24 timmar 1 cykel spinning globe.Detta instructable visar u hur kan du enkelt bygga en jordglob som snurrar 1 cykel genom 24 timmar.

Behövs är:

A. mini globe
B. 24 timmars urverk
C.Rubber bricka
D. industrin lim

Se Steg
Relaterade Ämnen

Designa din mosaikgolv

Hej alla. Ett par månader sedan beslutade min fru och jag att installera ett helt nytt golv till ett gammalt hus som vi nyligen köpt.Custom made mosaikgolv.Vi hoppas att detta projekt kommer att motivera någon till en remodel av ett golv...Steg 1: ....

Dricka flaska tvätt

Jag dricka, näringsmässiga saker som återfuktar.Men livet är liv, desto högre näringsämnen inläsningen av drycken, snabbare och tjockare bio-filmen inuti flaskan får, tills du har några fula lilla naturvetenskapliga projekt växer inuti.Jag brukar gör...

"SPIN-DOCTOR" ~ 5-Wheel 'Snurra' parad cykel

MOTIVATION:Min inspiration var Yardsale Dan, vars "Snurra" tallbike gick till den Burning Man-festivalen i 2007 (2: a foto). Sitt komplexa system av kedjor och redskap var överväldigande, till minst sagt så jag konfigurerade en enklare metod.Jag...

Spinning cykel ljus

I detta projekt försökte jag replikera Revolights. Konceptet är mycket enkel. Ring av ljus på ett hjul och endast lysdioder uppåt framåt ljus. Till skillnad från Revolights har mitt ljus batteri monterat på cykelram och inte på ett hjul. Mitt ljus är...

Spin ut spelet - timmar av roligt för hundar, tvättbjörnar och andra djur!

Detta snurra ut spel kommer att fascinera djur av alla slag! Det håller deras naturligtvis nyfiken natur upptagen försöker få behandlar. Det ger hundar något att göra för att ockupera deras sinnen och tid och skapar fascination i den djura världen om...

Elektrisk cykel till elgenerator - enkel DIY mobila interaktiva vetenskapsmuseet

jag hör och jag glömmer. Jag ser och jag minns. Jag gör och jag förstår.Tillskriva Konfucius (~ 500 f.Kr.). Fortfarande är sant 2500 år senare.När jag var 7-8 år gammal på en eländig kall grå dag i februari mina föräldrar släppte min bror och systrar...

Cykel BoosterPack: En 3D tryckt bärbara elektriska Assist

Jag ville verkligen en E-cykel men jag hade inte $4.000 för en helt ny, eller ens $1,500 för en hub motor konverteringssats. Så istället jag skapade ett tredje alternativ: Abillig värdefulla E-bike kit: 'Cykel BoosterPack'.BoosterPack utnyttjar anpas...

SudsCycle: Cykel-drivna Tvättmaskin (prototyp 1.0)

Jag gjorde detta som ett sista projekt för min hållbar Design klass som ett sätt att ge hållbara beslut i en lägenhet eller sovsal situation där många typiska områden av miljömässiga val (t.ex. termostat inställningar) är personliga kontroll.Medan in...

Glow Globs - USB Powered dator ornament

Ha kul med varmt lim och lysdioder och göra en roman USB powered skrivbord eller monitor prydnad.Glow Globs (a.k.a.The humör klump) kommer att sitta nära datorn och oändligt igenom färgmönster. (Animationer visar en plötslig förändring - i verklighet...

Anpassade 3D tryckt kolfiber cykel ram

om du är verkligen i cykling och finns på denna webbplats, chanserna är att under åren har du åtminstone lekte med idén att göra en egen ram. Det finns något verkligt speciell och djupt givande om ridning något som du har byggt själv och att kunna vä...

Varvräknare från en cykel hastighetsmätare (cykeldator)

ibland bara måste man veta hur snabbt ett hjul eller axel eller motor vänder.Mätanordning för rotationshastigheten är en varvräknare. Men de är dyra och inte lätt att hitta.Dess billigt och lätt att göra en med hjälp av en cykel hastighetsmätare (cyk...

Bärbar cykel vattenpump

Detta är hur man gör en bärbar cykelpump ur ett par enkla från hyllan objekt. Du kan även transport pumpen och stå tillsammans medan fäst på cykeln. Det finns inga ändringar på cykeln. Bara lite tjat och skära till pumpen. Det kan dra vatten från 10...

Regummering cykel däck - nästan oändligt miles från ett hjul.

jag har utvecklat ett sätt att ge, nästan obestämd liv till den ödmjuka cykeldäck. Det fungerar bäst för en vanlig människa på genomsnittliga cykeln med fina breda vägen kommer däck. Det är inte lämpliga för tunga personer, med tunna racing däck.Förb...

Renovering och modernisering av en gammal cykel

i denna fina Instructable jag kommer att visa hur man kan renovera och "modernisera" en gammal cykel, oavsett om cykling eller för nöje.detta en irriterande enkel process och alla kan göra det oavsett budget.Första gången jag gjorde detta var et...

Atomic Zombie ChopWork Orange chopper cykel

barnens cyklar med 20-tums hjul är rikligt på soptippen och varvet försäljning, särskilt billig stålram enheterna. Dessa cyklar inte bara ta stryk, men de är vuxit ifrån i ett år eller två, så kommer du förmodligen hitta en hel del av dem på din favo...

Bygga en cykel baknav

>Ja, "bitmapp-bandit" är tillbaka... Detta projekt är fokuserat på typiska Shimano Hyperglide navet circa 1997-ish, men täcker de flesta mid-level freehubs på marknaden idag. Mönster kan variera mellan olika tillverkare, men den grundläggande...

Cykel Rim klocka.

Här är ett annat bra sätt att återanvända det skräp som sitter runt huset. En gammal cykel rim är en utmärkt bas för en klocka. Fälgen som jag använde hörde hemma på min vänner väg cykel innan hon körde över den med sin bil av en slump. Kanten blev s...

Elektrisk cykel - nu med kedja-knäppa power!

Förra helgen bestämde jag mig för att sätta en stor elmotor som jag har på min cykel. Jag hade alla delar redan från olika projekt. De enda delarna jag behövde köpa var U-bultar. Motorn är en 36V PMDC motor, fått på 3.0HP ~ = 2.2kW. Nej, jag vet inte...

Hur man bygger en elektrisk cykel för mindre än $100

Ja, det går faktiskt att bygga en elektrisk cykel för under $100. Hemligheten att göra detta är... får det mesta av ditt material gratis! Nu inte är jag bara kommer för att förvandla dig förlora och säga gå hitta det här heller. Det finns några knep...