3D tryckt NFC armband prototyp (TfCD projekt av Jeremy Evers och Bas Van Der Werf)Följande instructable hjälper dig att göra dina egna NFC armband. Detta armband kan ges olika funktioner genom att skriva kod med din smartphone på NFC-chip. Ett NFC-chip är ett chip som kan kommunicera på nära håll med en NFC-läsare apparat, som finns i ett flertal smartphones.

Detta projekt utförs för kursen teknik för konceptdesign på TUDelft.

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D tryckt LED armband med rörelsesensor

Detta projekt startade när jag tryckt Diagrid armband av nervsystemet och fick idén att lägga till några lysdioder i den. Jag utformade modell using123D Design. En Adafruit prydnadssak (Attiny85) styra en Neopixel 144 LED/m remsa och läsa värdet från...

3D tryckt Tool armband med minimal församling

Om du gillar min arbete vänligen besök min Shapeways.com/shops/amznfx eller min etsy.com/shop/amznfx och kolla mitt andra arbeteSå såg jag liknande produkt på marknaden för 200-500 dollar på internet. Inte ens säker på är till salu men jag är inte sä...

Att göra en Prototyping styrelse för Circuitscribe Kit (och en Bonus termistor modul!)

(Obs-detta är en gäst post för Eureka! Fabriken av Chuck Stephens som en del av deras Instructables bygga nattprogram.)Som frilansande utbildare och "maker maker" är jag alltid ivriga att kolla in ny elektronik lärande system och pedagogiska lek...

Utveckla ett ATtiny firefly projekt använder Arduino och det är IDE

Jag såg nyligen ett intressant projekt av Karl Lunt som används en ATtiny13 för att efterlikna en firefly (http://www.seanet.com/~karllunt/fireflyLED.html). Detta i sig, är verkligen inte unik, men det fick mig att tänka om en av mina tidiga microcon...

NFC armband TFCD TU delft

I detta projekt kommer vi att visa dig hur man gör en NCF armband. Med detta armband kan du enkelt överföra information till en smartphone malm andra NFC enheter. Det fina med detta armband är att du kan lägga till fler funktioner genom att lägga til...

3D tryckt lampor av Samuel Bernier, projekt RE_

för några månader sedan, jag började utforska kapaciteten av låg kostnad 3D-utskrifter.Med en liten 3D upp! PP3DP http://www.up3dusa.com/Jag började producera house produkter med lite design touch. Jag fick lära kapacitetarna av denna otroliga teknik...

Prototyp elektroniska projekt med Arduino & 3D-utskrifter

Så har du denna stora idé om ett elektronik projekt. Du är inte riktigt säker vilken krets du kommer att använda, så måste du göra några prototyper. Vad bättre sätt att göra detta än med en Arduino och en skärbräda? I denna tutorial kommer jag visa d...

Att göra en Retro Organ knappen armband - Organ Donor projekt del 4

Jag har sagt det förut och jag säger det igen-gamla musikaliska organ är en guldgruva av användbara delar och awesome bitar. I denna serie av Instructables jag har dissekerat repurposed en gammal orgel, den roterande högtalaren inne, används tangentb...

3D tryckt M8 dricka hållare med magnetiska flasköppnare och stativ

Sommaren kommer, gör dig redo att hindra dina drinkar från att få omkull!Jag behövde en drink hållare som är stark, stabil, kompakt (måste passa i min strandväska) och mångsidig. Efter googla runt utan att hitta något att uppfylla mina behov bestämde...

Lätt prototyp bakbord enhet med dubbla PSU och mindre än $10

jag älskar att spela med elektronik, det bästa roligt kommer när du har en bra idé, och du vill göra det nu!Men... du snart tappar intresset när du inser behovet av ansträngning att ställa in din workbench, även för de minsta av projekt och arbetet m...

3D tryckta BATON - 100% 3D tryckt - utskrifter i en PRINT - redan har monterats - enda EXTRUDER - ingen stöder

DENNA STAFETTPINNE SKRIVS UT I EN TRYCKT, MED EN ENDA EXTRUDER, OCH UTAN STÖD ELLER FLOTTE... DE FLESTA SKRIVARE KOMMER ATT KUNNA SKRIVA UT DET GANSKA ENKELTHär är en video av mig förklara stafettpinnen:ÖVERSIKT:Detta är en stafettpinne som jag desig...

Paracord keltiska Knut kedja armband-mycket lätt att göra, och en stor gåva idé!

jag har gjort olika armband ett tag nu, och min andra hälft har bett för något som ser bra ut, inte är alltför skrymmande, men framför allt saknar ett plast klipp. Detta är vad jag kom med!Jag känner också att jag bör påpeka att detta är min allra fö...

3D tryckt Bobblehead - hög upplösning hela kroppen scannas och Hand målad

I detta instructable, jag visar dig hur du kan skapa din egen 3D tryckta bobblehead med taget bygga en / två dagar. Jag kommer att visa dig hur man gör en högupplöst 3D genomsökning av hela kroppen, hur man gör 3D-modellering av programvara reparatio...

3D tryckt modulära stöd (fall) för Arduino och Raspberry Pi - CustoBlocks

När bygga elektroniska projekt är det viktigt att skydda komponenter mot flyttar. Detta sätt de inte kan glida och röra varandra orsakar en kort krets eller till skada.Jag har sett många fall, vissa rätter och andra höljen men vad händer om vårt proj...

Att göra papper Mache projekt inriktad på former och strukturer

denna lektion kommer att inriktas på att skapa papper mache produkter baserade på matematiska och bildkonst innehåll standarder. Eleverna kommer att instrueras hur man gör papper mache strukturer av grundläggande former som kvadrater, rektanglar, cir...

Virka projekt: Sommaren solros Pin och handled handväska

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Hur för att ta (torka) alla projekt / skisser av av och Arduino.

Ibland måste man rensa, torka, radera, - vad du vill kalla det - för att köra kod på det från en annan källa, till exempel bearbetning av plattformen, och du inte vill köra koden för närvarande laddas upp koden. Du har försökt att ladda upp en tom sk...

Mässing "Fireball" hängande väggskulptur

göra en tre-fots kvadrat vägg skulptur av fyra självständigt hängde mässing bitar. (Detta projekt bokförs också vid docbug.com.)Steg 1: Intro Strax efter jag flyttat in i mitt nya hus jag tänkte konstverk för mina väggar och plötsligt hade jag en vis...

Musik & lampor i barnsäkra fall

Musik + ljusshow i barnsäkra fall.Videon här: Video: barn bevis musikspelare + lamporVarför göra detta?För några år sedan gjorde jag en mycket mer komplex maskin för ett funktionshindrat barn som innehöll en iPod där spår kan väljas helt enkelt genom...