Automatisk Laser Spirograph (ingen programmering)i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en laser spirograph som ändrar former automatiskt och utan att behöva programmera en Audrino. Detta är åstadkomma genom att använda 3 nästan identiska kretsar som styr de 3 elmotorer.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Fyra-Motor Laser Spirograph

studsar en laserstråle ut en spegel roterande i valfri vinkel över 0 grader kommer att skapa en illusion av en cirkel för det mänskliga ögat. Kombinera två roterande speglar, och komplexa former börjar växa fram. Med varje ytterligare spegel blir upp...

4 motor 100mw 532nm Laser Spirograph Budget bygga

Jag ville alltid bygga en laser spirograph. Jag blev inspirerad på denna webbplats från Quackmaster Dan 4 motor bygga. Jag kom med min egen version som jag inte vill använda en handhållen eller batterier. Tack till alla bokförda bygger för tips och i...

3 x 3 x 3 ledde kuben med en 555 timer och en 4020 SKIFT array IC - ingen programmering (för fullständiga nybörjare som jag själv)

se en video av en 8 x 8 x 8 led cube på you-tube, ledde mig till instructables webbplats för första gången, nu jag hooked. Dock hade jag eller ska jag säga har ett grundläggande problem absolut ingen erfarenhet eller kunskap om elektronik. Så är jag...

Automatisk laser nivå från en gammal hårddisk.

Jag behöver en laser nivå, men jag behöver inte en väldigt ofta så släppa ett par hundra på något jag kan använda då och då bara inte kommer att hända.Som fortfarande lämnade mig med ut en laser nivå, och den enda lösningen var att göra en.Så med ing...

Laser Spirograph använder arduino

var jag fascinerad av Quackmaster Dan "fyra Motor Laser Spirograph" så jag bestämde mig att bygga en. Bilderna representerar ungefär ett och ett halvt år av förhalning och sena nätter, allt det tog nog mig ca 80hr. att bygga som jag var tvungen...

Enkel laser Spirograph med retro ser fallet

Jag har alltid velat en laser spirograph och de många Instructables på denna webbplats har hjälpt mig med detta. Det enda som saknas för mig i andra Instructables: en fin inhägnad.Jag hade alla delar redan i lager och de flesta objekt är återvunnet f...

LED-lampan blinkar julgran (ingen programmering!)

I detta projekt ska jag visa hur jag gjorde min Juldekoration i år, en 120x80cm julgran med blinkande ornament och guirlande, och den bästa delen - absolut ingen programmering!Projektet är lite tidskrävande, som vad som helst med nästan 1500 lysdiode...

Laser Spirograph

bryta ut din Pink Floyd albums, eftersom det är dags för dig att ha din egen personliga lasershow. I själva verket, det kan inte betonas nog hur mycket "awesome" du får ur en sådan lätt att bygga enhet. Titta på mönster spiral av denna lilla låd...

Laser Spirograph ljud Visualizer (LSSV)

För detta projekt var vi uppdrag att bygga någon slags ljud visualisering enhet för en konsert i en uppsökande verksamhet för våra forskningscentrum. Trosor var tre enheter av enheten behövs och att apparaterna måste arbeta under loppet av en timme....

Rörelse aktiverat släppa spindel, låg kostnad, ingen programmering

i detta Intstuctable jag ska visa dig hur man gör en mycket enkel rörelse aktiverat spindel som droppar snabbt och startles alla som går under, sedan dras in. Jag designade detta är en billig och praktisk elektronik projekt som en nybörjare kan göra....

K'Nex Laser Spirograph

detta Instructable kommer att lära dig hur man bygger en spirograph som rymmer upp till 16 laserpekare och snurrar med två axlar.Steg 1: material16 gula spön9 röda stavar12 blå stavar8 kort grå stavar12 full runda kontakter8 halv runda kontakter8 kva...

Hårt kabelansluten LED Cube: [Ingen programmering]

För den steg för steg Instructable: Klicka härFör den steg för steg Instructable: KLICKA HÄRDet kräver >>>>> nr <<<<< programmering , ja... äntligen en enkel men effektiv ändå ledde kub.Den drivs via USB och kan fylla upp rum...

Hur man gör en Raspberry Pi Arcade med ingen programmering

Inrätta en Raspberry Pi arcade är faktiskt riktigt lätt, tack vare en Linux-distribution som kallas RetroPie.Du behöver inte göra någon programmering eller setup, bara installera den på ett SD-kort. Detta gör att du kan använda arkaden med ett tangen...

Anpassade BLE-ingen programmering krävs

Uppdatera 2: a juni 2016: Reviderad All kod för senaste styrelsen biblioteken och pfodApp V2 med hjälp av pfodDesignerV2 . Resultatet blir förbättrad anslutning tillförlitlighet och snabbhet.Denna handledning omfattar fem (5) gemensamma Bluetooth låg...

Kodgenerator för anpassade Android/Arduino menyer att slå Arduino utgångar på och av. Android/Arduino för nybörjare. Absolut ingen programmering krävs

Uppdatering: användare frågade för undermeny support. pfodApp alltid stött sub-menyerna men jag har lagt undermenyer till pfodDesigner. Den instructable Design A Custom menysystemet visar hur du använder pfodDesigner för att bygga en meny med underme...

DIY Laser Spirograph

har du någonsin sett de laser enheter som gör en liten laser visar på en vägg som ändrar runt? Jag ska visa dig hur du kan göra det med saker om runt huset.Steg 1: Samla material Dessa är de saker som du behöver innan du börjar.-laser-2 speglar, måst...

Göra en musik i och LED reaktiva Nattduksbord (ingen programmering krävs)

I grund och botten ska jag visa dig hur man gör egna Night Stand som spelar musik och är reaktiv.Du behöver:Trä:Jag använde 1" tjock trä långt balkar ungefär en fot bred och ganska lång (inte beskrivande men ganska mycket dess upp till dig)För benen...

Nintendo Laser Zapper - ingen löda

Jag hade fått denna zapper på en sparsamhet butik nära mitt hus för billigt och beslutade att eftersom det inte fungerade, att jag skulle prova att göra något av den. Detta är min ta på Lehmeiers projekt, men det finns absolut inga elektriska färdigh...

Hur man kan förverkliga din dröm iPhone app (ingen programmering krävs)

Har du någonsin sökt Apple iTunes store för att perfekt app till dina behov, men bara kunde inte hitta den? Har du någonsin tänkt, "Om jag skulle bygga min egen app, det skulle ha alla klockor och visselpipor och skulle vara mycket bättre än något dä...