Aligator klipp kontakt för MakeyMakeyLåt oss göra det lite enklare att ansluta dina aligator klipp till rubrikerna för MakeyMakey. I stället för med en jumper wire och greppa den med ena sidan av alligator kablarna, beslöt jag att klippa sladdar och löda en trevlig kontakt på den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

MakeyMakey: FIFA

Har du någonsin velat göra din FIFA eller PES mer dynamisk? Ni alla har antagligen drömt om att spela stora spel inför 100 000 människor och göra en vinnande målet. Nu kan del av den erfarenheten kännas genom MakeyMakey simulering av spelkontroll som...

MakeyMakey: Hur man spelar gravitation killen genom att hoppa

Spela spel på traditionellt vis med tangentbordet eller musen kan vara riktigt tråkigt. Att göra ett bra system för gruppen spelar du bara behöver en MaKey MaKey och några sladdar, tillsammans med en bit aluminiumfolie.Steg 1: Gör en plattform för ho...

MakeyMakey drivs larmet

Makey Makey drivs larmet är ett larm som skapats med husgeråd, en makey makey och en dator. Det är en enkel bygga som förmodligen kommer att ta dig runt och timme att skapa.Steg 1: material: 2 balsa trä plankorMakey Makey Alligator Clips (9)Gummi bel...

Kejsarens nya Groove Kronks tema musik Logoband

är det nästan jul!!! Yay! Men... Jag är så pank! Så, jag bestämde mig att göra de flesta av gåvor. Min vän gillar kejsarens nya stil (som inte??) och hans favorit del är när Kronk kommer att dumpa kejsaren lamadjur och han gör sin egen signaturmelodi...

CCFL lampa

Hej. Syftet med detta instructable är att ge människor i byggandet av en CCFL lampa.De saker du behöver ärGamla platt bildskärm med CCFL lampor inneSpårskruvmejselPhillips screwriver(star)Avbitare eller saxStrömkälla, helst en lab strömförsörjning el...

Bananaphone: En Touch kapacitans Synth

jag nyligen blev inspirerad av en Kickstart projekt som används för bananer som sensorer för att styra ett spel på en PC. Jag har gjort vissa spel kontroller med propellern tidigare, men jag trodde det skulle göra en intressant synthesizer projekt.In...

Bygga din egen käke harpa - en uppdatering av Dan Moi baserad design

Handling:Sedan min första instructable på dan moi Jude harpa, jag växer upp ur teknisk synvinkel,Jag hade vissa problem med att göra dessa dan moi verkligen fungerar. Det var inte mycket tillfredsställande jag erkänna.Här:Men nu är jag mycket mycket...

Slår av Jaya och Gagandeep (DIY hörlurar)

Hur hörlurar fungerar:Hörlurar är drivs av tre huvudsakliga komponenter: magnet(s), membranet och talspole. I det här fallet talspole skapas från en 28 gauge tråd, membranen är tillverkad i en plastmugg och vi använde neodymiummagneter.I en vidare me...

Slår av P6 Alex och Nick

Det finns tre huvudsakliga delar på en högtalare som är membranet, coice spolen och packningen. den Diaphram används för att förbättra kvaliteten på hörlurarna. Talspole är vad vibrerar och producerar ljud. Packningen är slutligen vad förstärker ljud...

Ännu en annan ATX Power Supply Mod

du har sett andra ATX power leverans mods här på instructables, men detta är min version, lite mindre raffinerade men det ser bra ut och framför allt, det fungerar.Steg 1: Skär bort dessa förbannade Molex-kontakter! Verktyg: skruvmejslar (phillips)Dr...

Göra en Altoids Tin bärbara Helping Hands (med Fume Extractor)

Hej det här är min första Instructable så jag hoppas du kommer att gilla det.För några dagar sedan har jag beslutat att skapa denna coola Altoid Tin bärbara Helping Hands. Jag lödning mycket så jag behöver hjälpande händer men för det mesta jag gör b...

Zombie Logoband och Zombie docka med lysande ögon

eftersom jag hade material nog för 2 Logoband när jag gjorde kejsarens nya stil en, beslutat att göra en Zombie en för min lillasyster som är besatt av odöda. Här är vad jag gjorde:Först få saker du behöver:material för att göra Logoband (ca en 1/8 g...

MAYA Budget Telepresence Rover

Telepresence robotar är robotar som gör att du kan vara någonstans du inte fysiskt kan, som att vara i skolan medan din sjuka eller att vara på jobbet medan din på semester. Det är fantastiska teknik, de flesta telepresence robotar är tusentals utbud...

Ljud reaktiva ledde

detta instructable visar hur du ändrar ett par högtalare till puls också en LED (eller flera lysdioder, du Val) i takt.Steg 1: delar För detta projekt behöver du inte ens köpa någotDu behöver:Ett par högtalare (eller en, vad du vill)1 ljusa ledde (ja...

Hur man gör en LED Fairy ljus sträng med MR16's

detta instructable är ett super enkelt, lätt och roligt sätt att göra en LED Fairy ljus sträng med MR16 LED downlights.Det är också min första instructable!, slutligen efter år av olika DIY och knorra kul. ^_^Så, att få ner till företag:, den första...

Hur man gör en tändare för homebrew vapen projekt

detta är en härledning av något jag hittade i en bok (Gonzos prylar eller något). Det är ganska enkelt att göra, och det skapar en liten gnista som du kan använda för utlösare på spud vapen (antagligen), film kan kanoner (definitivt) och tennis boll...

Trådlös modell Rocket tändsystem

Välkommen! I detta "kan jag kommer att visa dig hur man gör en trådlös modell tändsystem raket. Detta tändsystem kan användas med kommersiella tändslutsteg/e-matcher i samband med hemgjorda e-matcherna jag gjort i mitt senaste projekt - du kan hitta...

Super enkel högtalare

dessa är instruktionerna för att göra dina egna högtalare med bara några delar och förnödenheter.1. magneten binder2. klar plast band (förpackningstejpen),3. en magnet eller stack av magneter4. sax eller kniv5. audio kablar/adaptrar6. ljudkälla (hels...

Förvandla ett 1970-flipperspel till en atom synkroniserad väckarklocka med hjälp av en gps och en arduino

En av de vanliga problem som pinball samlare är om att sätta nästa. Tanken kom till mig en dag - Tänk om jag kunde re-syfte flipperspelet? Jag kan då ersätta en befintlig apparat med pin och mitt problem skulle kunna lösas. Med detta i åtanke konvert...