Altoids Tin S'Mores Pocket mellanmål Kitom du längtar efter smält, sentimental choklad & marshmallow med graham kracker kritan av s'mores, nu kan du ta med dig vart du än går! Det är så lätt och roligt att sätta detta tillsammans. På nolltid har du s'mores.
Perfekt för att använda på ebqbbqmaster's fantastiska eBQ som kan ses här.

Eller lo-tec: s alkohol brinnande spis som kan ses här.

Om du inte har en eBQ eller Altoids tin spis för att skjuta upp, kan du gå runt med det i fickan. Det smälter bara höger, efter ca 1/2 timme eller så på en varm dag. Eller sätta på varm asfalt, ovanpå en gas eller elektriska brännare, under grillen, i motorn eller instrumentbrädan i en bil, på en värmare eller trä spis eller propan fackla alltid kock med sunt förnuft och försiktighet!.
Det är i alla fall säker på att få leenden och s'more leenden! Grilla på! Det är precis rätt storlek för en, så ta två! Att dela! Allt du behöver är en tenn, bakplåtspapper eller aluminiumfolie, graham kex, choklad rutor, mini marshmallows, en Altoids tin spis eller grill, varma ficka eller annan värmekälla.

Tack för att besöka min nya instructable. Du får gärna betygsätta den. Jag vill vinna leatherman i din ficka contest prize så dålig! :)) Tack för ditt stöd!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids Tin: Pocket Survival Kit

jag vet att ni har troligen sett dessa förut. Jag har också. De jag har sett både utanför denna app och i det har dock varit mycket dålig representationer av vad denna lilla sats kan vara. Detta kit bör göras på din person hela tiden och kan vara en...

Pocket Sized magnetiska fiske som i Altoid tin!

Pocket Sized magnetiska fiske som i Altoid tin!Perfekt present för små händer...Jag gjorde alla mina barn lite fiske kit till jul!Jag gjorde dem lite olika storlekar... men en var mycket litennog för att passa i en Altoids tin... för min sonsom älska...

Altoids tin dental kit

jag behövde tänka på något unikt att göra använda av en altoids tin. Survival Kit är bra får mig inte fel, men vad sägs om de nätterna du "somna på någon annans hus". En pocket sized altoids tin med tandkräm, tandborste, tandtråd och smärta medi...

Smygande Altoids Tin Grooming Kit

den Smygande Altoids Tin Man Grooming Kit , är perfekt för att hålla ditt skrivbord eller bil för de gånger när du verkligen behöver den.Leveranser:Verktyg:SharpieKniv eller saxLimpistol"Ingredienser"Altoids tin, färg valColgate wisp tandborsteN...

Fickformat Altoids Tin första hjälpen Kit

efter flera incidenter, jag har hittat något som jag tror skulle vara till hjälp för alla även om de inte använder den. Här är den första hjälpen Kit.Steg 1: leveranser Vad vi kommer att sätta i första hjälpen tenn.Steg 2: De 3 Flor Madrassera Ta Flo...

Ultimate Altoids Tin Survival Kit

detta är min version av en kompakt DIY Altoids survival kit. Det har funnits många av dessa bokförda på denna webbplats och jag har tagit del av deras idéer och många av mina egna för att skapa den ultimata kit. Survival kit är min något större än de...

Altoids Tin Martini Kit

det finns många Altoids tin survival kit ute, men bara en innehåller vad du verkligen behöver i en nödsituation.Steg 1: Bygga det Allt du behöver för att vara förberedd i varje nödsituation är en Altoids eller motsvarande tin, några små flaskor (den...

Altoids Tin Travel Kit

skapa en rolig, nyttig och fickformat kit att ta överallt du går eller använda i huset!-Ett roligt projekt att göra med barn du barnvakt, syskon, vänner, eller bara själv!-Altoids burkar är några av de coolaste skapelserna på jorden. De luktar gott,...

Altoids tin mot tristess survival kit

har du någonsin haft att vänta i kö i en butik, eller någonsin sagt till dig själv, "Man, jag önskar jag hade ___ just nu." Bra med denna enkla instructable känner aldrig du som sätt igen.Du behöver:En Altoids tinGummiband6 inches av 6 inches av...

Altoids Tin: Pocket Pellet gevär

medan John Austin, författare till "Mini massförstörelsevapen" kan ha tänkt på pellet pennan, han hade inte tänkt vad det kunde bli. Att ha gjort dessa små demoner när jag var yngre i årskurs 5, vet jag hur kraftfulla de kan vara... Men större f...

Altoids Tin Survival Kit V2

Steg 1: Skaffa Altoids Tin Altoids kan köpas på någon bekväm mart eller livsmedelsbutik. Jag har vanligtvis flera å bara för att jag tycker om dem!Steg 2: Bestäm syftet med artiklarna Som ni kan se, jag har ändrat detta kit från mitt tidigare inlägg....

Ficka storlek Altoids Tin Survival Kit

detta är vad jag tar med mig när jag vandra, camping.Jag ville försöka göra min egen och jag fann att dessa poster kommer att fungera för mig! Du borde testa att göra en alltför :)PRODUKTER:Liten påse, hålla altoids tin i dettaAltoids tin - hålla mes...

Gör ett uppladdningsbart Pocket LED Flood Light [Altoids Tin]

i detta instruera-kan jag kommer att visa dig hur man gör en uppladdningsbar Pocket LED Flood Light, vad du behöver, altoids tin, 12 volt litium batteri med laddare, 24 led ljusramp, 1 hane 12v. kontakt, värme Krymp slang, silikon, 2 små magneter. ve...

I din ficka Altoids Tin C.S.I. Kit

någonsin hitta dig själv på en Brottsplats och har inga verktyg för undersökning? Vilken besvikelse! Ja, aldrig igen! Stoppa detta lilla kit i fickan och vara redo för bäst och värsta av brott. Inuti hittar du alla grundläggande utrustning du behöver...

Hur man gör en Altoids Tin Biker's Survival Kit

jag har varit mountainbike för ett par år nu och jag vet vad det är som att köra in i ett problem och vara oförberedd. Dock gjorde jag denna fiffiga lilla survival kit för cyklister som kommer att stöta på samma problem som jag gjorde. Detta kit är f...

Altoids Tin Pocket-Sized akvarell låda

detta Instructable, min post i fickformat tävlingen, lär du dig att bygga din egen ficka-storlek akvarell låda.Kom ihåg när du var liten och hade en akvarell låda? Ja, är detta vuxen version av den, med hög kvalitet pigment. Det bästa med det är att...

Altoids Tin Pocket Abacus

göra en ficka abacus från en tom Altoids tin. Den ursprungliga lågteknologiska kalkylatorn, nu i fickformat! Perfekt för beräkning av tips på restauranger, så länge din check inte är mer än en miljon dollar.Steg 1: material Material som behövs:Tom Al...

Pocket Altoids Tin Li-Ion Extreme Desk Fan!

Detta är en instructable om hur man bygger en ficka/transportabel skrivbord fläkt. Detta är dubbla 5 volt fans kör på 7 + volt det faktiskt lägger ut en hel del luft och är ganska högt. Ytterst transportabel och extremt funktionell.Obs: Denna fläkt k...

Pocket Sized Altoids Tin Racer

har du någonsin fått uttråkad i skolan eller ville gör dina vänner avundsjuka med något de inte hade? Här är väl det, detta är vad du har alla väntat på... Ficka storlek Altoids Tin Racer!Steg 1: Material: att få tenn Min tenn var inte en vanlig Alto...