1/12 Skala Miniatyr Dollhouse Dorm skrivborddetta är 1/12 skala dockhus miniatyr skrivbord, utformad som en del av en miniatyr studentrum. Det är laser klippa ur 1/8" cherry och limmade med trälim.

PDF-fil för laserskärning fästas.

Gjort på TechShop Pittsburgh!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY miniatyr Dollhouse sovrum

https://www.youtube.com/watch?v=n2tlSFeXylgDIY miniatyr dollhouse sovrum kit...

Hur man bygger en trädgård skjul... Det är en 1/4 skala miniatyr av ditt hus

Jag byggde en liten friggebod vår bakgård. Avsikten var gör det ser ut som stora huset så mycket som möjligt och ändå behålla sin funktionalitet. Dessa är de steg jag tog för att förverkliga min vision. Även om detta är förmodligen mer arbete än vad...

Miniatyr dollhouse lampor

lägga stil till din docka vardagsrum med dessa lätt att göra och läckra lampor. (detta inte tänds)Steg 1: samla material Vad du behöver;· Bestånd eller scrapbook papper· 18 gauge tråd· Cork(s)· Tråd fräsar, sax, tång för smycken (på bilden är en 3 i...

Hur man skapar Zombie dockor 1/12 skala miniatyrer

http://www.dollshouse.com/dhe/content/how-to-create-zombie-doll.aspx?stage=4...

DIY LPS tjej miniatyr Dollhouse sovrum

https://www.youtube.com/watch?v=cMvM39nFODs...

Kort introduktion till vakuum bildas för att göra Dollhouse omfattningen Miniatures

Jag har inte tillgång till "riktig" verktyg och sådan, så efter att ha läst upp online, titta på Youtube-videor, och anpassa från olika japanska miniatyrmålarna Bloggar, jag satt ihop en liten vakuumformning setup.Detta är min tredje vakuumformn...

Skrivbord husdjur gjord av skal

har du någonsin undrat vad man ska göra med alla skalen som du har överblivna från stranden? Om du har, bör du göra dessa lite skrivbord husdjur. De är trevliga för att dekorera ditt skrivbord och de arbetar också som brevpressar! Jag hoppas du gilla...

Hur man gör miniatyr soffa för Dollhouse.

jag skulle vilja dela min första mini soffan tutorial som jag gjorde ett par veckor sedan. Jag gjorde det för Min systers dollhouse. Dess så lätt och roligt att göra.OK så är detta material:Kartong korrugerad plåt.Tyg du väljer.Limmet.små kapsyler.re...

Miniatyr skrivbord Shoji skugga lådor

Phoenix lasergravyr skapar dessa Shoji Shadow Box kit till salu i vår Etsy shop http://phoenixlaser.etsy.com.I traditionell japansk arkitektur är en Shoji en dörr, fönster eller rum avdelare som består av genomskinligt papper över en ram av trä som h...

Miniatyr möbler för en liten skala hus eller dockhus

år sedan bestämde jag mig för att göra en skalenlig modell av ett hus. Jag hade gjort ett liknande projekt tillbaka i gymnasiet och njöt verkligen gör det, och begreppet stannade bara med mig, antar jag. Jag gjorde huset och därefter beslutat att gör...

Miniatyr matta (Dollhouse Craft)

fullständig handledninghttps://www.youtube.com/watch?v=XWSlUIG0-MC...

En modulär skrivbord från stål och Cypress trä

Historien bakom skrivbordet:Eftersom det är min första Instructable, skulle jag vilja ge en kort förklaring av vem jag är som en självutnämnd "maker." Jag växte upp arbetar på oavsett projekt av min morfar eller pappa kan drömma. En farfar, &quo...

Polymer Clay miniatyr avokado (med Skinner Blend instruktioner)

jag har publicerat denna handledning innan på min deviantART sida (paperfaceparade.deviantart.com) och beslutade att skicka det här också.Detta är en polymer lera avokado handledning där jag demonstrerar skinner blend tekniken för att skapa övertonin...

Omvandla Bar skrivbord

Bor i en liten lägenhet innebär att behöva göra ett val: skrivbord eller bar? Du kan ha både med Transforming baren / skrivbord!Konstruktionen omfattar en kork med bakomliggande vägg på baksidan av skrivbordet som pivots på trä pluggen inlägg på sido...

Vackert lätt Photoshop miniatyr

Hej alla idag jag kommer att visa dig hur vi kan skapa en vacker och enkel miniatyrbild för en video eller artikel.Njut av-LouisSteg 1: MiniatyrstorlekFör det första vi gör en ny photoshop-bild och ändra alla dina inställningar till som ovanSteg 2: A...

Miniatyr på bakgården

Vad sägs om barnen när de är på bakgården. Här är en miniatyr trädgård att hålla deras feer kommer!!!Detta är ett fullfjädrat levande mini trädgård (18 "X 11" inches) med riktiga växter.Leveranser jag använt (men jag har gett leverans alternativ...

Bygga en miniatyr 70s Fender basgitarr

de här instruktionerna gäller för att bygga en spelbar, 11/24 skala elbas, som ska ta mellan 30 till 40 timmar för att slutföra, beroende på nivå och verktyg som finns.Mesta av arbetet kan göras med en Dremel. Behöver du även:1. en borra motor / övni...

Hemliga skrivbord fack

Jag hade du surfar Instructables tidigare efter sätt att göra hemliga fack, men jag ville göra min egen hemliga fack som var unik. Så, som min första Instructable jag har beslutat att dela min design av min hemliga fack.Först av allt, som en del av m...

1:12 skala fågelbad med polymerlera

Ett litet hus, en vacker trädgård verkar ganska ofullständig utan ett fågelbad.Jag har gjort miniatyrer att skala med hjälp av olika material, och detta var ett perfekt tillfälle att skapa en liten fågelbad att skala för våra dockor trädgård.Steg 1:V...