Utlösa din DSLR trådlöst med smartphone och ESP8266 WiFi modulDetta är min första instructable, och engelska är inte mitt modersmål, så mild (men jag skulle vara tacksam att någon pekar ut felstavningar, stavfel... ;)).

Det kommer bara kosta dig några spänn (pund, euro eller vad) och kräver grundläggande lödning färdigheter att trådlöst utlösa din DSLR kamera från någon smartphone, inklusive Self timer och Intervalltimer lägen.

Jag testade det med en Canon DSLR, men det bör fungera med någon kamera med inbyggd slutare switch terminal (jfr http://www.doc-diy.net/photo/remote_pinout/)

Under detta instructable, jag främst fokusera på steg där jag har ett mervärde, och bara ge tips om bra information redan finns på nätet.

Exakt, är här några intressanta länkar innan jag går in huvudämnet:

Egentligen var det här sista handledning som gjort mig vill komma in i detta projekt...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kontrollera din DSLR kamera med iPhone och Arduino BLE modul

Här är 10 minuters instructable för att kontrollera DSLR kamera med Arduino och iPhone.Steg 1: ReservdelslistaEn Arduino UNO eller Mega eller Nano eller etc.Jag använde en HM-10 Bluetooth låg energi modul men jag tror några andra Ble moduler kommer a...

Bygga din egen pratar Tom leksak med skrapa och Arduino

Gillar du pratar Tom? Vad sägs om att göra våra egna interaktiva (Arduino/Scratch) pratar Tomleksak?I detta instructable visar vi dig hur man bygger denna leksak med hjälp av sensorer och dubbelriktad Scratch <> - Arduino kommunikation att göra prog...

Avlägsen temperaturövervakning med MQTT och ESP8266 moduler

Om du vill övervaka vissa avlägsna temperaturer detta Instructable visar du kan göra detta med hjälp av några ESP8266 moduler, MQTT (med en mäklare), LCD-skärm (för lokal övervakning), hembiträdet (för lokala och fjärranslutna övervakning), och orsak...

Chatta med 'evive' och ESP8266

Chattar är roligt och intressant, men vad händer om hobbyister kan göra det med den ultimata IoT aktiverat plattform? Vi gjorde ett pratande projekt med evive som är en mycket praktisk allt-i-en plattform att bygga våra projekt.Med detta projekt, kom...

IoT vägguttag med Arduino och ESP8266

I detta instructable, jag visa dig hur du lägger till förbättrad tillgänglighet, intelligens och anslutning till ett vanligt vägguttag. Detta görs med en kombination av mikrokontroller, Arduino, olika sensorer, ESP8266 och en blandning av programvaru...

Skype-styrd robot med smartphone och DTMF-toner

Denna rapport är att beskriva är en enkel glidande plattform som är fjärrstyrning över Internet WLAN eller mobiltelefon nätverk via Skype med hjälp av DTMF-toner. Styra av ljud toner är mycket enklare metod än Bluetooth. Skype-videosamtal startas frå...

Enkel Led Control med Blynk och NodeMCU Esp8266 12naE

Hej stötarna! Hur mår du? Denna gång jag har fått ett intressant projekt med senaste nod MCU esp8266 12naE utveckling styrelsen i kombination med en av de bästa app för Internet av saker - BLYNK App.Så det hela började när jag var undrande om hur jag...

Bygga en ISS pekaren Tracker med Adafruit HUZZAH ESP8266

Översikt – del 1 Alt/Az pekarenExpanderande på min Stepper Motor controller med Adafruit Huzzah ESP8266 WiFi modul genom att lägga till en liten Servo, skapade jag en mekanisk anordning som kan flytta i Azimut (med en Stepper) och höjd (med en Servo)...

Sakernas Internet WiFi DIY rörelsedetektor med e-postavisering med PIR-sensor och ESP8266

I detta projekt använder jag ESP8266 WiFi modul och Rörelsedetektor PIR sensor för att få e-postaviseringar om någon kommer in i rummet medan jag är borta. Jag använder GadgetKeeper moln plattform att bing e-postmeddelanden med PIR-Sensor. Jag har vä...

Laptop automatisk Start/stopp anklagat för (med Arduino, Yun sköld och ESP8266)

Jag arbetar utanför mitt land och laptop är en stor hjälp för mig att ansluta till min familj och vänner och göra alla mina computing tyger också, men jag alltid kom över för att driva svagt batteri och jämn värst till kritisk nivå eller reserverade...

Hur man skjuter en hyper förflutit med din DSLR

Hyperlapse Tutorial - Hur man skjuter en lång exponering hyper förflutit med din DSLRhttp://www.calthomson.comJag har varit skytte time-lapse video ungefär ett år nu och har just upptäckt konsten av hyper förfaller. Förra veckan gick jag ut i Manches...

10€ DIY Softbox för din DSLR

- kartong med åtgärder av ca. två 80 x 40 och två av 60 x 50.-sax eller en fräs-paketera tejp-vitt papper-aluminiumfolie-linjalen-pennatillval-varma skon för din blixt-metall vinklar-lampa och de respektive ingångarna för strömkabelnHär är den fullst...

DIY följa fokus för din DSLR--Tips för att ändra fokus smidigt

Följ fokus är alltid används av professionella filmskapare för att justera fokus. Det gör förändrade fokus så mycket enklare och smidigare under fotografering. Detta tips kommer att visa dig hur man gör en DIY följa fokus för din DSLR. Allt du behöve...

Bygga en stjärna spår för din DSLR och göra din egen stjärnkartor!

Om du redan har en DSLR-kamera detta är en billig och effektiv metod tor brett fält astrofotografering.När du står inför norr och observera stjärnorna kommer du att märka att deras position roteras i öst-västlig riktning. Eftersom en full 360o jordro...

Hur man målar din dslr

jag har haft en Canon 10D med en bruten slutare ligga runt och slutligen hittade vad till gör med den. Jag sökte oändligt online för människor som har provat detta och allt jag hittade var katastrofala målningen av en D90 på DigitalRev. Jag bestämde...

Hur att reparera en zoom teleobjektiv och montera den på din DSLR kamera

Telefoto linser är dyra och om du har en avsedda för en äldre SLR kamera, kan du överväga att använda den med med din DSLR. Min erfarenhet är att detta är genomförbart men det finns några kritiska frågor som du måste ta itu med.Modern DSLR kameror är...

Solar Filter för dig och din DSLR

solen och månen är fantastiska! Så när ta bild, eller bara iaktta, om inte under en solförmörkelse? Men det finns ett problem: solen är otroligt kraftfulla och det är ljus kan enkelt blind spot eller helt blind du för alltid. Det skulle vara mycket o...

Hur att rengöra din DSLR sensor

även om bra digitala systemkameror har förseglade organ och ofta en sofistikerad Ultraljuds rengöring mekanism på sensorn, kommer du ändå att köra i damm problem efter en tid. Detta tidsintervall kan vara mycket lång, eftersom damm kommer in när du ä...

1 000 steg projekt - mappa dina egna promenader vägar med Google Earth!

Detta är ett projekt som jag arbetat på i min sport psykologi klass denna termin. Klassen var delades i grupper och fått stegräknare, som vi skulle använda på olika platser i Louisville för att göra intressanta promenadvägar. Vi skulle sedan mappa st...