Whiskey fat barstolarsol- och ta en vägtull på utemöbler. Jag hade fyra utomhus barstolar täckt med plast harts wicker som hade knäckt och split. Jag prissatta nya utomhus barstolar, ($75 och up x 4.) Jag tänkte att jag kunde renovera min gamla pallar för om priset en enda ny ordförande. Den plast wicker var tvungen att gå, men pulverlackerat stål ramar fortfarande såg bra ut. Jag repurposed en gammal whisky/vin halv-fat att tillhandahålla allt material för säten, ryggar och uppiggande. Om du är ens lite händig, har grundläggande kunskaper i trä arbetar, och har några vanliga verktyg, kan du slå detta ut över ett par helger. Jag sår upp med snygga och mycket användbara barstolar från en enda halv-fat och en hand full med skruvar.
Se Steg
Relaterade Ämnen

50 gallon Whiskey fat motorcykel Trailer byggplaner

en av de tidigaste motorcykeln släp för bogsering bakom min motorcykel var 50 Gallon Whiskey fat motorcykel Trailer. Det var mycket roligt att bygga och får mycket uppmärksamhet på vägen....

Whiskey fat klockan

berusad svin presenterarNaturlig trä whiskey fat väggklocka quartz.Fall - bit av unika ekfat.Rörelse - Quartex premium.Steg 1: Köpa fat Först måste du köpa nya ekfat.Steg 2: ordet Då måste du korn moonshine & Fyll ditt fat.Tunnan måste spara i kall,...

Regenererade Whiskey fat soffbord

I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en återvunnen whiskey fat soffbord.Lista över material som behövsWhiskey fat3/4" själv trycka skruvar3 1/2" skruvarBarn trä 2 x 6 eller något annat material du vill bygga din bordsben avGammal...

Whiskey fat BBQ rökare

Min man och jag är alltid på jakt efter ett bra DIY projekt att arbeta på. Naturligtvis, som betydde när min svärfar sa att han hade några tomma whiskey fat å, vi beslutat att stänga en in i vårt nästa projekt. Vi tog den begagnad och slå lite upp wh...

Whiskey fat Stave receptionen

detta är en reception som jag byggt av whisky tunna stavar....

Omskrivningen en gamla fat Planter

Steg 1: Att få ett fat PlanterSå ungefär en månad sedan bar nära min lägenhet var att bli av med några gamla whiskey fat plantageägare och tänkte jag de måste fortfarande vara användbar och visst var de.Så ställa jag för att hitta ett sätt att göra m...

DIY landskapsvård-utomhus fat inlägg

hustru såg dessa någonstans och bara hade att ha dem. Målet var att ha något att hänga lampor upp på bakgården. Så jag hittade material och gjort dem själv. Du behöver några leveranser men dyrast blir 1/2 fat. Jag hittade min på en butik för $39.99.S...

28 Upcycles för trädgården

jag har trädgårdsarbete i ca 8 år. Under åren har jag upcycled många saker i min trädgård, några av praktiska skäl, några att spara pengar, vissa vara miljövänlig och några bara för skojs skull.I detta Instructable kommer jag visa hur du upcycle 28 (...

Bygga en tog upp säng trädgård från däck

detta projekt har funnits sedan ca 2006, och bara började som ett projekt för sanering på min väns gård. Hildred gården har varit igång i ca 70 år och har haft många fordon komma och gå, även om däcken har bott runt. När de frågade om bortskaffande a...

Jack Daniels oberoende tävling: Video biografi Business

Hej, mitt namn är Robert Stanton (DOB: 3 oktober 1968) Detta är min inträde i videotävlingen Jack Daniels oberoende projekt.För att fullt förstå varför jag in denna tävling, måste jag gå tillbaka några år och ger dig några insikt om vem jag är.Sedan...

55 Gallon Drum trädgården: vi har trummor, nu vad gör vi?

Om du har tillgång till mat grad plast trummor gör de stora veggie trädgård behållare. Vanligtvis finns de för $10 till $30 per 55 gallon drum online från leverantörer och på Craig's list. Vi var välsignade för att hitta några gratis.När min man fatt...

Hårdvara Disc Golf korg

efter ungefär ett år att spela Discgolf, en Karl kastare (vi kallar honom Boomer, eftersom det är hans namn) ringde och sa "Jag hittade några korg planer online för $10. vill du dela den och bygga ett par korgar?"Hecks Ja! Mitt kort spel suger....

Whiskey förkolnade trä

åldrande whisky i en tunna kan ta tid. En lång tid. Med hjälp av bitar av förkolnat trä inuti din glasflaskor kan göra denna åldringsprocess exponentiellt snabbare. Så lite som ett par veckor kan du uppnå några fantastiska resultat i både färg och sm...

Tennessee Whiskey / Bourbon, Jack Daniels

jag ville göra Tennessee Whiskey och Kentucky Bourbon är inte mycket annorlunda det bara lite olika recept och du missar en av de åtgärder som du använder när du gör den Tennessee Whiskey.Många av mina vänner dricka Jack Daniel's Tennessee Whiskey oc...

En enkel, god, whiskey sour

gå till de flesta någon bar och be om en whiskey sour och bartendern vanligtvis ger du en bild på järnväg whiskey i stenar glas med is, slå den med surt mx av vapnet, och sedan toppa med soda, kasta en swizzle i det och skicka dig på din väg.spara de...

Daedric Lava Whiskey (Elder Scrolls IV: Oblivion)

"Hitta honom... och nära stänga käftarna på glömska"- Kejsaren Uriel Septim VIIInspirationFärre videospel har slukat mer timmar av mitt liv än Oblivion. Detta spel var min värld för en absurd tid. Hela Elder Scrolls-serien har varit en ständig f...

Äggvita Whiskey Sour

Cocktails gjorda med äggvitor smak bra. Äggvitan lägger till en rik frothiness som inte hittas i många andra alkoholhaltiga drycker. Jag använde vanlig whiskey sour drycker, utan att ha provat en gjord med äggvitor, det är svårt att gå tillbaka efter...

Choklad Guinness Cupcakes med Whiskey och Baileys

det enda sättet en god stout öl, whisky och irländska grädde sprit kunde vara bättre är om de var blandade ihop - a la en irländsk bilbomb. Bättre fortfarande dock skulle blanda det hela med lite choklad i form av rika Guinness choklad cupcakes, fyll...

Kamouflerade Paintball fat med kamouflage silvertejp

saker du behöver:1. rakblad2. blå målare tejp3. kamouflerade silvertejpSteg 1: Förbereda ytan av fat Din kommer att behöver blå målare tejp. Anledningen är så inga rester kommer att vara kvar om du någonsin valt att ta bort silvertejpSteg 2: Tillsätt...