3 ingredienser ljus fryst yoghurtDENNA GUIDE ÄR I FLERA TÄVLINGAR! OM DU GILLAR DET, RÖSTA FÖR DET! Tack! : D

Hej kära vänner!

Detta är Filippo från Italien.

Jag har nyligen vunnit två Zoku glassmaskiner, tillsammans med en cool receptbok, i senaste fryst behandla tävling här på Instructables med min frysta Cappuccino!

Som några av mina anhängare kanske vet, är jag ett stort fan av hälsosam mat & recept, så jag började genast tänka på några smaskiga men lätt efterrätt förbereda med min nya Zoku utrustning!

Mitt första experiment var en enkel, grundläggande Fryst yoghurt, en av de enklaste saker du kan göra.

.. .och det kom ut riktigt, riktigt bra!

I denna guide, jag ska visa dig hur man gör en Super grundläggande ljus fryst yoghurt, endast med 3 ingredienser! (och endast några köksredskap)

Detta recept är en perfekt bas för att prova nya saker.

Du kan till exempel lägga mandel, kanel, russin och göra din personlig Frozen yoghurt i minuter.

Låt oss gå vidare!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Honung persika fryst yoghurt

För en super somrigt läcker behandla, prova enkelt frozen yoghurt fyllda med smak av honung och persikor. Det är super gott med inte konstgjorda någonting och det går en lång väg till kyla ner de varma sommarnätter.Steg 1: ingredienser3 mogna persiko...

Snabb, enkel och hälsosam jordgubbar fryst yoghurt

en snabb och enkel och hälsosam söt som smakar så bra att vara bra för dig!Av: Cassie M, Jayda I, John C, Kamani M och Marcus D.Steg 1: Alla ingredienser som behövs för detta recept är saker du kan köpa på din lokala affär.1-16 oz. paket med frysta j...

DIY anti-aging ansiktslyftning ansiktsmask med 4 ingredienser │ banan, honung, yoghurt, & olja

Hej alla! I denna video, kommer att jag dela med dig hur jag göra denna ansiktsmask hemma som gör att jag känner att min hud är hårdare, fastare, återfuktad och plumper! Över tiden känns det som denna mask har lyfte mitt ansikte och förhindrade en ma...

Fryst yoghurt för Smoothies

gillar du smoothies? Jag nyligen får i dem. Jag gillar tanken på att upping protein och smak, och verkligen ville en vattnig iced-down drink. Så, jag trodde jag skulle dela min lösning med dig: yoghurt "isbitar"!Steg 1: Du behöver: Du förmodlige...

Frysta blåbär/granatäpple/Mango yoghurt fyllda inuti Litchi:

Jag hittade Litchi på marknaden häromdagen och var mycket upphetsad så köpte dem. Varje dag (jag försöka :)), jag gör lite fruktyoghurt för mitt barn så plötsligt denna idé båda kom till mig. Dess mycket enkelt och resultatet var bra. Hoppas ni gilla...

Amerikansk äppelpaj Frozen yoghurt

Jag använde två pounds av vanilj Chobani grekisk yoghurt för att göra en fryst yoghurt, efter att ha lagt i några äpplen jag gjort en graham cracker smula till par med fryst yoghurt att likna äppelpaj. Jag hoppas ni alla njuta av video för denna frus...

Läckra krämig fryst Dessert: Friska, alltför!

Vad man ska göra med bananer som få övermogna? Detta recept visar ett bra sätt att spara och inte slösa mat samtidigt göra en god, frisk dessert.Under sommaren träffar inget plats som en kall, krämig, söt dessert. Men kommersiellt beredd glass och äv...

Citron-hallon yoghurt dyker och koppar

en läcker behandla en solig dag, kan du göra läckra och färgstarka yoghurt popsicles eller fryst yoghurt från tre enkla ingredienser!-Vanilj yoghurt-1 citron-6 oz. hallon (eller en annan typ av bär)Pressa citronen i en mixer. Lägg de hela 32 uns av y...

Nr-maskin Cookie Dough Frozen yoghurt

Jag hittade denna fantastiska recept på www.domesticrebel.com. Det är så otroligt fantastiskt, så jag beslutade att dela det med er alla! (All heder till Hayley)Min favorit del om detta recept är att det är faktiskt cookie deg FLAVORED glass. Inte va...

Frozen yoghurt frukt biter

en lätt, frisk och läckra recept för att hålla dig sval och frisk i sommar.Det finns inget som isiga lite snacks i mitten på eftermiddagen på en brännande varm sommardag eller ny juicy sommar frukt. Popsicles och glass är den klassiska kall sommar sn...

Chocolate Chip Cookie Crunch yoghurt

snabbt, enkelt, roligt och yummy!Steg 1: ingredienser Vanilj yoghurt, två cookies (min favorit är choklad), choklad, chips och en skålSteg 2: Häll Häll yoghurt i skålSteg 3: lägga till Lägg choklad chipsSteg 4: MixSteg 5: krossa Krossa cookies och lä...

Frozen yoghurt DIY

Här är min tutorial på hur man gör fryst yoghurt. Enligt min mening var det runnier då jag hade velat att det är så att lägga till mer yoghurt skulle hjälpa till med det! Överlag hoppas ett bra recept och jag du njuta av video!...

2 ingrediensen glass + 4 intressanta smaker

Jag har sett detta 2 ingrediensen glass eller ingen maskin glass överallt och jag ville prova det också. Jag är inte ett stort fan av glass men jag älskar fryst yoghurt mycket jämfört med glass. I mitt sinne detta 2 ingrediensen glass lät mer som en...

Cookies N grädde Supreme

jag först gjorde denna kalla, ljuvlig dessert dryck år sedan för en vänner hus parti.Trött på öl och bitter blandade drinkar, jag plundrade i köket för att experimentera och skapat denna uppfriskande hopkok.Det var en stor hit, och när vi sprang ut g...

28 Upcycles för trädgården

jag har trädgårdsarbete i ca 8 år. Under åren har jag upcycled många saker i min trädgård, några av praktiska skäl, några att spara pengar, vissa vara miljövänlig och några bara för skojs skull.I detta Instructable kommer jag visa hur du upcycle 28 (...

Chocolate Chip Cookie deg Smoothie

är en chocolate chip cookie deg smoothie en oxymoron? Jag är säker andra som mig bild ordet "smoothie" som ett slags en hälsokost--en bra start på en dag där du kan Drick din kalcium, frukter eller grönsaker i en lätt klunk. Men vad händer när g...

Solo grekiska Froyo Fo Sho

Jag älskar fryst yoghurt. Jag har en Glassmaskin. Detta verkade bara bundna att hända.Lyckligtvis, grekiska froyo är ganska lätt att göra. Jag började med Fages vanlig Nonfat grekisk yoghurt, men egentligen vill du ha bara något utan frukt redan blan...

Nr-Churn glass!!!

Ingenting skriker sommar mat mer än glass! Efter återkomsten från Italien, där jag blev beroende av glass och åt två gånger om dagen i två veckor, måste jag ha gått in i någon form av karenstiden! Glass och glass är essensen av sommar liv. För dem av...

BumbleBerry skarpa

Detta är en lätt näringsmässiga färgglada full av bär Crisp i din lerkruka potten!Söta bär täcks av en havregryn bovete skarpa tar 5 min att förbereda och sedan du glömma det i lerkruka potten tills det är dags för Dessert.Det är låg fetthalt och hög...