat dessa bilder för ett lokalt forum. Så vänligen bortse från kinesiska tecken på bilderna.D...

Uppgradera din nya bärbara dator från Vista till XP

Efter installation av XP på min nya Vista laptop jag var helt förvånad över hastighet och prestanda när du kör XP över Vista. För korrekt hastighet, prestanda och verktyg har XP lösningen för dig.OUTDATED:Detta instructible är föråldrad. Jag rekommen...

Med hjälp av din Bluetooth aktiverat Sony Ericsson telefon till kontroll din dator

jag har läst på instructables ett tag nu, och jag har alltid velat göra några av de saker att folk har skrev om, men har funnit mig själv titta på saker som är svåra att göra eftersom de är verkligen svårt att göra, eller det som krävs är svåra att f...

Uppgradera din PS3 HDD

Hey guys, som begärts, här är handledningen för att uppgradera din PS3 HDD. Kom ihåg att innan du börjar dessa steg måste du säkerhetskopiera alla data som du vill använda sparade. Det innebär, spelet sparar, musik och bilder. Utan att behöva säkerhe...

Lägga till en högtalare till din bluetooth-högtalare.

Hej alla,Idag kommer jag att visa dig hur du lägger till en extern högtalare till din bluetooth-högtalare. Sedan om du vill, kommer du att kunna stänga av din bluetooth högtalare samtidigt som fortfarande använder din auxilary högtalare eller högtala...

Uppgradera din gamla skateboard hjälm i en ny snowboard hjälm gratis

uppgradera din gamla skateboard hjälm och förvandla det till en snowboard hjälm med saker som ligger runt huset...saker kommer du behöver / vill ha:Verktyg:1. limpistol2. varmt lim pinnar3. sax4. kniv (exacto, Boxcutter, etc.)5. linjalen (kanske)Mate...

Öka intervallet till din bluetooth USB dongle

vissa bluetooth USB dongle endast har en kort sortiment, som eftersom antennen är mycket kort. I detta försöker instructables jag har utsträckning antennen med inre sladden från telefonkabel. Och det fungerar...Steg 1: Vad vi behöver vad vi behöver ä...

Uppgradera din Mint Plus-iRobot Braava robot mopp med 3D utskrift

Trött på att batterier inte och betala fullt pris byter ut?Önskar du kunde lätt ersätta batterierna med högkvalitativa uppladdningsbara AA-batterier?Önskar du kunde förlänga din robot verksamhet utan att ändra den eleganta utseende och design?Vill du...

Hacka och uppgradera din stereo med en bluetooth-modul

Jag har denna stereo förstärkare som har ett bra ljud men utan trådlös anslutning.Med några tior och lite tålamod är det möjligt att göra det en bra bluetooth stereo!Steg 1: Köpa vissa komponenter Du behöver:En bluetooth-modul xs3868 (mindre än 4USD...

Konvertera din Bluetooth Headset till Wired Bluetooth Headset

Idag ska jag berätta hur man gör eller konvertera din egen trådlös bluetooth headset.Följ mitt steg och du är några steg bakom för att konvertera den.Steg 1: Vi behöver Våra krav är följande:-1. sax2. lite tejp3. skruvmejsel4. mobil5. lödkolv och löd...

Fixa din Bluetooth Headset klipp

detta är den vanligaste förekommande katastrofen med ett bluetooth-headset...TRASIGA KLIPP!!!Det bokstavliga freaks ut hur billigt klippen görs även av dyraste headset...Här är enkel fix som kräver ingen möda och inga pengar (Gem ljuger i varje låda...

Uppgradera din äldre cykelram med moderna V-bromsar

Är du rider en cykel utan bakre bromsarna eftersom du inte kan hitta bromsok som fungerar för din ram/hjul combo? Har du en äldre ram som du vill uppgradera? Om så, är detta instructable för dig.Verktyg:TIG svetsareDrill Press/bitarWire hjuletMateria...

Uppgradera din ursprungliga 1984 Macintosh om du vill köra OS X Snow Leopard.

Ursprungliga Macintosh tog den världen med storm med sin liten formfaktorn, och över standardiserade hastigheter. Detta projekt syftar till att visa dig hur du uppgraderar din ursprungliga 1984 macintosh i produktspecifikationen för en modern dag mas...

Uppgradera din XBMC dashboard till den mest aktuella versionen av XBMC

uppenbarligen detta endast avser den xbox versionen av xbmc som någon version av xbmc du skulle få för windows, linux eller mac skulle redan vara nya och aktuella. Jag upptäckte detta genom att vilja göra min xbox mediacenter till den nya versionen s...

Hur till ren och uppgradera din locker!

I detta instructable, jag kommer att förklara ett lätt sätt att uppgradera och rengöring ditt skåp för att göra den mer organiserade och har en bättre struktur.Steg 1: Samla alla material! Detta är det material som jag kommer att använda och jag hopp...

Uppgradera din Apple MacBook: Data Backup och bevarande.

Min Mac hårddisk fick verkligen fett och full, det var äckligt. Detta problem som händer med många människor som har köpt den ursprungliga MacBooks. De känner av utpräglat snäva smärtan av en liten hårddisk. Jag köpte min macbook ~ 2 år sedan och det...

Uppgradera din ficklampa till en LED-ficklampa

det är dags att blåsa nytt liv i åldrande glödlampa ficklampor. Installera lysdioder kan göra din ficklampa ljusare och förbättra dess ackumulatorn liv med en faktor på upp till 50 gånger.Svårigheten med förvandla konventionella ficklampor är deras s...