3D Cardboard Decor
För några veckor sedan fick jag ett paket som jag beställde från en webbplats och jag fick 2 stora kartong kartonger med dem som de var packade inuti kartongen och skickade!

5 dagar sedan jag var på väg att slänga dessa lådor och sedan jag fick vänta lite eftersom samlingen sopbil har inte kommit ännu, så jag slår på TV: N på och gick till BBC och de pratade om 3 R's (minska, återanvänd, återvinn) och hur man Spara Planett och hur det finns en hel del avfall produceras etc , så då jag tänkte ett tag och bestämde mig för att jag kommer göra något med papp istället för att bara kasta bort. Så då jag går online och söka efter hur man återanvända kartong, och efter lite letande märker jag detta:
http://www.ohbabystyle.com/browse.cfm/EYAN-large-Elephant-Trophy/4, 4932.html

Efter att ha en titt på elefanten jag var verkligen förvånad på hur den gjordes, och ville köpa det men sen tänkte som 65$ för en elefant inredning var bara för mycket!

Och då jag insåg plötsligt att jag hade de 2 stora kartonger med mig, så jag tänkte att jag kunde göra något för min själv, så då tänkte jag på allt material som behövs och hade dem alla på min hand, så jag bestämde mig att göra det!

Efter att göra en jag trodde att det såg riktigt cool och sedan ville göra ett rådjur en och jag trodde jag skulle lära dig alla hur man gör det eftersom jag trodde det var bara lysande och alla bör veta hur man gör en för mycket billigare (ca 3-5$)

Den enda nackdelen är om du inte har en laserskärare som mig, som en laserskärare skulle ge en exakt klippa och den skulle ser riktigt bra ut, men de hemlagade som kommer att ha några oslipade kanter etc men dess riktigt riktigt billigt, så jag tänkte lite skillnad här och där ingen skulle roll mycket, och beslutat att göra rådjur också!

Efter att rådjur jag ville prova att göra vissa former som jag hade bara några kartong kvar (inte tillräckligt för ett annat djur), så jag gjorde en sfär och kub/rätblock och de kom ut riktigt fina, så jag kommer att berätta hur man gör dem också!

Jag senare spray målade dem silver och tänkte ut som kartongen såg bättre i sin ursprungliga färgen snarare än silver så jag inte ville sprayfärg rådjur som jag inte sprayfärg det då.

Du kunde hänga formerna med snöre eller fästa dem på väggen med naglar eller lim och som för rådjur bysten kan du använda naglar att fästa den på väggen eller använda lim eller tejp (eftersom det är mycket lätt), det ser riktigt bra på en vit vägg som väggarna i mitt hus.

Så låter komma igång med att göra dessa kartong inredning!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bokhyllan Decor

Jag kom upp med denna enkel inredning för min bokhylla, vilket jag tycker är girly men samtidigt modern och mycket enkel :)Steg 1: objekt-Ljusstake fack: Walmart-Diamanter av dussin: Ross-Te ljus: IkeaSteg 2: diamanterBara ut diamanten i candle inneh...

Cardboard Minion Halloween costume

This is a costume I made for myself with mostly cardboard and makedo, to impress my kids and other kids during trick or treat :)I aktion!...

Betong akvarium Decor

Hej, är detta min första konkreta projekt. Jag ville göra något av betong, så jag har beslutat att göra en akvarium inredning för mitt akvariumKan göra ett akvarium Decor med betong/Cement. Följande är de tyger du behöver göra akvariet inredningen1....

DIY papper hantverk projekt: Hur man gör mångfärgade pappers Peacock för Home Decor

Ett intressant DIY papper hantverk projekt kan bestå en mängd lätt Göra det själv papper hantverk idéer för dig att göra hemma. Detta steg för steg handledning med instruktioner om hur man gör mångfärgade pappers Peacock för Home Decor projekt är någ...

DIY ROOM DECOR till jul! Vinter kottar! Decorating idé!

❤Please prenumerera på min channel❤!https://www.youtube.com/user/MORENADIY/featuredSteg 1: Material som krävs! ♡ Hey guys! Jag är så glad för julen! Jag börjar in semester videor med en DIY semester Room Decor!Steg 2: När hon gick igenom hantverk but...

DIY hösten Room Decor 2015!

DIY hösten Room Decor!1. DIY höst inspirerad Tumbler koppar2. DIY godis majs vasoch3. DIY blad svarta tavlanKlicka på titta på videon för att se hur allt är gjort! :) Hoppas du njuter!...

DIY ananas Room Decor * med video ** Pinterest DIY

DIY ananas Room Decor med tallkotte - återvinna idéHej! Jag älskar diy-projekt. Mitt nya projekt är Pineapple rummet inredning. Hoppas alla gillar det ^_^ ❤️...

DIY Room Decor med fantastiska Dahlia blomma

Unna dig att göra denna lätt papper hantverk som ett roligt hantverk och du kommer att skapa en vacker papper dahlia blomma. Gör det en del av din interior designidéer och ge en omvandling till ditt rum inredning. Lägger till en skvätt färg och använ...

Bästa av avfall hantverk: DIY plastsked Room Decor.

Om du är en ivrig älskare av bästa av avfall hantverk älskare då, denna DIY plast sked Room Decor, är en sådan hantverk som definitivt kommer att fånga din uppmärksamhet. Det innumerable Bästa DIY projektidéer ute men att göra en återvunnet hantverk...

Återvunnet DIY projekt: hur man gör DIY plastskedar & spegel Wall Decor

Jag älskar att göra återvunnet DIY projekterar! Nu du kanna se en komplett steg för steg handledning om hur man gör en DIY plastskedar & spegel Wall Decor. Pryder vardagliga väggarna och lägga den bästa heminredning idén av en vägg spegel dekor till...

DIY Badrum Decorating Idéer

DIY Badrum Decorating IdéerSteg 1: DIY Badrum Decorating IdéerDIY Badrum Decorating Idéer...

Quilling Wall Decor: DIY prinsessan ram för väggdekoration.

Att göra Quilling konst hem dekorationer är typ av, min favorit tidsfördriv. Det finns inget annat sätt att jag känner mig mer nöjd än denna tid för att göra Quilling vägg dekoration konst. Göra denna fantastiska Prinsessan Quilling Wall Decoridé och...

DIY Mini vas Room Decor idéer ** utan vatten * med video

[DIY] Mini vas Room Decor idéer * med tutorialsHallå! Alla.Jag älskar blommor. Jag älskar våren.Mitt nya projekt är Flowers vas.Hoppas alla gillar detta mini projekt ^_^Älskar - * MOON *...

Enkel Halloween Pumpkin Decor idéer

Det är pumpa säsong och det är dags att börja carving. I denna tutorial ska jag visa dig några enkla DIY Halloween pumpa decorating tips, tricks och idéer till spolat upp din Halloween.Steg 1: Titta på Video!Titta på Youtube-video.Steg 2: Samla lever...

Superbowl XLVI Vinyl Wall Decor

sig redo för en Superbowl fest? Behöver några väggdekorationer? Vad sägs om Vinyl Wall Decor. Teknikerna här är för Superbowl XLVI Giants vs patrioter, men kan anpassas i framtiden genom att ändra hjälm mönster och romerska siffror.Material:Vinyl lak...

DIY hem dekoration: Hur man gör Quilled Shell Wall Decor

Quilled shell wall decor är en unik och en intressant idé som kom att tänka på, när jag tänkte på idéer för min DIY hem dekoration projektet. Omvandla ett vardagliga rum till ett levande vardagsrum kan lätt göras, om du titta på denna kompletta steg...

Enkla billiga Halloween Wall Decor

Enkla billiga Halloween Wall DecorVad du behöver.1. locket på korgen2. gamla band spray målade, svart. Jag gjorde min brun3. varje part cirkel du vill matcha din inredning för Halloween4. LED-ljus lysa bakomSteg ett, sprayfärg lock och bandSteg två l...

DIY Tumblr Room Decor / / Starbucks, Donuts & mer! Enkel och söt!

DIY Tumblr Room Decor / / Corkboards! Super söt organisatoriska verktyg till hålla all av din post det noterar på ett ställe, så du inte förlorar något. Titta på videon för en fullängds version om hur man gör dessa söta corkboards!...

Present till pappa? Oar Large Mouth Bass Decor

Jag letade efter ett projekt som jag kunde skicka till min pappa på hans födelsedag. Jag hade bara några dagar före sin födelsedag och jag var tvungen att maila honom en gåva. Han är mycket kräsen om gåvor och jag visste att han ville ha något hembak...