400 volt järnväg pistolför detta instructable kommer jag att förklara hur man gör en enkel järnväg pistol, bränning metall kullager. Delarna är inte dyrt, men im inte säker på hur mycket det alla kom till som jag byggde det på min skola under DT lektioner. Det finns mer kraftfull versioner, men det tar inte lång tid att bygga och är ganska effektivt.
Det är inte mycket snyggt, men jag hade inte mycket tid eftersom det var bara tänkt att vara ett alternativt sätt att bygga en airsoft pistol med hjälp av ett nytt system (del av min GCSE-projektet). Min design sparken 9mm stål kullager, som är kul, men kan orsaka skada.
Detta använda spänningar upp till 400V, och comnpressed air, så var försiktig och aldrig sätta någon risk från vad du lyckas skapa.

Railgun är en form av linjär accelerator, med en elektromagnetisk kraft till propell ett objekt. Det sätt som dessa fungerar är att en elektrisk ström leds upp en järnväg, över hela projektilen, och sedan tillbaka ner andra järnväg (se bild). Detta kallas den Lorenz kraften.

Fråga om du har några frågor.

Detta är min första instrucatble, så vänligen vara trevligt...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini järnväg pistol

detta är bara en småskalig version av en magnetisk järnväg pistol. det rör sig en uppsättning anslutna magneter över elektriskt laddat rails. Om du hade större magneter och en högre spänning det kunde böja den anslutande bar och vara något som en kan...

Järnväg pistol

Järnväg pistol - de mest fantastiska hem videor är här bygga en railgun i 15 minuter. Railgun är en anordning för att påskynda ett objekt genom att köra elektrisk ström genom den längs ett par skenor....

Knex kort järnväg pistol

detta är en ny pistol jag arbetar på och den använder Händel från A.D.U Bazooka 1040 (Armor rivning Unit)...

Office Suppy järnväg pistol

i en anda av semestern och inte gör något dagen innan thanksgiving på jobbet, beslöt jag att skapa en OSMWD!Helt i allt i mitt skrivbord... som inte har mycketLeveranser:2 överstrykningspennorGummibandtejpmekaniska penna tubenågot att skjuta jag anvä...

Järnväg pistol vapen Prop Fabrication - Nerf Mod

Denna bild visar min 3D konceptet modell och färdiga stöttan jag använde för "Hill-88 assault" video skissen > http://vimeo.com/fpdesignfab/hill88assault och "Sniper kontra Scout" kortfilm > http://vimeo.com/fpdesignfab/svs Visa...

Lazy mans Kodak kamera Mini Taser (400 + Volt)

detta är en uppföljning till min andra video taser. Här visar hur jag gjorde den.Ignorera min vän, han är löjligt....

Grundläggande 5 volts strömkälla

Den första delen av alla elektronik projekt, är ett nätaggregat. Vissa projekt använder USB-porten på datorn. andra använder en adapter för billiga vägg. Några är batteridrivna, medan andra solar. Hur man med alla dessa olika alternativ driva deras e...

Sk security pistol

Jag tycker också att, nu en dagar flickor och kvinnor inte är säkra,Och befolkningen i flickor minskar dag för dag eftersom de sitter fast. Larsson, många brott.Men regeringen kan inte tillhandahålla och typ av eller en annan sak.Så jag gör denna enh...

Knex järnväg revolver

ive letat efter en fin bra revolver men det var inte för många så jag beslöt att göra en att gå emot min bröder skapelse.fördelar:skjuter brainte många bitaringa trasiga bitarjärnväg pistolnackdelar:handtaget är bräckligVälkommen till mod, om du hitt...

Homemade Rail Gun

Detta kommer att lära dig hur man bygger en fungerande järnväg pistol, en pistol som kan avfyra metall projektiler mellan två elektriskt laddade rails använder elektromagnetism.Material som behövs:2 stål eller aluminium metal skenor2 plexi glas ark6...

Bevattning din trädgård med en opamp: krets, lista över material

I ett tidigare instructable, presentera en automatisk garden vattning projekt med en Attiny, nämnde jag det kunde också göras med en op-förstärkare. Så, låt mig sätta mina pengar där munnen är och presentera dig en. Den har en möjlighet att använda e...

Tube kurva Tracer Ver 1.1

kurva spårämne är en maskin som kommer att rita spänning-ström karakteristikkurvor för en enhet som en transistor eller diod eller något annat. I detta fall talar vi om plattan V-jag kännetecken av rör. Med detta menar jag en kurva som visar vad strö...

Disponibel kamera Ring Flash

bygga en engångskamera ringblixt. Engångskameror ignoreras när filmen har tagits bort. Foto labs har ofta lådor med dem under disken, väntar på att återvinnas. Om du ber snällt, kan du ofta få mer än nog att experimentera med. Försöka få minst sex fö...

Giant Fresnel lins Deathray: Ett Experiment i optik

så du inte har tillgång till din egen järnväg pistol eller militär rymdfart laser... men aldrig rädsla, vi använder den 1000 watt/m2 gratis solljus i din bakgård! Men hur?.... 13 kvadratfot förstoringsglas!På allvar. En solid glaslins som storlek sku...

Aurora Digitalis: Lyser i norra

i hösten 2011, vår student grupp tänkt, utformat och byggt en ljusshow. Tiotusentals lampor inredda en utomhus plaza, alla av dem helt datoriserade och synkroniseras till musik.Inte bara var detta en stor organisatorisk och teknisk utmaning, det var...

Min första Steampunk objekt: En utrymme kanon från förflutnan!

Hej Instructable.com världen! Efter en tid bestämde jag mig att göra mitt eget utrymme fazer pistol från steam age. Jag måste erkänna det, i månader jag inte gillade alla ånga punk objekt eftersom de är de flesta av dem bara leksaker eller bara dekor...

.50 cal spolevapen

efter bygga ett litet 6mm spolevapen bestämde jag mig för det var dags att skala upp... Att en. 50cal...YouTube video av det i handling.Detta skulle innebära en markant större kondensator bank och lika stora halvledar växlar. Samtidigt under konstruk...

Glödande videoband USB-hubb

nuförtiden, USB-hubbar blir mindre och mindre (och då de faller bakom skrivbordet eftersom kabeln är tyngre än navet en så du har att huka bakom datorn för att återställa det)Så jag behövde något bättre (naturligtvis jag kunde ha bara limmade det på...

9V till 5V reglerat nätaggregat - SMD

Jag har velat göra en SMD version av min 9V till 5V reglerat nätaggregat ett tag nu, men jag har väntat för ankomsten av några 0.1uF SMD elektrolytiska kondensatorer för att ankomma från Kina (köpt från eBay). Det första parti som jag beställde dyka...