Airsoft Guns och speldetta Instructable kommer att berätta om olika typer av airsoft vapen, vad de är bra för och vad man ska köpa. Det kommer också lära dig flera spel. Njut!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man väljer rätt Airsoft Gun och enkla spel rådgivning och taktik

okej, så när jag kom i airsoft, var det första jag ville veta, "var kan jag få en av dessa"? sedan "som man vill jag?" Tja, hjälper detta dig att välja.Steg 1: Billiga vs dyra & typer av vapen Tja, det beror på vad du kommer att an...

Billigt och lätt Airsoft Gun 2.0

så jag mixtra runt med min billiga och lätt airsoft gun och jag hade en bra idé. Den behöver ett handtag! Efter att jag lagt handtaget, det var mycket lättare att "hantera": 3. Du behöver inte ens göra en helt ny pistol ha handtaget!Steg 1: leve...

Airsoft: Köpa en Airsoft Gun

Hej, först av allt detta är en växande serie om Airsoft och mina erfarenheter på en skärmytsling webbplats.Först steget så köper en Airsoft pistol. Med Airsoft bli en hobby kämpar paintball fler människor bli förvirrad om saker som RIS skenor, LPEG,...

Fäste för min billigt och enkelt Airsoft Gun!

Steg 1: grejer! Behöver du bara en friktion penna, silvertejp, min "Billigt och lätt Airsoft Gun!" Och airsoft kulor.Steg 2: Gör det dårar! Bara ta ut radergummi och bläck från pennan, lägga i airsoft kulor in i bakre delen av airsoft pistol och...

Hur fixar din Stinger R34 Airsoft Gun

detta instructable visar hur du fixar Stinger R34, även om eftersom konceptet är generellt liknande för mest spring drivs airsoft guns, bör du kunna använda den här för andra kanoner.Obs: Innan du gör detta instructable kontrollera att vapnet är urla...

Airsoft AEGs och uppgradera dem.

För många är arbetet i en AEG (eller automatisk elektrisk pistol) ett mysterium. Denna artikel är tänkt att klara som upp, och ge läsaren tillräckligt vet hur man kan börja trimma och uppgradera dem.Se lite mer i djup tech här:http://www.youtube.com/...

Airsoft tips och tricks

Detta kommer vara en kompatibel som jag uppdaterar när jag kommit över mer intressanta saker, och som jag läsa mer om airsoft. Dess för alla små saker som inte motiverar en hela instructable. Dess också ett försök (kanske en fåfäng en) att lägga till...

3D skriva ut en Paintball till Airsoft Gun Adapter

I detta Instructable jag visar du har du kan spela två actionsport med bara en pistol! Alla på $5 för 5 min.Steg 1: Samla delar och verktygKrav-3D-skrivare+ PLA testade-Tippmann 98 serien Paintball pistol+ 98 custom+ Projektet Salvo-Verktyg i öppna p...

DIY homeade nerf airsoft gun

detta DIY berättar du hur man gör en airsoft pistol ur en nerf gun, Dart, tejp, saxar och airsoft BBs! Detta är för dig om du vill spela airsoft men du bara har nerf vapen eller om du vill göra dig vän en pistol! Detta är en awesome mod som lämnar bl...

2 x 4 Airsoft Gun Rack

Jag såg att det fanns en 2 x 4 tävling och jag behövde en gun rack, så här är 2 X 4 Airsoft Gun Rack! 2x4s är super lätt att komma med och jag fick min gratis!Steg 1: Skaffa en 2 X 4.Jag använde en 12 fot lång en. Detta projekt används ungefär hälfte...

Mythbusting Airsoft Hopup och fat Dynamics

Dynamiken i hur en ~5.95mm plast sfär reser ner en 6,01 mm-6,23 mm fat, påskyndas av miljöbelastning skillnaden.Det är allmänt trott att BB färdas ned övre pipan på grund av hop upp. Jag är här att avslöja denna myt.Detta är en dubblering av inlägg p...

Killer hemlagad Airsoft Guns

En hemgjord airsoft pistol från återvunnet material men mycket spännande och kraftfulla.Steg 1: material1 tom diskvattnet flaska med den gemensamma jordbrukspolitiken som denna1 tom glasrengöringsmedel med sprayflaska cap1 liten plastflaska1 halmViss...

Gör en Airsoft Gun för mindre än $3!

Har du någonsin drömt om att göra en airsoft pistol med en budget på mindre än $3? Jag vet att jag visst har, med alla dyra airsoft vapen måste det finnas en lösning att bygga en mycket billig pistol som fortfarande eldar som en vanlig airsoft pistol...

Hemgjord 500 fps CO2 Airsoft Gun

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en 500 fps CO2 enda skott airsoft gun.Jag tror att denna tidning på detta skulle fungera bra. Jag tar inget ansvar för vad du gör med detta. Detta är mycket kraftfull och skulle gå igenom mänsk...

Das über Airsoft Gun Turret

detta Instructable visar dig hur att designa, bygga och problem med att skjuta en Airsoft Gun torn med ett USB-gränssnitt. Tornet kan växlas mellan manuellt läge, där en människa gränssnitt med det hjälp av en Xbox 360-handkontrollen eller automatisk...

Ultimate Bic Airsoft Gun!

Glömma allt du har sett förut! Detta är den Bic airsoft pistolen. Inte bara har den semi-auto eldhastighet, men den har också en utlösningsmekanism som även stoppar ammo från att falla ur ditt fat när du toppen det! Just det, theres ingen oroa din am...

20 BBs per andra airsoft gun

detta är en airsoft pistol jag gjort från ett piller flaska, lite varmt lim och en penna. En dag jag kände mig uttråkad, så jag gjorde detta och 20 bb per andra airsoft gun föddes.Eftersom detta är min post i att lära sig ungdom tävling, är här mina...

3D utskrivbara Airsoft Gun

syfteNär 3D-skrivare började dramatiskt sjunka i pris och were stöttes på den kommersiella marknaden, var jag genast hooked. Detta är alla teknikers dröm! Stormen av coola utskrivbara produkter har inte verkligen utvecklats som jag förväntat mig dock...

Hur man gör en cool airsoft gun

Hi, im här för att berätta hur man gör en nerf gun till en airsoft gun. Tro det eller inte men grunderna är egentligen enkel. Det tar bara ca 5 minuter för att göra det skjuta. Dess verkligen kraftfull.Steg 1: målning... du vill förmodligen ta pistol...