Vatten droppe makroobjektivI detta instructable jag kommer att visa dig, hur du kan ta riktigt cool makro bilder med en droppe vatten som en lins för din smartphone / surfplatta.

Vi sätter vatten direkt på smartphone / surfplatta, så inte göra detta, om du är orolig, att det kommer att orsaka skador. Jag är inte orolig alls, som jag har gjort det många gånger, men jag kommer inte ta ansvar om något händer när du gör det :)

Jag var verkligen förvånad hur bilderna blev, och jag hoppas du kommer att ha lika kul att göra detta, som jag hade att göra detta instructable.

Kom så går vi!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vatten droppe vetenskap: 8 Explorations

Vatten väntar du på? Det finns en ocean av kunskap och erfarenhet ligger i varje wee droppe vatten, och det är nu du kan börja kolla den. Från att titta på ytspänning till förstoringsglas effekter för att ånga kuddar, bevattna tappar gör att vara lit...

En animering inuti en vatten droppe Physalia

2000 bilder komponera denna pjäs-det vill säga 2000 perfekt olika vattendroppar där vi kartlagt en animering. Droppar som beter sig och ser konstigt liknande i samband med mindre entropi, och blivit mer okontrollerad som de plaska.Det slutliga result...

Vatten droppe trampolin

Vatten du gör idag? Lägg till lite studs i din bubbla och lite dans till din droppar med vatten droppe studsmattan! Kolumnerna i luften rör sig med olika hastigheter kan du flyta droppar i ett svävande boogie.Vi föresatte sig för att göra detta som e...

Vatten droppa målade Jack Hammer hörlurar

utnyttja tekniker i båda TimAnderson Instructable på hur till göra Jackhammer hörlurar och Airbrushtricks's video om hur du skapar en vatten droppe färg effekt, jag kan lyssna på min musik, klart och i stil.Öronmuffar var bara ett billigt, röd par sä...

Smartphone + vatten droppe = makrofotografering

INGA pengar eller extra lins eller fotoredigering kunskaper krävs.Vi kommer att använda en vattendroppe som en lins.Kan användas som en stor party trick. Inspirerad av den här killenMen förutom använder ett objektiv jag använt en bevattna tappar.Steg...

Vatten droppe effekt - anpassad färg hemlighet, airbrush

Vatten droppar effekt - Custom Paint hemlighet - titta på en rolig film här detta är en av bäst bevarade hemligheter i branschen. Hur får de den bisarra effekten. Det är lätt....

Barn Solar vatten värmare

Detta är ett utmärkt sätt för barn att lära sig om kraften i solen. Genom att tillsätta vatten genom rören svarta rören absorberar energi från solen och värmer upp vattnet. Vi ville ha ett kostnadseffektivt sätt att visa detta så vi använde svart trä...

Barn PVC "Biltvätt" vatten Sprinkler leksak

Om du missade memot, är det sommar! Allmänt, min familj älskar att spendera denna gång utanför njuter av vädret. Naturligtvis, i Texas, det betyder njuta 100 + graders värme och försöker svalka av utan att lämna bitar av våra fötter på betong. Min so...

Virvel och vatten droplet målning en gitarr kropp

Nu när du har din gitarr kropp gjort är det dags att avsluta den. Om du har gått till alla besväret att skapa en anpassad instrument sedan varför ge det en enfärgad yta. dessa är några av min avslutande knepen som ger dig en dynamisk och slående fini...

6 kolv kaffe kallt Brewer

Baserat på min kallt kaffebryggare, brygger denna version sex koppar på en gång. Försök med sex olika sorters bönor för en provsmakning eller bara göra nog för dina vänner.Kolla in Audreyobscura's Scotch Affogato recept instructable med kallt bryggt...

Bekämpa branden familj Halloween kostymer

Efter förhandlingen om berättelser från 9/11 lärde våra söner vad hjältar var. De var verkligen inspirerad att bli hjältar och spara liv. De älskar att besöka firehouse öppet hus, titta på serier som Chicago Fire och lärande händelserna i sann brandm...

Skylander Dreamlight kudde sällskapsdjur klädedräkt

Som en mamma, tre mycket aktiva pojkar, har jag mitt arbete skära ut för mig när Halloween tid rullar runt. Jag har ett tema för familjen och varje år, mina barn har mycket specifika idéer på vilka tecken de vill vara för Halloween. Jag tycker att al...

Akvarium Aquaponic vägg

Jag byggde en aquaponic vägg ovanför min tio gallon fisk tank.Kretsloppsodling använda delade vatten mellan fisk och landväxter, så att växterna ta bort fisk bajs från vattnet och befruktas av det. I någon fisk tank ammoniak i fiskavfall omvandlas ti...

Blåst Paint monster

En annan stor liten aktivitet att göra med din kiddos. Det är ett riktigt enkelt, riktigt roligt och fantasifulla pysselidé.Allt du behöver är:papper: tjockare papper är bäst, som kort stock eller vatten färg papperakvarell färg och penselkopp eller...

DIY Laser projektion Mikroskop (vattenbaserade)

enkelt projekt med hjälp av en laserpekare och ett förstoringsglas. Detta skiljer sig från den vatten droppe metoden och resultat mer som traditionella Mikroskop med förstoring via brännvidd förändringar. Detta är inte sfäriska som vatten droppar så...

DIY Mikroskop med en grön Laserpekare för under 20bucks

föreställa du kan se små buggar som krypa runt i vätska hela tiden med en enkel laserpekare. Det kostar mindre än 20bucks att göra det. Låter det intressant? Försök den ute.Steg 1: Skaffa en grön Laserpekare Först och främst behöver du en grön Laserp...

Hand lampa

detta projekt var en random idé som jag trodde jag skulle följa upp med. Jag fick i uppdrag att utforma ett ljus för en kurs arbete projekt, jag började designa slumpmässiga idéer, men fick snart veta efter mitt första par mönster att de var allt för...

DIY solglasögon fall | Sommaren DIY (lätt & inga Sew)

https://youtu.be/WCQKyK-iZ24Steg 1: För DIY solglasögon fall du behöver! För DIY solglasögon fall behöver du:-skum ark-DIY solglasögon fall mall-sax - fin punkt penna eller penna-limpistol-band-vatten droppe formade kristaller.Steg 2: I denna snabba...

21 signatur / foto bok

jag är inte särskilt bra med presenter. Min flickvän säger jag är inte romantisk nog, men jag skulle säga jag är en praktisk person. 21 födelsedagar är stora i Nya Zeeland, så jag var tvungen att sätta någon slags tanke i min systers present när hon...