3D tryckt GPS motorcykel MountJag brukade själv en Garmin utomhus GPS vilket var perfekt för vandring, och med på motorcykeln. Det var Garmin GPSMap 60 CS. Det var regn bevis, varade länge på sin 2xAA-batterier, och var mycket användbart för att navigera.

Tyvärr blev den stulen när min ryggsäck fick lyfte...

Jag behövde för att få en annan ersättning, men hade inte råd med de höga kostnaderna för en annan utomhus GPS. Jag valde för att köpa en begagnad Garmin Nuvi 30, som kostade ungefär en tiondel av Garmin GPSMap. Det fungerade ändamålsenligt, men standard kulled & sug koppen skulle inte fungera på cykeln. Jag känner till de tillgängliga klippen online, men kunde inte hitta någon till ett rimligt pris lokalt. Jag bestämde mig att se hur jag kunde anpassa standard Nuvi vaggan, och länka den till min återstående GPS mount klipp, vilket är vad jag använde för den tidigare GPS.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Anpassad telefon/GPS car mount adapter

detta instructable visar dig ett billigt sätt att göra en egen telefon/GPS fäste för din bil utan lim eller skruv.Jag letade efter ett sätt att montera min iPhone i min bil i en position som tillät mig att enkelt se skärmen utan att behöva titta bort...

3D tryckta iPhone Skateboard Mount för inspelning Video

jag konstruerade ett fäste för min iPhone för att spela in video medan ridning på din skateboard eller longboard. Jag bygger prototypen med eta versionen av Rhino för Macintosh och det var tryckt med en Objet skrivare i den tillverkning lab vid unive...

Ännu en gps styret mount

jag hade letat på Amazon för ett styre fäste under lång tid och varje gång jag beställer det, det går ej i lager. Sedan jag såg denna artikel ( och blev inspirerad. Jag beslutade att använda en annan dock, eftersom jag inte vill ändra min gps-enhet p...

Hemgjord GPS Bike Mount

denna lilla projekt kom från att vilja utstämpling min fart medan cykling. Jag hade gått att köpa ett cykelfäste för min Garmin 60csx, men alla recensioner jag läst sa att det var benägna att poppar ut. Därför konstruerade jag (på mycket kort tid) et...

3D tryckt cykel telefon Mount

I detta projekt vill jag utställning du hur till 3D ut en telefonhållare för din cykel. Jag gjorde min hållare för en IPhone 4s så design och dimensionering kan variera. produkten har en 4-pin anslutning design en hålls tillsammans med en M5 skruv oc...

Kardborrband GPS Dash Mount

detta instructable visar dig hur man gör en GPS-fäste som är flyttbara och kommer att montera på din bilar dash. I vissa stater är det olagligt att fästa GPS-enheter på vindrutan, till exempel mitt hem i Minnesota. När jag fick min GPS det kom med en...

S530 Hexacopter--3D-tryckta ramen

S530Detta är Instructable för den helt 3D-printable hexacopter jag utformade och namnet har S530. Jag döpte det som DJI S900 och S1000 vika nedåt också, och eftersom diameter från mitten av en motor till motsatsen är ca 530mm. Jag gillade verkligen a...

3D-tryck fokusering E-Mount-Adapter för ultrasnabb linser

Förhållandet mellan brännvidd och bländare (diameter) av en lins kallas f/nummer. Ju mindre f/nummer, mer ljus är l5At in. Snabba objektiv börjar runt f/2.0, och den lätta låt i går som inversen kvadrat. Jämfört med f/2.0, f/1.4 släpper in dubbelt så...

Bygga ett fäste för din handhållna GPS

Om det är i min båt eller kajak, gå jag praktiskt taget aldrig på vattnet utan min GPS. Inte bara kan jag använda den för att bestämma där jag är, jag kan också använda det till finna min väg tillbaka hem och hämta mina spår för att Visa där jag gick...

Linkit en antenn fästen & uppgraderingar

Jag var glad att se en Linkit kit ingår alla nödvändiga delar att få i gång utom en SD eller SIM-kort...Detta gjorde det så lätt att hoppa in tutorials och få det att fungera. Även testa de Flash-fil rutinerna var lätt med interna flash-10Mb.Den håri...

Bygga OpenKnit maskin

OpenKnit maskinen är en öppen, låg kostnad, digital tillverkning verktyg utvecklat av Gerard Rubio. Maskinen ger användaren möjlighet att skapa sina egna kläder från digitala filer. Designa, producera och bär kläder kan nu hända på samma ställe, så a...

REELY studion

"Välkommen till REELY STUDIO. Detta kommer att bli en REELY kul rida. Fäst din säkerhetsbälten och håll på snäva. Vi får se dig i slutet av terminen för REELY AWARDS. Kommer du att mottagaren av en av REELYS? Jag kan inte REELY vänta."* Kursen d...

GPS fäste för din motorcykel

jag kunde inte hitta en GPS-fäste till min motorcykel att skulle passa där jag ville att det skulle så jag bara gjorde en. Jag hittade en sug fäste för mitt varumärke (Garmin GPSMap 60C) på gåskarl berg som är en jakt och fiske butik i mitt område. F...

Motorcykel GPS

att sätta delarna tillsammans för en GPS-systemet på en motorcykel.Steg 1: Motivation jag ville ha en GPS-systemet på min motorcykel road TRIPS och för att hitta okända adresser. Det finns några hängivna system ute (som TomTom Rider), men jag trodde...

Magnetiska GoPro Mount - 3D tryckt eller med CD-skivor

Hur många gånger har du misslyckats eller inte ens försökt att ställa in din GoPro kamera i coola ställen?Kan inte använda klibbigt monteringar (eller inte vill köpa en ny en varje-tid), stöd är alltför smutsiga/porösa/ojämn att använda sugkoppar, ka...

DIY motorcykel Sound System för hjälmar. Ansluta till telefon, GPS eller musikenhet

varning: det rekommenderas inte att du använder detta system medan ridning på din motorcykel. Det är viktigare att hålla alert och vara medveten om din omgivning än att stopp på på vägen. Jag bara använda detta system när du tar långa resor och vill...

Dashboard Disk Mount för GPS och andra sugning kuper enheter

Kalifornien och Minnesota har denna stora besvikelse av en lag som säger att ingen kan köra med något hängande bort av deras vindrutan. Jag slutligen tröttnade på att titta ner nära min växelspak för min GPS karta och bestämde mig för att få en dash...

3D tryckta mobilen snodd och Tripod Mount

Jag har varit kända för att vara lite klumpig, särskilt när det gäller dyra prylar och gizmos. När min fästman ' köpte mig en jättefin fossila klocka för vår 2: a årsdagen jag av misstag tappade den på betong första gången jag provade att sätta det p...

Dash mount för GPS

jag köpte nyligen min fru en Garmin Nuvi 360 GPS för hennes Honda van. Det kom med detta läckra sugkopp montera. Men har van en böjd dash styrelse med en faux läder textur. Detta gjorde det nästan omöjligt att säkert montera den i ett bra läge. Här ä...