Duct Tape pärlor/armbandEn enkel modeaccessoar som tar mindre än 30 minuter att göra!

~ Levererar ~

-Tejp

-Tunn plast strån (jag får mina från lokala kaféer eller Capri-Sonne paket)

-Elastiskt snöre

-Tillval: Klar nagellack

Försök med olika mönster och färger silvertejp för att skapa unika mönster inom pärla!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Argyle Duct Tape bälte/armband

detta är min första instructable så jag vill göra det bra. Mitt bälte bröt så jag beslöt att göra en ny av silvertejp. Jag gjorde en massa armband som detta för några månader sedan så visste jag vad jag ska göra. Om du inte vet vad argyle är titt på...

Hur till-Duct Tape flätad armband

Ok dessa är bedårande och riktigt kul att göra! Även det ett bra sätt att Pimpa vilken outfit som helst.HOPPAS NI GILLAR DET!Låt oss gå ->Steg 1: Få allt ditt material För detta instructable du behöver...1. 2-3 rullar silvertejp (mönstrade eller fast...

Duct tape bottle cap armband

titta på armband!!!Steg 1: material allt du behöver är galen lim och tejpSteg 2: vad man ska göra först måste du lägga ut en remsa om så länge som din handled kanske längre.Steg 3: nästan ta sig dit när du plocka upp det band du vill vik den i halv v...

Flätad (snygga) Duct Tape armband

Detta är ett mönster jag lyfte från ett läderarmband som jag en gång hade. I min tidigare dagar av tejp hantverk gillade jag att tillämpa olika mönster och idéer från andra discipliner på mitt duct tape arbete. Detta är ett av resultaten.Steg 1: Verk...

Flätad Duct Tape armband

detta är en instructable om hur man gör en fin flätad duct tape armband. De är relativt lätt att göra och gör stor vänskap armband. Jag hade kul på ett sommarläger en gång lära alla andra tjejer hur man gör då; Det är en bra isbrytare. :)Steg 1: Hitt...

Vändbar duct tape armband

i detta instructable du lära dig hur man gör dubbla dubbelsidig (reversibel) duct tape armband.Steg 1: Saker som du behöver Du behöver-Tejp-Kardborrband-Sax-Härskare (valfritt)Steg 2: storlek silvertejp Ta en färg av silvertejp och mäter ca 8-8,5 inc...

Duct Tape rosett armband

detta är ett coolt armband som kommer att få massor av kommentarer och jag är ledsen jag inte har en massa bilderSteg 1: Gör en remsa av silvertejpGöra en tejp remsa av tar en remsa och sätta en annan remsan ovanpå det.Steg 2: Att göra förenLeta upp...

Snabb Duct Tape armband

detta projekt är snabb och enkel, och tar någonstans från 20-30 minuter. Det är ett enkelt projekt, men kan göras på många olika sätt och i många utföranden.Steg 1: leveranser -Silvertejp, alla färger, minst två-Linjalen-Box kniv / eller exacto kniv-...

Vävda Duct Tape armband

Detta är en instructables om hur man gör en snygg duct tape armband för män eller kvinnor. Armbandet är mycket tålig och det är också vattentät.Krävs:Sax3 färger silvertejpSteg 1: Vad du behöver Krävs:Sax eller kniv3 färger silvertejpSteg 2: Remsorna...

Hur man gör ett duct tape armband

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en duct tape armband med dekoration om ville.Steg 1: materialingen bild. MEN du behöver* Silvertejp* Kardborreband* Sax eller en kniv* Linjalen OR styckning mattan med mätningar* En idé på din dekorati...

DIY Duct Tape örhänge

Dessa söta örhängen är så lätt att göra och roligt.Följa denna enkla steg och göra några vackra örhängen för dig själv.Detta skulle vara en stor gåva alternativ också för din älskade:)... Jag hoppas du kommer att gilla det... Tack.Steg 1: Saker som b...

Detaljerad vävda Duct Tape plånböcker Instructable

Ja, ja, det är en annan silvertejp plånbok instructable.Hur tråkigt, rätt?Anledningen jag gör här är att jag ska försöka kornagglomerat kunskap om att bygga alla typer av silvertejp plånböcker och gå in i detalj på många aspekter så att du kommer att...

Duct Tape bågskytte koger

här är min senaste Instructable och lite avledning bilda min normala saker. Du vet känslan, du spenderat alla dina kontanter att få din bågskytte redskap och då inser att du glömde att köpa ett koger. Du vill visa fören ner spänna i morgon och tuckin...

Duct Tape Bow

Hi guys! Detta är min duct tape instructable så hoppas ni gillar det! Det är super enkelt och du kan göra det i ca 5 minuter! Ha det så kul!Steg 1: Samla ditt material! Silvertejp (fick min på 5 och nedan)SaxSteg 2:4, 4 1/2 tums bitar av silvertejp D...

Duct Tape Flamingo smycken som

Steg 1: Samla material Endast silvertejp visas i bilder av detta steg. Jag ber om ursäkt jag bara har en hemsk huvudvärk men så jag är i sängen försöker avsluta detta instructable i tid för duct tape tävling. Och min arbetsyta och leveranser är nere...

Duct Tape Flash Drive täcka

jag älskar mina minnen, men jag släppa och förlora dem mycket. En duct tape ärm gör ditt minne unik, iögonfallande och lite mer golv-resistenta.Obs: Jag har bara gjort dessa för flashdiskar som öppnas med ett reglage. Konceptet fungerar förmodligen f...

Duct Tape Logoband

Duct Tape Logoband. För alla dem som inte vill spendera pengar för en verklig. Detta är också för mig som alltid förlora sina nycklar eller glömma dem i deras rum.Steg 1: material.1. silvertejp... enkelt2. nycklar... helst på en nyckelringockså gansk...

Duct Tape regnbåge blomma Ring

Jag hoppas du njuta av detta Instructable om hur man gör en duct tape blomma ring! Jag älskar hur dessa ringar är helt anpassningsbara och kan göras i drygt 30 minuter! Dessa ringar är perfekt för presenter till vänner och familj!Steg 1: leveranser-R...

Duct Tape och tuggummi gitarr plocka fall

detta instructable är mycket praktiskt! Det får plats i ryggsäcken eller fickan och du kommer aldrig att förlora ditt val!Steg 1: Material och verktygDu behöver...5 tuggummi fallet (innehållet bort)SilvertejpKardborrbandExacto eller schweiziska armék...