Kumihimo hund koppeljag har precis avslutat mitt projekt 'hund koppel' nej instructable ännu eftersom jag arbetar ut vissa saker, när du gör en annan en jag ska göra en trevlig instructable att gå med den... för nu...

1: a bilden är färdiga projektet
2: a bilden är med blixt, så den svarta speglar paracord syns bättre
3: e bilden är utan blixt
4. a close up för justering
5. foto enkel installation med en 4kg motvikt sv rotera går trä CD:

Totalt används paracord, 8 delar... totala 30.40 mätaren eller 3040 centimeter... alla flätad med kumihimo hur (gjort min egen skiva etc)

Relaterade Ämnen

2 hanteras paracord hund koppel

Grymt lätt att göra paracord hund koppel, inte 1 men 2 handtag. Hur bra är det?!? Detta är min första instructable, så håll med mig medan jag försöka den här!Detta är bäst om du redan vet hur man gör en Cobra Stitch, dess mycket enkel och basen av en...

Göra en stark hund koppel

jag älskar hundar. Eftersom hundar är AWESOME! Stora hundar är SUPER awesome, men de kan gå igenom normala koppel som godis. Tack och lov, Tandys läder gör en stor läder kit som håller upp allvarliga övergrepp. De varierar normalt från $8.00-25,00 be...

Heavy Duty Paracord hund koppel

en god hund koppel är svårt att hitta, att göra egna med 550 paracord ser att det varar en livstid. Om du läst min tidigare instructable "glöd i mörka paracord kragen" än detta kommer gå perfekt och komplett en uppsättning.*Note* för att göra de...

Paracord hund koppel eller bly

Mycket enkel paracord hund koppel/leder gjort med Cobra knut. Handtaget är bara en slinga som jag vävde ihop. Det finns bara 2 sladdar i detta, ingen fusing. Jag tror att det gör en starkare bit. Inte riktigt säker men jag tror jag använde cirka 80 f...

Hur man gör en händer gratis hund koppel i 15 minuter

För expert bindarna tar det förmodligen mindre än 15 minuter att göra detta koppel.För er som inte har en aning om hopknytning, oroa dig inte! Dessa knutar är verkligen lätt att göra!Om du gillade detta instructable, kolla in min blogg för andra cool...

Hur man gör en fyra Strand runda fläta hund koppel från Paracord

det finns många användningsområden för paracord. Det är slitstarka, praktiskt taget oförstörbara och tvättbar, alltför! Paracord gör en utmärkt hund koppel eftersom det är lätt och super tuffa.Jag har precis startat upp min nya blogg Bloggie eleganta...

Läder hund koppel

Vi fick nyligen en ny hund i huset. Vi shoppade för en andra läder koppel på Petco men de hade inte någon. När jag såg läder surrning på tackel butiken, jag tänkte att jag skulle göra en. $4 dollar i läder, och $, 99 för fäst och cirka 15 minuter.Det...

Dubbel hund koppel

denna hund koppel är virkade med tjockt garn och gör det möjligt för upp till två hundar att trampa på en gång! Det tar ungefär en halvtimme att göra beroende på hur snabbt du kan virka. Detta projekt är ganska enkel att göra!Du behöver:* garn* virka...

TVÅ färg COBRA STITCH hund koppel

nu kör vi. Cobra Stitch eller Solomon Bar hund koppel med två färger!Steg 1: Vad du behöver.1. Paracord ditt val på färg. Jag valde OD grön och svart eftersom det matchar de halsband som hundarna redan har.2. lättare att bränna i ändarna med. Torch l...

Paracord hund koppel

varför inte fira din manlighet med människans bästa vän?! Detta instructable visar dig hur man gör en tuff och tålig paracord hund koppel för dig och din 4-benta vän! Ta din pooch Fotvandring, camping, eller bara utanför ditt hus! Detta koppel kommer...

Paracord töjbart hund koppel

Detta är en 4 fot ish pararcord hund koppel. den sträcker sig några så om du vill att en stel jag kommer berätta hur ett lite mer sistnämnd. Detta har också flera färger som jag inte visa hur du ansluter olika delar. Jag rekommenderar att du använder...

Hur man gör en Paracord hund koppel med gungbräda Knut

eftersom jag har visat dig hur man gör hund krage, låt oss göra den matchande koppel hund! Det är faktiskt lättare att göra än kragen, behöver du bara lite mer paracord.Om du gillade den här självstudiekursen kommer du * kärlek * min blogg, eleganta...

Hur du Upcycle plastkassar i flätad hund koppel

om du är drunkning i plastpåsar, kan du äntligen återvinna dem i något användbart! Denna tutorial ska show dig hur man omvandlar plastkassar till hund koppel.I koppel som jag visar dig att göra är lämplig för en liten till MEDELSTOR storlek hund bara...

LED hund koppel

Vintermånaderna ger kallt väder tillsammans med kortare dagar och tidigare solnedgångar. Medan detta orsakar mig att vilja dölja i mitt hus under en gigantisk filt, slutar det inte min pappa och min 13-åriga Cockerpoo Toby från att gå på långa promen...

Paracord flätad hund koppel

jag ville ha en kortare hund koppel eftersom jag fortfarande försöker att lära min pojkväns föräldrar dog för att bete sig ute i det offentliga. Han har att bära en nypa krage och jag hatar bära omkring på 8 fots ledningen när jag håller honom inom 3...

Härva gratis hund koppel innehavaren

det finns produkter som dessa ut på marknaden. Jag är alldeles för billigt att köpa en och betala frakt. Jag tillbringade ungefär $1,88 totalt att göra detta projektDu behöver:1 ea. spänne typ lg-med hund krage (jag hade redan en)1 ea. stora Carbiner...

Spelenheten hund koppel

kontrollera din hund har aldrig varit så enkelt! Bara koppla in din valp i denna paracord koppel, och låt Xbox 360-handkontrollen göra resten. Flytta upp, ner, vänster och höger med joysticks. Avfyra missiler och magiska trollformler med dina trigger...

"Älskling, det är en röd-hals hund koppel" - min fru sa.

Detta är min första instructable!PROBLEMET: Är den köpta koppel kostnaden $10 eller mer & de varar inte. Våra nuvarande elektriska blått koppel matchar inte min CAMO garderob heller.Jag vet y'all-r tänkande - vad behövs en röd hals ett koppel fer änd...

Hund koppel krok från trädgrenar

här är en användbar krok kan du från överblivna trädgrenar. Använda dem för hund koppel, rockar, hattar, nycklar, illaluktande gymnastikskor, kalendrar och mycket annat.De är roliga att göra och ge som present.Steg 1: Verktyg och material VerktygBord...