Altoids Tin: Pocket Pellet gevärmedan John Austin, författare till "Mini massförstörelsevapen" kan ha tänkt på pellet pennan, han hade inte tänkt vad det kunde bli. Att ha gjort dessa små demoner när jag var yngre i årskurs 5, vet jag hur kraftfulla de kan vara... Men större form (John Austins ursprungliga pellet penna) passade verkligen någonsin i fickan... Plus, vad du kan skjuta på? Den bok ger du papper mål, men jag längtade efter mer. Detta instructable visar dig hur du gör din egen ficka gevär, plus det är eget fall, ammo holder och mål. Njut!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids Tin Pocket Abacus

göra en ficka abacus från en tom Altoids tin. Den ursprungliga lågteknologiska kalkylatorn, nu i fickformat! Perfekt för beräkning av tips på restauranger, så länge din check inte är mer än en miljon dollar.Steg 1: material Material som behövs:Tom Al...

Altoids Tin: Pocket Survival Kit

jag vet att ni har troligen sett dessa förut. Jag har också. De jag har sett både utanför denna app och i det har dock varit mycket dålig representationer av vad denna lilla sats kan vara. Detta kit bör göras på din person hela tiden och kan vara en...

Altoids Tin Pocket-Sized akvarell låda

detta Instructable, min post i fickformat tävlingen, lär du dig att bygga din egen ficka-storlek akvarell låda.Kom ihåg när du var liten och hade en akvarell låda? Ja, är detta vuxen version av den, med hög kvalitet pigment. Det bästa med det är att...

Altoids Tin Pocket datum MoJo Kit

ser ut nu! Något som varje enskild människa måste ha å & i pocket! Om du har någonsin haft chansen för en spontan, sporra av ögonblick datum, du kommer har velat ha denna MoJo kit i fickan redo att gå! Någonsin varit frågade en dag eller sett en pote...

Lös pall Altoid Tin akvarell ställa

det finns många Altoids Tin Pocket akvarell färg anger ute i Instructibles Land... och för dem, jag tror ni alla. Men jag ville ha något lite mer anpassningsbar och anpassat till några konstnärer standarder. Jag är ett stort fan av 1/2-Pan akvareller...

Pocket Sized magnetiska fiske som i Altoid tin!

Pocket Sized magnetiska fiske som i Altoid tin!Perfekt present för små händer...Jag gjorde alla mina barn lite fiske kit till jul!Jag gjorde dem lite olika storlekar... men en var mycket litennog för att passa i en Altoids tin... för min sonsom älska...

Gör ett uppladdningsbart Pocket LED Flood Light [Altoids Tin]

i detta instruera-kan jag kommer att visa dig hur man gör en uppladdningsbar Pocket LED Flood Light, vad du behöver, altoids tin, 12 volt litium batteri med laddare, 24 led ljusramp, 1 hane 12v. kontakt, värme Krymp slang, silikon, 2 små magneter. ve...

Altoids Tin S'Mores Pocket mellanmål Kit

om du längtar efter smält, sentimental choklad & marshmallow med graham kracker kritan av s'mores, nu kan du ta med dig vart du än går! Det är så lätt och roligt att sätta detta tillsammans. På nolltid har du s'mores.Perfekt för att använda på ebqbbq...

Pocket Altoids Tin Li-Ion Extreme Desk Fan!

Detta är en instructable om hur man bygger en ficka/transportabel skrivbord fläkt. Detta är dubbla 5 volt fans kör på 7 + volt det faktiskt lägger ut en hel del luft och är ganska högt. Ytterst transportabel och extremt funktionell.Obs: Denna fläkt k...

Pocket Sized Altoids Tin Racer

har du någonsin fått uttråkad i skolan eller ville gör dina vänner avundsjuka med något de inte hade? Här är väl det, detta är vad du har alla väntat på... Ficka storlek Altoids Tin Racer!Steg 1: Material: att få tenn Min tenn var inte en vanlig Alto...

1W Altoids Tin Laser!

Just Imagine-kraften av en 1w laser, men i pocket sized paket i en Altoids tin! Det är otroligt ljusa-perfekt för star pekar.Vi börjar med listan delar:~ Altoids tin~1-2w 445nm laser-diod (Ebay)~12x30mm Aixiz laser module (Ebay)~ AixiZ tre element gl...

Altoids Tin Magic plånbok

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en magisk plånbok ur två altoids burkar och några andra sakerSnälla rösta på mig i POCKET SIZED tävlingen och hjälpa mig vinna jag skulle verkligen uppskatta det tack!Steg 1: Vad du behöver Att göra d...

Altoids tin dental kit

jag behövde tänka på något unikt att göra använda av en altoids tin. Survival Kit är bra får mig inte fel, men vad sägs om de nätterna du "somna på någon annans hus". En pocket sized altoids tin med tandkräm, tandborste, tandtråd och smärta medi...

Ficka storlek Altoids Tin Survival Kit

detta är vad jag tar med mig när jag vandra, camping.Jag ville försöka göra min egen och jag fann att dessa poster kommer att fungera för mig! Du borde testa att göra en alltför :)PRODUKTER:Liten påse, hålla altoids tin i dettaAltoids tin - hålla mes...

{Bäst} Altoids Tin LED ficklampa

detta instructable är en post i Pocket-Sized tävlingen, så rösta!Detta instructable är en post i orkanen Laser tävlingen, så rösta!Detta instructable är en post i Green Tech tävlingen, så rösta!Någonsin behöver en ficklampa, men inte vill släpa runt...

Smygande Altoids Tin Grooming Kit

den Smygande Altoids Tin Man Grooming Kit , är perfekt för att hålla ditt skrivbord eller bil för de gånger när du verkligen behöver den.Leveranser:Verktyg:SharpieKniv eller saxLimpistol"Ingredienser"Altoids tin, färg valColgate wisp tandborsteN...

Fickformat Altoids Tin första hjälpen Kit

efter flera incidenter, jag har hittat något som jag tror skulle vara till hjälp för alla även om de inte använder den. Här är den första hjälpen Kit.Steg 1: leveranser Vad vi kommer att sätta i första hjälpen tenn.Steg 2: De 3 Flor Madrassera Ta Flo...

Ultimate Altoids Tin Survival Kit

detta är min version av en kompakt DIY Altoids survival kit. Det har funnits många av dessa bokförda på denna webbplats och jag har tagit del av deras idéer och många av mina egna för att skapa den ultimata kit. Survival kit är min något större än de...

Altoids Tin Martini Kit

det finns många Altoids tin survival kit ute, men bara en innehåller vad du verkligen behöver i en nödsituation.Steg 1: Bygga det Allt du behöver för att vara förberedd i varje nödsituation är en Altoids eller motsvarande tin, några små flaskor (den...