8-pin programmering sköld8-Pin programmering skölden kan du programmet ATtiny-seriens chip med Arduino sig som programmerare. Med andra ord, du kopplar detta i din Arduino och sedan kan du enkelt program 8-pin marker. Dessa små microcontrollers kan sedan integreras i alla projekt som du vill. Följer är instruktioner för montering av din egen 8-Piin programmering sköld.

Se Steg
Relaterade Ämnen

ICSP Pogo Pin programmering adapter

Detta är en redigerad version av en bloggpost daterat 25/06/2014 på min hemsida - www.ProjectAVR.comDriven av min frustration över att inte kunna hitta en någorlunda billig leverans av 2x3pin höljt huvud sockets, har jag slagit upp en adapter för att...

Med 8Pin ATTINY programmering skölden med en extern klocka

Instructables författare extraordinaire Randofo skapade en stor programmering sköld för att använda din Arduino för att programmera 8 pin ATTINY processorer. Han var även generösa nog att ge 50 kopior av ut till människor som skrivit instructables an...

4 x 4 x 4 RGB LED Cube

för ett tag sedan när jag först började använda Arduino, mitt första projekt var ett 4 x 4 x 4 LED cube, byggde jag den från en Guide jag hittade här i Instructables, jag visste inte något om programmering och lite om elektronik, men jag kunde bygga...

Trådlös digital skala

Denna skala är trådlösa. Det kan vara bra om du inte kan fungera en normal skala, på grund av vädret utanför, eller om du inte vill att skrämma bort fåglar eller andra varelser. Med denna skala kan du väga dem. I detta instructable, jag använde en 0...

En LED persistens av Vision namnbricka

detta Instructable visar en namnbricka som jag har byggt för min dotter.Jag har sett Defcon märken, och trodde att de var cool. Varför kan mina barn har också - men speciellt byggd för dem?Så här går du - en enkel märke som använder en PIC 16F88, och...

Intervalltimer för Canon och Nikon kameror

detta instructable är lär dig hur man gör en Intervalltimer som kan användas med praktiskt taget alla kamera. Den har testats med Canon och Nikon kameror, men att göra adapter kablar för andra kameror är bara att räkna ut kameran pinut.Detta Interval...

Mekaniserade Android figur

Dessa Android siffror är söta, men de faktiskt gör inte något. Låt oss ändra på detta. Ta en titt på videon:Dessa är stegen för att göra en Android som reagerar på ljud, flyttar det är huvudet, skickar ut meddelanden som morsekod och visar några häft...

Musikaliska Melodyian MIDI Robot

Hälsningar jorden! Detta Instructable visar dig hur man bygger din egen Melodyian - en Arduino-baserad, 3D-printable robot som kan flytta, lyser upp och göra musik! Det är också en MIDI-robot och trådlöst kan styras via MIDI via Bluetooth.Denna robot...

Programmering adapter från 10 pin till 6-pin för AVRs

detta är den sista av mina "Saker som gör livet enklare" serien, jag publicerade de senaste dagarna.Det är mycket enkelt, men för det mesta de enkla sakerna är den mest användbara.Jag har alltid använt stora 10 pin jack för att programmera min A...

Börjar Arduino (hamnar, Pins och programmering)

alla rätt, så jag lär mig konsten att Arduinoing och tänkte jag skulle ta dig med på resan...I denna tutorial:Pins--hålen på din Arduino och hur man använder demHamnar--samlingar av stiftProgrammering--Basic programmering med arduinoSteg 1: Vad du be...

Programmera din Arduino med en Android-enhet via Bluetooth

Hej världen, i detta Instructable jag vill visa dig, hur du programmerar din Arduino Uno med din Android-enhet via Bluetooth. Det är mycket enkelt och så billig. Det ger oss också möjlighet att programmera vårt Arduino där allt vi vill över trådlöst...

65xx teknik-församlingen språk programmering med W65C02SXB-handledning 1

Western Design Center (WDC) har beslutat att skriva en serie tutorials på hur du kommer igång med vår 65xx teknik och hur man skriver assembler program för 65xx familjen för ICs. Denna handledning kommer att baseras på använda det Standard W65C02 chi...

Komma igång med Intel Edison - Python programmering

Denna guide är för alla er python programmerare som har alltid undrat,vad är det bästa sättet att komma in i "IoT"(Internet of Things) , nu sedan du har gjort det till den här sidan, köpa dig en Intel Edison från Amazon eller online lagra som Ad...

Automatisk Laser Spirograph (ingen programmering)

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en laser spirograph som ändrar former automatiskt och utan att behöva programmera en Audrino. Detta är åstadkomma genom att använda 3 nästan identiska kretsar som styr de 3 elmotorer.Steg 1: Hu...

3 x 3 LED Cube programmering tips (Arduino baserat)

hur man gör att cube gör vad du vill ha den till!Jag följde de instructable här och byggde en 3 x 3 LED cube drivs av en Arduino. Jag blev glad! Men det kunde endast göra en rutin. Igen och igen och igen och igen och igen... Så jag bestämde mig att f...

18 pin PIC Development Board

jag har länge lekt med mikrochip bilder men har alltid gjort göra utan någon form av utveckling ombord. Därför har jag designat en grundläggande styrelse som jag hoppades att få lite input för. Jag har ännu inte gjort detta forum som jag väntar på vi...

ATtiny programmering Shield för Arduino

denna lilla krets sitter bra ontop av en Arduino ombord och kan du snabbt koppla in ett ATtiny chip för programmering med hjälp av Arduino "språk" och IDE för att skriva koden och Arduino styrelsen som en ISP programmerare att ladda upp koden ti...

Adapter för liten storlek PIC/AVR chip programmering

detta är en hemmagjord adapter som jag gjorde för programmering SOIC/integrerad krets storlek mikrochips som jag använder i min micro flygplan (http://maxoffsky.com/tech-blog/rc-micro-spitfire-airplane-build-log/).Jag hade problem med att ansluta mar...

Atmel start 3: Binky en-PORT, PIN, DDR och LED

M. A. Parker c2015Blinky, blinkande LED, visar hur man använder språket som C/c ++ i Atmel Studio (AS) för att styra Atmel MCU portar för ingång och utgång (dvs IO) och avslöjar den "hemliga" liv av Atmel PORT, PIN och DDR register. Blinky använ...