9 volt Mini ficklampajag hade en gammal mini lampa liggandes, så jag bestämde mig att göra den till en ficklampa.

Saker som behövs:

9 volts batteri
9 volts adapter
Listerine Pocket förpackningar
Mikrobrytare
Liten lampa (eller Christmas tree light)
Tunn kartong
Penna eller penna
Lödning pistol
Limpistol

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini ficklampa

Detta är en liten ficklampa som jag gjorde på en regnig dag. Det kan göras ganska enkelt med några material. Jag hoppas du njuter!Jag tog dessa bilder med min nya Ipod Touch™ 4: e generationen. Det är ganska coolt!Om du har några förslag på hur man k...

9 volt bult (ficklampa konvertering)

Jag hade en ficklampa som innehåller 4 lysdioder.Det fungerade på fyra knappceller av 1 volt.Varje vit ledde kan ta upp till 3 volt. Så 4 lysdioder kan ta upp till 12 volt.Jag bestämde mig att ta bort de fyra knappceller och Lägg ett 9 volts batteri...

Hög effektivitet 9-volts LED ficklampa med Touch-kontroll

använda endast 10 off-the-shelf delar, denna enkla krets omvandlar kraften från ett 9-volts batteri att köras 2 vita lysdioder på 20mA, och bara använder 13mA på batteriet - som är över 90% effektiv!Steg 1: Vad du behöver: 2 x vit eller blå lysdioder...

Duct Tape Mini ficklampa

i detta instructable jag visar hur man gör en duct tape ficklampa. Jag älskar bärbara objekt. Ju mindre desto bättre. Jag kände att silvertejp skulle vara en utmärkt plattform för att skapa en ficklampa.Steg 1: Samla material/verktyg För detta projek...

Hur man gör en 9 volts led ficklampa

detta är min första framgångsrika försök (knappt) på elektronik och lödning, så mest troligt om du gör detta blir det tio gånger bättre.Steg 1: material för detta behöver du;9 volts batteri1 k motstånd (brun svart röd)2 lysdioderliten switchverktyg;l...

Strålkastare från en mini ficklampa

Hur man gör en strålkastare från en mini AAA ficklampa,en flexibel ljus lösning för resor och camping, låg vikt och storlek.Snabbt att använda (från ficklampa strålkastaren i mindre än 5 sec...)Kompakt i storlek, ökar bara några millimeter ficklampa...

Mini ficklampa säker

bra för överlevnad kit för skydd av dokument och/eller pengarSteg 1: Få leveranser Behöver du: en ficklampa (valfri storlek) och din hemlighetSteg 2: Ta en del ficklampan Ta bort componetsSteg 3: Hemlig tid Sätta din hemlighet iSteg 4: gjort Gjort!!!...

Montera en HHO Mini ficklampa från VVS delar

använda VVS delar, bestående av några komprimering och vissa löda armatur med tillägg av en ½" L.P. gas hosetail, det är möjlighet att göra en mycket servicable HHO gas fackla.Så löd beslag fungerar, de också tjänar till att hålla vikten nere genom a...

2 minuters Mini ficklampa

-Tom leda Refill box-Wire-3 lysdioder-2032 batteri-Reset-knappenSteg 1: Ansluta lysdioder, Switch och batteri , jag ansluter lysdioder i paralleller. Öppna spår i botten av behållaren, nästa jag kör tråd genom behållaren och göra sista anslutningar....

2600 farad kondensator ficklampa

uppdatering:Min nyaste 400 farad super kondensator ficklampa tillverkad med senast tillgängliga komponenter här:______________________________________________________________Denna "hur man" behandlar 2600 farad kondensatorn "ficklampa"...

Universal flerfärgad facklan (ficklampa)

jag gillar lysdioder. Och jag gillar facklor. Jag har alltid letat efter en fackla som kombinerar alla LED-färger som jag vill, inklusive infraröd och ultraviolett strålning. Denna kombination är svårt att komma med, eller extremt lyxig, jag valde at...

$3,50 ficklampa + 20 Cent uppgradering = 500 timmars körning

Denna ficklampa kommer att vara perfekt för din nöd preps. Det gör också en bra present för någon unge. Barn älskar ficklampor och med det här, kommer du inte behöva byta batterier varje gång de glömmer att stänga av och det går hela natten lång. Det...

Automatisk avstängning ficklampa

The Auto-Off ficklampa är ett batteri drivna ficklampa som aktiverar den genom att skaka och tänd på full ljusstyrka för sju minuter sedan automatiskt stängs av. Ljuset kan återställas genom att skaka ficklampan när som helst. Dess baserad på en låg...

RGB ficklampa

här ficklampan kan producera hundratals olika färger baserat på rotation av en potentiometer. Använder en tre Watts RGB ledde till skapa ljusa färger.Reservdelslista:1 x Arduino UNO1 x Atmega328 med arduino bootloaderOm du behöver hjälp begrava boot...

2200 lumen luft kyls trä ficklampa

Hängivenhet."Ljus gryr och mörkret är sopat bort" - James BurkeJag ringer denna ficklampa Maxwell Mark jag uppkallad efter James Clark Maxwell, som gjorde betydande arbete med att förbättra idén först föreslagits av Michael Faraday att ljuset är...

9 volt hemliga taser

först, jag vet conrad2468 gjorde en liknande en (hint hint "liknande").Hans använder endast 9 volt, mine använder 330v eller det som ligger nära. och min hela approch för det är olikasist men inte minst måste jag tacka rwilsford07 för laddaren p...

Hur att löda en kula kontakt med en ficklampa eller ljusare

Här är en video som visar hur jag löda bullet kopplingar, tycker jag med den här metoden snabbt och lätt, ingen lödkolv krävs. Detta fungerar bra för mig och hoppas det hjälper någon nybörjare ut där börjat. De kontakter jag lödning är den populära 3...

Ficklampa kydex Hölster

Varje dag bär en ficklampa har blivit en grundläggande vana för många människor. Bära en ficklampa med avtagbart bälteshållare ibland inte den säkraste metoden eftersom en bula i väggen kan tjäna lätta hårt droppa på betong. Med ett hölster, probleme...

El-Cheapo ficklampa hacka

jag verkligen behövde en UV ficklampa för min radioaktiva ämnen eftersom de ser 2000000 gånger mer svalare i UV-belysning än något annat. Mina föräldrar gick till en fest och de gav dessa coola lilla ficklampor bort om en part tjänst. Jag hade UV-lys...