1 watt led driverHej! vänner

Välkommen till min en annan 1 watt led driver projektet. Det är enkelt och lätt att bygga. Jag hittade bara en 1 watt led driver kopplingsschemat på internet och jag bygga det eftersom det är bra för mig.

Så låt oss komma igång.

Se Steg
Relaterade Ämnen

1 Watt LED Joule tjuv

* kit köpa information kan hittas här: http://www.easternvoltageresearch.com/joulethief30.htmlSom jag hade en del ledig tid i sommar, beslöt jag att ta tillbaka några av de populära mönster jag hade skapat nästan tio år sedan med mitt fritids belysni...

24 Watt LED Grow Light med ljusstyrka

mat växer är en av mina favorit hobbies eftersom jag är ett stort fan av ekologiska livsmedel och sunda matvanor. Detta Instructable visar dig hur man bygger en LED grow light med röd/blå ljusstyrka kontroller efter växande behov och tillåta dig att...

3 Watt LED hink lampa

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en LED-skrivbordslampa från skrot material. Med undantag för lampor, sladdar och andra komponenter, kan du få andra material gratis. Beroende på var du få delar, kan du bygga det för under $5. T...

30 watt led worklight

detta är mitt försök att ersätta den energislukande 150 watt halogen floodlight jag använder för att arbeta på min svarv.Jag tror det gick bra...Steg 1: Delarna De grundläggande komponenterna och elektronik är från DealExtreme.comden leddehttp://www....

High Power LED Driver kretsar

High-power ljusdioder: framtiden för belysning!men... Hur ska man använda dem? där får du dem?1-watt och 3-watt Power LED är nu allmänt tillgänglig i intervallet $3-$5, så jag har jobbat på en massa projekt nyligen som använder dem. i processen det s...

Högspännings-LED Driver (billigt)

bygger bort dan (MonkeyLectric) sida:Bakgrund:Jag behövde en låg effekt, mycket ljusa baklykta för min elektrisk cykel (E-bike). Jag ville ha något enkelt. Jag har tittat upp mönster för LED förare som hade många delar. Dan's design hade bara 3 billi...

10W LED driver och dimmer

detta projekt kom från mitt behov av en ljuskälla för min Franken-ebay stereo Mikroskop. Jag kommer att ha en annan instructable som kommer att omfatta drivrutin / dimmer kort i en fiber optic setup. Den finns nu här:Viktigaste målen för det här proj...

24 Watt LED lampa.

Denna high power LED lampan är gjord av en kasserad PVC-rör 110 mm diameter.Jag har använt 24 numrerar av 1 watt LED som ger ett kraftfullt ljus och är mycket bra för att lysa upp ditt arbete tabell när dukräver mer ljus för att jobba lite invecklad....

5 Watts LED-lampa

kära vänner, denna Led lampa har ljus produktionen lika med 12 watt CFL. Besparing av el är ca. 80 enheter vilket sparar INR 500 / $ 8 per år på grund av 24 timmars användning.Steg 1: Komponenter och deras syfte 1) metalliserat Polyster kondensator1...

555 RGB Rainbow LED Driver (inte med en 4029)

| A_Teacher |OK, är så såvitt jag kan säga, detta ett unikt varumärke NEW design.Ringer alla rymdkadetter: Som ett sätt att motivera folk att göra projektet, för närvarande ger jag bort en 3 månaders Instructables Pro medlemskap till den första perso...

10 Watt LED uppgift lampa med 3: e händer

Detta awesome LED uppgift lampa är super ljusa och har en 10 watts LED-lampa. Det har också flera 3 armar för lödning eller arbetar på små projekt. Det görs med valnöt och aluminium och har en cool, modernt utseende. Kolla in hur jag byggde det!Steg...

LED Driver (5 lysdioder)

Detta är en enkel LED driver/strömförsörjning för 5 lysdioder. Delar:Den använder LM7812 positiva spänningsregulator,2 x 0.1uF kondensatorer1000UF/16V kondensatorRBV - 406 likriktare5 lysdioder (jag använde transparent grön)En 12V transformator ~ 500...

Enkel Led driver/konstant-aktuella källkod 20 mA

Hej, i detta projekt som jag vill visa dig hur man gör en konstant-ström källa som ger 20mA vid utgången.Dess även känd som LEd driver, eftersom många lysdioder behöver 20 mA att lysa upp. Tillförsel av konstant-aktuella källan kan vara mellan 5V och...

På någon värde Joule tjuv - enda AA hög effekt vita LED driver

detta instructable visar dig hur man bygger en enda AA batteri vita LED driver som kan leverera mer 200mW, därav så att du kan använda high power ljusare lysdioder, inte de mesiga 5 mm standard LED, och det fungerar med en verkningsgrad på mer än 70%...

Super enkel högeffekts LED driver

detta Instructable kommer att visa dig hur man byggde en konstant aktuella för högeffekts lysdioder, med endast två komponenter.Högeffekts lysdioder blir billigare och billigare, men konstant Musdrivrutiner, att driva dem är ganska dyra.Här, ska jag...

Universal högeffekts LED Driver - firmwareuppdatering

här är uppdaterad firmware för min Universal High-Power LED Driver.Denna version har ombord aktuell uppsättning upp funktion, så du kan ändra den aktuella enheten utan nytt programmering PIC mikrokontroller.Du kan antingen ladda ner ZIP-filen innehål...

Lätt CAT4101 LED Driver

Som en del i ett större hemautomation projekt i min lilla lägenhet ville jag göra en LED lampa. Detta krävs för att göra några LED drivrutiner för högeffekt-LED jag ska använda. Detta är min första egna tillverkade PCB, och även första gången jag gör...

Hög nuvarande flimmer pumpa LED Driver

använder en lysdiod te att köra hög nuvarande leds som är enkel och lätt att göra.Designa den krets som ger en riktigt riktigt snygga ljuslåga effekt är mycket svårt att åstadkomma. Jag ville göra en enkel och snabb väg att köra högre nuvarande lysdi...

PT4115 2A (eller mer) dimbara LED driver

Eagle schematiska och enda dubbelsidig styrelsen för PT4115 (SOT-89) baserade konstant nuvarande LED driver med externa MOFSET och 555 PWM dimmer controller.Steg 1: SchematiskDatablad:PT4115MAX4226MOSFETLMC555Var man kan få (vissa) delar:PT4115 - eba...