4WD alla terräng Arduino Robot för allaJag har alltid gillat robotar som kan flytta i svår terräng. Denna gång bestämde jag mig att jag kommer att använda färdiga chassi ändra det något och lägga till några ytterligare komponenter. Med hjälp av ett redo chassi kunde jag snabbt bygga upp en fungerande modell och ta hand om sin programvara. Roboten kan fungera självständigt upptäcka hinder i sin nära omgivning. Det kan även styras via bluetooth med en mobiltelefon eller tablett. Helt elektronisk design gjordes baserad på Arduino Mega 2560 som är ganska mäktig. Jag hoppas att alla hittar något intressant i denna anvisning.

Glad kodning :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino Robot V2 (snabb) också röst kontrollerat

Detta är min andra version av min arduino robot efter "Bygga din första robot". Min andra versionen är något komplicerat förhållande till min första en men erbjuder bättre funktioner. I detta instructable kommer jag för att visa dig hur man bygg...

Android G1 följetong till Arduino Robot

lära sig hur din Android mobiltelefon kan styra en robot med en Arduino ombord. Telefonen tar kommandon via telnet från en annan telefon eller en PC, så kan du fjärrstyra roboten. Detta projekt kommer annars inte ändra G1 så du kan fortsätta använda...

Johnny5 Arduino Robot DfRobotshop rover med fjärrkontroll HTML-gränssnitt

I det här inlägget jag förklara steg för steg hur jag bygga en Arduino baserad Robot och program det med Javascript. Jag förklara vilken design val jag gjort, vilka ramar och tekniker jag använde och hur jag programmet och konfigurerat roboten.Du kan...

RC bil till autonoma Arduino Robot

Har du någonsin önskat att konstruera en enkel autonoma Arduino robot? Jag blev inspirerad att bygga en grundläggande Arduino robot för att hjälpa min förståelse av Arduino, Arduino IDE och driften av ultraljudssensorer och motor förare. Och så, jag...

Avlägsen kontrollerade Arduino Robot med Wixel sändtagarna

uppdatering JAN 2012: detta projekt var med på Pololus hemsida under resurser/Community projekt. http://www.Pololu.com/resources/communityprojectsINTRODUKTIONI detta projekt, jag använder två Pololu Wixel sändtagarna fjärrstyra en Arduino robot från...

Enkla 3D tryckt Arduino Robot

Vem vill inte bygga en robot? Som barn drömde jag att bygga robotar. Nu, alla i alla åldrar med bara lite kunskap kan bygga en enkel robot! Jag kommer att visa dig hur man gör just detta.RobotenDenna robot har en 3D tryckta chassi. Den har en arduino...

(med Video) Grundläggande Arduino Robot, ljus sökare!

Många gånger jag har googlade för "Arduino Robot" i hopp om att hitta en robot att bygga. Jag hamnar att hitta många versioner av ett hinder att undvika robot som använder antingen IR eller en sonar avståndsmätare sensor monterad på en servo att...

Temperatur inspelning Arduino Robot

min son och jag själv gjorde en liten arduino robot som registrerar temperatur. Han ville att jag skulle Rita en robot, jag ville experimentera med blinkande lysdioder återutläggning data så en plan kläcktes. Hur LEDs arbetet är som följer: grön = lä...

Kontrollerande Arduino robot med iOS, iPhone, iPad eller Android

LOFI kontroll kan du styra en Arduino robot med en iOS-enhet (iPhone eller iPad) över Bluetooth LE (Bluetooth 4.0) modul som HM-10 eller HM-11.Appen var ämnad att arbeta med LOFI hjärnan controller och är kompatibel med nästan alla Arduino ombord.LAD...

Arduino Robot handledning

Jag var forskande Instructable databasen för en handledning för officiella Arduino Robot, men jag kunde inte hitta en! Så arg jag denna handledning för att hjälpa andra som en smula behövde lite hjälp med sina nya Arduino Robot.Steg 1: Konfigurera di...

Arduino Robot för lägsta kostnad

SE MIG PÅ NYC MAKER FAIRE!Det hela började med detta:Arduino Robot utmaning: Hur billigt kan du skapa en robot med en Arduino för 5: e klassare?Jag hoppas att detta instructable har en viss elegans till dess enkelhet och kommer att övertyga dig att b...

Arduino Robot Arm

jag hade lovat i ett tidigare inlägg att dela med dig en arduino robot arm projektet vid ett senare tillfälle. Tja, är den dagen idag! Men istället för att använda en joystick för att styra arduino robotarm, kommer jag att pre program armrörelser. Va...

Vattenkanoner arduino robot IR

Vattenkanoner arduino robotSteg 1: Arduino Uno R2Arduino MotorshieldVattenpumpflexibel slang6 x AA NiMh-batterierBatteribox för 2 AABatteribox för 4 AAServo 9 g x 22WD Robot chassiRelay 5VIR-fjärrkontrollIR-ReciviersladdarSteg 2:...

Arduino Robot - livets träd

Arduino Robot - livets trädLista:1) Arduino Duemilanovue2) aluminium plåt3) Alumnium ledningar4) 5 x 3 blått mm lysdioder5) mässing öljetter6) enkel kärna ledningar7) vitrinskåpBesök http://retardokiddo.blogspot.com/ för detaljer och kommentarer!(Vän...

Billiga 4WD invända att undvika Robot med fyra IR närhet sensorer...

Detta är en billig grundläggande fyra motorer, fyra sensorer, programmerbara 8051 objekt att undvika robot med breadboad. Denna robot kan också användas som en linje efter robot bara ändra programmet. Jag installerade två batterier för mer makt, men...

Arduino Robot - fyrfotingen - kroppen kinematik tester

---arbeta pågår---Detta är en fyrfotadjur robot i prototyper använder seeeduino mega, 12 HXT900 hobby micro servon, 3.7V lipo batteri. Materialen är alla plywood säkrade med små bultar och muttrar. Programmerad med bearbetning och Arduino IDE.Det för...

Gör dig själv en TV-fjärrkontroll kontrollerade Arduino Robot!

Hej killar.Kicki och Akshay här!Idag vi ska göra en TV avlägsen kontrollerade Robot att inte bara fungerar som en charm men du kan också uppgradera den genom att redigera koden och utnyttja några fler knappar på TV-fjärrkontrollen. Du kan också skapa...

Din första Arduino Robot (mycket lätt) :-)

Hlo vänner!!!Detta är min nya instructablesI ovanför bilden är det bara grova församling av robotJag vägleder dig att hur man gör din första Robot med Arduino mycket lättSteg för stegSå kan samla in alla nödvändiga delarSteg 1: Samla materialet Detta...

Arduino Robotic Hand med Haptic Feedback

i år för science fair, jag gjorde en engineering projekt med målet att skapa ett system för att ge haptic feedback från en robotic hand. Den robotic handen styrs av flex motstånd på en handske som bärs på någons hand och en Arduino konverterar fingra...