8 saker att göra med InstaMorph (plus tips!)För April, Instructables var vänlig nog att skicka oss på CRASHspace en massa InstaMorph termoplast att leka med. Bygga natten var mycket roligt och birthed massor av små projekt, som på egen hand skulle göra för ganska tunt tutorials. Detta instructable är att dela de saker som vi kom med, samt några av de tips vi upptäckt för detta material.

Se Steg
Relaterade Ämnen

5 saker att göra med en Ping Pong boll

Vänligen Betygsätt detta Instructable och följ mig för mer coola steg för steg-guider.Gjort av Manish KumarSå idag kommer jag att tala om 5 ovanliga saker att göra med en ping pong boll. Dessa plast bollar komma mycket billigt och kan användas för de...

10 roliga saker att göra med en 2 liters flaska

Här är 10 snabb och lätt saker att göra med en 2 liters flaskaTitta på Video1. skär botten av två flaskor och med en wiffle bollen, kan två personer spela fångsten.2. Ställ in flera flaskor och öva din bowling med en gummiboll.3. skär botten av två f...

Sak att göra med vänster över papper

Detta är ett pågående arbete, ville publicera det så att jag kan arbeta på en annan instructable, jag har planer på att lägga massor på dettaingen överraskning, jag kom inte med mycket, om något av detta. Detta är bara saker jag har sett och då hade...

Saker att göra med STRUMPBYXOR - TIGHTS - strumpor förutom slitage dem

Jag anser att strumpbyxor vara rätt upp där med silvertejp som en verktygssatsväsentligt. En vän med två döttrar sparar dem för mig.Har en spole av nylon fisk linje som blir löst? Fick en låda att du är trött på nytt tejpning? Förlorat den halm sak p...

Att hålla barnen underhöll i bilen: 12 roliga saker att göra med bara penna och papper

när jag var liten, jag hade skitkul på väg resor! Vi vill ofta tillbringa dagar på vägen, och oss barn var alltid underhållen. Gissa vad? Vi hade inte en DVD-spelare i bilen, vi hade inte ett spel system (Gameboy, Sega, Nintendo DS, etc.) Vi var tvun...

10 saker att göra med gamla rep

idag, jag kommer att visa dig tio saker att göra när du har gamla eller överutnyttjas rep.Steg 1: 1 hängande gungaAnvänd gamla rep för hängande träd gungor eller någon annan typ av swing.Steg 2: 2 Monkeys fistDu kan binda en "Monkeys fist" knut...

Coola saker att göra med gamla rc bildelar! #2

Yay min nya Xbox 360 kom med posten idag, men enda är att jag inte har någonstans att lägga den. Så finns det bara en sak att göra, göra en hylla av gamla däck från en rc bil.Steg 1: saker du behöver. Detta instructables är ungefär lika enkelt som de...

Roliga saker att göra med ett gummiband

Hej du!Alla förmodligen vet dessa saker, men jag gillar att ha flera tutorials i en instructable (det sparar mig från att göra allt arbete: P).För grejer i detta instructable, behöver du:En gummi band(duh)Två händerEtt mål - en människa är att föredr...

5 saker att göra med en gammal skjorta

följande instructable är en enkel demonstration av hur du upcycle en gammal skjorta.Detta är ett bra projekt att göra med barn. Det är lätt, snabb, noll kostnad och kul. Det har också fördelen att undervisa barn skicklighet upcycling och kreativt tän...

En sak att göra med din Extra påskägg

jag tänkte på vad jag ska skriva in för fickformat tävling, och denna tanke kom till mig. Kanske kunde jag använda några av de överblivna plast påskägg. Således - detta Instructable föddes.Steg 1: leveranser 1. 1 plast påskägg2. 1 par hörlurar3. ipod...

3 saker att göra med kapsyler (lätt)

Hej killar och Välkommen tillbaka till våra en annan instructable.Idag lovar vi dig att du kommer att kunna göra 3 enkla saker med kapsyler som kan vara vackra och minnesvärda presenter.Så låt oss börja göra dem.Steg 1: Titta på videon...Full instruk...

Roliga saker att göra med djur

detta instructable kommer att berätta hur man gör roliga saker med djurSteg 1: Raka hål Hitta ett berg och gräva direkt. Ju mer gräver man desto bättreSteg 2: Glas och djur Sätta glas och fyll hålet med djurSteg 3: Gå ner Bryta alla glas och djuren k...

10 coola saker att göra med din borra

jag älskar min borr, och jag tycker att jag använder det varje dag.Här är 10 coola saker du kan göra med det än skruv skruvar och borra hål.Steg 1: Elvisp Med några recept, blanda för hand bara kommer inte att klippa den. (Som min smaskiga mil hög ch...

Bra saker att göra med elektriska Oriental

Steg 1: Slänga racketen Skruva loss ominspelade eller Bug Zapper (vad du vill kalla det). Ta bort trådarna från racket mesh (vad är tänkt för att elektrifiera saker). Du bör ha två kablar, eller tre för vissa modeller, men två av dem bör vara samma f...

Saker att göra med en gammal dator

Steg 1: innan du spricka det öppna... Uppdaterad 31/01/2012Tack till MrJentis för några fler idéer.Innan du går rippning öppna kom ihåg att du kan återanvända hela datorn och inte bara några av komponenterna.1.-installera LinuxLinux är en öppen källa...

Roliga saker att göra med batch-filer

ok script kiddies och proffs, det är dags för min tredje instructable. innan jag börjar, vill jag berätta för er något. Jag vill höra vad ni skulle vilja se nästa. Om du har en rolig idé för en kommandofil, maila den till g_colonna med batch idé i äm...

5 saker att göra med att slumpmässiga bit kartong

Du någonsin köpa något och hitta en random blad kartong inne i förpackningen som ingen tjänar absolut som helst? Nåväl, tur finns det massor av sätt att utnyttja dessa förment meningslösa bitar av kartong. Kolla in dem!för roligare DIYs, kolla in min...

Återvunnet sele (heta saker att göra med gamla cykel tube)

har du någonsin fått klistermärke chock när du såg prislappen på somsele som du såg i butiken? Japp, jag menar vilken typ av selar det US queer och kinky folk oss när vi vill ha en liten rem på åtgärder. Kanske är det dags att lära sig hur man gördin...

Tuggummi wrapper konst - mer saker att göra med tuggummi omslag

detta är en video av lekredskap som jag gjorde med tuggummi omslag. Jag jobbar på detta för en papperskorgen konst-tävling och skulle uppskatta feedback. Jag lagt till musik, titel och krediter. Stoppa åtgärder och levande åtgärder i kombination.(tyv...