2 hanteras paracord hund koppelGrymt lätt att göra paracord hund koppel, inte 1 men 2 handtag. Hur bra är det?!? Detta är min första instructable, så håll med mig medan jag försöka den här!

Detta är bäst om du redan vet hur man gör en Cobra Stitch, dess mycket enkel och basen av en King Cobra Stitch. Om du inte vet hur, jag har en del att förklara det!

Lycka till och glad Cording! :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Paracord hund koppel

varför inte fira din manlighet med människans bästa vän?! Detta instructable visar dig hur man gör en tuff och tålig paracord hund koppel för dig och din 4-benta vän! Ta din pooch Fotvandring, camping, eller bara utanför ditt hus! Detta koppel kommer...

Paracord hund koppel eller bly

Mycket enkel paracord hund koppel/leder gjort med Cobra knut. Handtaget är bara en slinga som jag vävde ihop. Det finns bara 2 sladdar i detta, ingen fusing. Jag tror att det gör en starkare bit. Inte riktigt säker men jag tror jag använde cirka 80 f...

Heavy Duty Paracord hund koppel

en god hund koppel är svårt att hitta, att göra egna med 550 paracord ser att det varar en livstid. Om du läst min tidigare instructable "glöd i mörka paracord kragen" än detta kommer gå perfekt och komplett en uppsättning.*Note* för att göra de...

Hur man gör en Paracord hund koppel med gungbräda Knut

eftersom jag har visat dig hur man gör hund krage, låt oss göra den matchande koppel hund! Det är faktiskt lättare att göra än kragen, behöver du bara lite mer paracord.Om du gillade den här självstudiekursen kommer du * kärlek * min blogg, eleganta...

Chokeless/justerbar Paracord hund koppel

Steg 1: Få 10 fot bit paracord.Steg 2: Två overhand knutarSteg 3: Knyt en knut som kan glida ner i paracord men inte glida över overhand knutar.Steg 4: justera Allt du behöver göra är att flytta två overhand knutar ner eller upp....

Cobra väva Paracord hund koppel

jag har precis gjort detta, så det kommer ta ett tag för mig att få den steg för steg publicerade. Detta tog tre timmar och 50 fot av paracord. Vänligen rösta för någon av mina i husdjur utmaningen!...

Runda fläta Paracord hund koppel

Följde en trevlig kompatibel från eleganta vovve:...

Paracord hund krage, Halti krage

det finns hundratals instructables som utnyttjar paracord och det är verkligen en mångsidig produkt.Jag har några här själv inklusive ett paracord rescue bälte och en paracord multitool påse!Jag skulle verkligen uppskatta din röster för nuvarande par...

Hur man gör en fyra Strand runda fläta hund koppel från Paracord

det finns många användningsområden för paracord. Det är slitstarka, praktiskt taget oförstörbara och tvättbar, alltför! Paracord gör en utmärkt hund koppel eftersom det är lätt och super tuffa.Jag har precis startat upp min nya blogg Bloggie eleganta...

Paracord töjbart hund koppel

Detta är en 4 fot ish pararcord hund koppel. den sträcker sig några så om du vill att en stel jag kommer berätta hur ett lite mer sistnämnd. Detta har också flera färger som jag inte visa hur du ansluter olika delar. Jag rekommenderar att du använder...

Paracord flätad hund koppel

jag ville ha en kortare hund koppel eftersom jag fortfarande försöker att lära min pojkväns föräldrar dog för att bete sig ute i det offentliga. Han har att bära en nypa krage och jag hatar bära omkring på 8 fots ledningen när jag håller honom inom 3...

Kumihimo hund koppel

jag har precis avslutat mitt projekt 'hund koppel' nej instructable ännu eftersom jag arbetar ut vissa saker, när du gör en annan en jag ska göra en trevlig instructable att gå med den... för nu...1: a bilden är färdiga projektet2: a bilden är med bl...

Hur man gör en händer gratis hund koppel i 15 minuter

För expert bindarna tar det förmodligen mindre än 15 minuter att göra detta koppel.För er som inte har en aning om hopknytning, oroa dig inte! Dessa knutar är verkligen lätt att göra!Om du gillade detta instructable, kolla in min blogg för andra cool...

TVÅ färg COBRA STITCH hund koppel

nu kör vi. Cobra Stitch eller Solomon Bar hund koppel med två färger!Steg 1: Vad du behöver.1. Paracord ditt val på färg. Jag valde OD grön och svart eftersom det matchar de halsband som hundarna redan har.2. lättare att bränna i ändarna med. Torch l...

Paracord hund krage handledning

i denna tutorial får du lära dig att göra en paracord hund krage. Jag kommer att visa dig de mest populära design används för att göra halsband av paracord, nämligen dubbel cobra Knut kragen.Ursprungligen gjorde jag denna handledning för min hemsida,...

Hur man gör en Paracord hund krage med gungbräda Knut

jag bara älskar att använda paracord! Det är lätt, robust och praktiskt taget oförstörbara! Denna ìble kommer att visa dig hur man gör en "manly'collar för din hund med paracord och gungbräda knut. Denna knotting teknik kan också användas för att gör...

Hur du Upcycle plastkassar i flätad hund koppel

om du är drunkning i plastpåsar, kan du äntligen återvinna dem i något användbart! Denna tutorial ska show dig hur man omvandlar plastkassar till hund koppel.I koppel som jag visar dig att göra är lämplig för en liten till MEDELSTOR storlek hund bara...

Spelenheten hund koppel

kontrollera din hund har aldrig varit så enkelt! Bara koppla in din valp i denna paracord koppel, och låt Xbox 360-handkontrollen göra resten. Flytta upp, ner, vänster och höger med joysticks. Avfyra missiler och magiska trollformler med dina trigger...

Göra en stark hund koppel

jag älskar hundar. Eftersom hundar är AWESOME! Stora hundar är SUPER awesome, men de kan gå igenom normala koppel som godis. Tack och lov, Tandys läder gör en stor läder kit som håller upp allvarliga övergrepp. De varierar normalt från $8.00-25,00 be...