Adamsdeads hagelgevär modsom du har byggt Adamsdead shotgun (om inte klicka här för den instructable) du har säkert märkt att tratten är riktigt, riktigt, riktigt dålig. Det Sylter tar så lång tid att ladda och bryter. Men i detta instructable jag lär dig hur man bygger en ny bättre icke - störning hopper. Speciellt tack till Hack124x768 för basmodellen av tratten.

Omfattning, Pump, större hopper och lite andra grejer nu lagt!

Kolla upp det!

De som gjorde detta är jackster57, dsman1, och adamsdead är i samarbetet.

Om du har några moddar PM mig och Visa mig dem. Om det bra nog sjuk lägga till dig i samarbete med post den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Selezionas paus action hagelgevär mod

jag gjorde denna mod av kärlek (: P) för Selezionas paus action hagelgevär, pistolen är nu ett avsågat hagelgevär. Det är fortfarande paus åtgärder, och det enda som skiljer är beståndet och tunnan förlängningen. Den nya främre fat delen har en liten...

Adamsdead gevär mods

dessa är de mods som jag gjorde till adamsdead gevär. Han sa att jag kunde göra detta. Detta är inte en kopia, bara en uppgradering. Detta är också min fisrt inscructable. varje steg är en ny modSteg 1: auto lås mod detta är den enklaste mod. bara ri...

Nerf Element hagelgevär Mod

Detta är min första instructable så inte hatar!!!VÄNLIGEN PRENUMERERA!Steg 1: saker som behövs en Nerf element ex-6en Nerf kulakniv eller saxcookie blad *klister ** TillvalSteg 2: Kula så ta en nerf kula och slita av spetsSteg 3: klipp kula nu skär k...

Beameron's MAD MAX hagelgevär mods

detta är hur till mod det och gör det starkare också håller sak som innehar ammunition i...

Toy hagelgevär Mod

detta kommer att berätta hur du ändrar en leksak hagelgevär som normalt bara skott gummi DART att skjuta något som passar ner fat inklusive gummi dart kom med! (vanliga inte skjuta människor applys).Det visar också hur man spraya den för att se mer "...

SHOTGUN MOD!

i detta instructable, du lära dig en annan sätt att göra en shotgunish som skott från följande material:2 plast gafflar (eller varje liten partikel)en nerf blaster med fatTvå enkla material. Om detta är sårande, sedan använda handskar eller något. :)...

S.P.A.R.

Hello Instructibles! Im tillbaka med några nya bilder av en pistol kallas S.P.A.R. (Super. Pump. Åtgärd. Rifle.) Dess en ganska bra pistol men har vissa brister. Det skjuter ca 40 ft max. Ganska bra för pumpfunktion. Det har varit modifed från Adamsd...

Mech Tommy 20--> "Anfallare" Shotgun Mod

Hej igen, Karl DIY'ers. Idag, kommer jag att visa dig hur till mod en Buzz Bee leksaker Mech Tommy 20 se ut som en Armsel anfallare, en 12 gauge assault hagelgevär. Jag köpte denna lilla leksakspistol vid en sparsamhet butik för $4 orsak jag trodde d...

NERF Alpha Trooper CS-12 "Brott 'n Clear" Mod

Hej där! Det verkar som att jag har glömt mitt konto för ungefär ett år, jag ber om ursäkt om det men jag har varit upptagen och helt hade glömt bort denna app alla tillsammans. Så här är det, min NERF Alpha Trooper CS -12 "Brott 'n Clear" Mod.S...

Nerf Mod: Destiny Vanguard Custom Shotgun "Snaggletooth"

Heya alla. Jag ger dig min första egna prop, detta är också min första nerf mod. Nu "Snaggletooth" inte är faktiskt ett hagelgevär i öde, är det eftersom jag designade Snaggletooth. Det bygger bort av en Nerf Roughcut 2 X 4, men jag ger det en a...

CS2 K'nex hagelgevär av Oblivitus

inte bygga detta, bygga CS3K'nex Gun namn: CS2 (kompakt hagelgevär 2)Beskrivning/kontroller: CS1 var en ny typ av hagelgevär som hade stor potential och CS2 uppfyller det. Med dubbla trummor är varje bränning 3 stora omgångar med en hel del av precis...

Knex skurkrollkanoner riktar skytte ammo mod

kolla min double barrel break action hagelgevär också!Hej alla, detta är en instructable att visa dig hur man gör en knex tung kanon mål ammunition! Detta är att se till att när du skjuter på mål, din kanon ammunition inte är sprida runt ditt hela hu...

Knex M47 Mod

efter byggnad här pistolen, det passade mina behov.men sedan började jag tänka på saker, först, hur mycket ammunition som det kan ha på en gång (3)så jag uppgraderade som tillsammans med många andra saker, hur som helst, här är vad kommer för att hän...

Den grundläggande skott vapen (BSW) + Mods

först av allt vill jag tacka TheDunkis för denna idé.I grund och botten här pistolen använder en slagstiftet som är som en laddning handtag och band är fäst på framsidan. Detta innebär mer realism. Den gula kontakten på framsidan av PIN-koden innebär...

Hagelgevär skal LED ljus

Nyligen gick jag till min lokala pistol sortiment till pick-up några tillbringade patroner. Jag behövde några för ett projekt men slutade med en hel låda hem! Jag har använt dessa i ett antal projekt, varav några finns i tidigare ' Ibles. I bland dem...

Nerf shell utmatning mod

jag hade idén att göra nerf skal som hagelgevär skal av regelbundna dart. Skum röret flyger omkring 6 fötter medan dart kupolen flyger omkring 20 fot eller mer, beroende på utbudet av pistolenSteg 1: Få dart får men många pilar du vill göra till skal...

Nerf 3-i-1 titan mod

denna mod kan du skjuta 1, 3darts eller stora missil.Steg 1: material3 fot av CPVC1CPVC kopplingVarmlimma fastlimpistolNerf Titan!Steg 2: Lägg till koppel Varmlimma CPVC kopplingen till den plats där missil fat scerws på.Steg 3: Hagelgevärets pipa Fö...

NITEFINDER SHOTGUN MOD

NITEFINDER SHOTGUN MODSteg 1: material 5 Q-tipsanvänds 4/10 skott pistol shellnormala tryckpapper2 bitar av 1/2 * 1/2 skumsaxSteg 2: Q-tips Skär Q-tips där bomullen börjar. Bråka inte upp den del som bomullen som är kopplad till som är vad du använde...

Nerf Longshot Uber-mod!

Hej folk, detta är min första instructable så vänligen inte kritiserar mig för mycket! Även om denna MOD förstör fullständigt din LONGSHOT, Skyll inte på mig eftersom det fungerade på min. Detta förmodligen inte kommer att hända, och om den gör, dess...