Altoids kött GrillHej mitt namn är Jesaja och jag i gymnasiet och jag gillar att göra saker. Så jag har sett Altoids grill och istället för att köpa en jag ville göra min egen även tho är det inte samma ville jag prova mig egen idé. Detta är min första Instructables så om du ser något fel eller du tycker jag ska ändra något Låt mig veta och jag anser att det är. Detta är perfekt för fiske och sedan skära upp och lägga den på din grill så jag kommer att sätta några fiske tråd, en leer och krokar att prova det någon dag. Jag har försökt Grillning på grillen och det fungerar jag kommer ladda upp en video men kanske en tid senare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids surnar BBQ Grill

beslutade jag att prova min hand på att göra en Altoids tin grill efter att ha läst om eBq. Här drivs av en standardstorlek träkol briquette och kan matlagning en full-size varmkorv (skära ner till storlek) eller mindre hamburgare pastejer med lätthe...

Altoid Gas Grill

du har sett den ursprungliga E-Grill gjord av en altoid box, väl vi precis avslutat att göra den första Gas Powered Altoid Grill! Kolla upp det!...

Mini altoids grill skärbräda

denna idble hur u ska göra en skärbräda när matlagning på att snyggt altoids grill du har!!!Steg 1: material mus fällaskruvmejselSteg 2: första steget riva allt metall på mus fälla så det är bara en bit träSteg 3: gjort bara knäppa mus fälla över och...

Hur man gör en altoid grill!

Allt du behöver är: pennor eller metallstänger (barer säkrare), altoid kan, hög quility lim som gorilla lim och ett ljus. Här är en video:Steg 1: steg 1: saker Allt du behöver är: pennor eller metallstänger (barer säkrare), altoid kan, hög quility li...

Altoids Gas Grill

detta är en liten propan grill jag gjord av en lättare en Altoids kan och lite andra grejer det är mycket roligt att använda kockar saker som mini varm hund riktigt braSteg 1: Huvuddelen För de viktigaste grillen del jag skär ut ett hål i toppen seda...

Altoids tin grill

jag ville ha en ficka storlek grill att ta camping så jag gjorde en av en altoids tin. Jag använde en marshmallow rostning gaffel att göra insidan och använda krossad träkol som bränsle. Det kan laga två korv och grilla två marshmallows med en del av...

Altoids Camping Grill

någonsin gå vilse i skogen? Detta kan fixa det. En 3 fack minty att lukta gril kommer smaka många en tasy ansjovis.Steg 1: ingredienserFimoleraSvart konstruktion papper (det måste vara svart-svart lätt tar i ljus och ger bort som värme.)Altoids tinma...

Altoids Grill

som student i college, jag har inte en stor webber grill av min dorm. Så gjorde jag detta. Kockar en varmkorv, hamburgare pattie, och kostar mindre än 5 dollarSteg 1: Steg 1: slipning Sand bort färgen från toppen. Jag använde en Preformax power sande...

Altoids Tin S'Mores Pocket mellanmål Kit

om du längtar efter smält, sentimental choklad & marshmallow med graham kracker kritan av s'mores, nu kan du ta med dig vart du än går! Det är så lätt och roligt att sätta detta tillsammans. På nolltid har du s'mores.Perfekt för att använda på ebqbbq...

Fiske med Altoids burkar

jag letade på altoids fiske enheten och beslutade att lägga till en rulle så det inte skulle ta hundratals turas om att ta in fiskelina. För att passa det i burken, jag var tvungen att borra hålet i toppen i stället för sidan. Eftersom jag inte har e...

Altoids Survival Kit och nyckelring överlevnad

Wow, instructables.com har en hel del människor som ger deras idé vad är en perfekt survival kit. Tja, det är bara bra. Så blir detta survival kit som resten...Steg 1: Introduktion till efterlevandeKom bara ihåg kunskap och överlevnad är nyckeln. Om...

Mini Altoid gasgrill

Titeln har allt, har du sett den ursprungliga Altoids Grill som använder små bitar av träkol eller ens alkohol. Vi gjorde första butan lättare Altoids Gas Grill...Tänk på att detta inte är riktigt säkra för faktiskt matlagning något på det, men du ka...

Altoids Portable BBQ!

jag älskar BBQ: s, och när de beslutar jag behövde för att kunna för att grilla något någonstans jag skapade denna fickformat grill.Denna lilla grill skulle vara mycket användbart om du skulle ut fiske till exempel, kan du fånga vissa lite fiskar och...

EBq BBQ grill

för er som känner mig vet ni att jag är bara fascinerad av bygga saker inne i en altoids tin, men denna lilla BBQ dubbade eBq tar kakan. Titta på denna lilla lilla Grillplats som du kan använda att laga upp din frukost korv funktioner:Inbyggd anfalla...

Hopfällbar Altoids tin barbeque

Samtidigt söka instructables hittade jag en massa Altoids survival kit och grillar så jag beslutat att göra en själv. Till skillnad från de otaliga andra Altoids grillkvällar och grillar gruvan har ben och är hopfällbar. Jag har hittat flera ' ibles...

Hur man gör en mini smedja ur en Altoids tin

i detta instructable jag har byggt en smedja som verkligen inte till praktiska men om du av någon anledning behöver att smida själv några Gem detta är projektet för dig.Steg 1: material För detta projekt behöver du följande:-Altoids tin-2" bit av mäs...

Små Altoids Survival Kit

detta survival kit är verkligen lätt och kan vara nästan var som helst i fickan! Den innehåller några av de viktiga objekt som du kan behöva överleva och frodas! (En lista ingår i botten) Ända sedan jag har sett "Altoids Survival Kit" Jag tänkte...

Altoid rökare

Låt oss se om vi kan ge oss någon slags metaller förgiftning!Steg 1: Vad du behöverEn Altoid TinEn skruv eller spikHammare av ThorMagneter (valfritt)Steg 2: Vad kan man göraDet är uppenbart. Gör en s massa hål i burken med hammare och spik eller skru...

Pocket sized grill

verktyg jag ville ha en grill som jag skulle kunna passa i min ficka så här u gåavbitareknivhändernaobjektAltoids tin2 altoids locklitet utrymme hönsnätljusareträkoltändvätskaförslutbara vileSteg 1: sätta på locket på undersidan skuren i sidan av loc...