Ändra en Galaxy Nexus utökat batteri för att passa Galaxy SII raketThe Galaxy Nexus extended 2100mah batteri passar in Galaxy SII raket (som levereras med ett 1850mah batteri) men vissa användare har haft en hård tid stängning sin raket tillbaka täcker följd av utökade batteriet extra tjocklek. Jag visar i detta instructable ett enkelt sätt att trimma batteriet för att passa raket utan bakstycke problem.

Se denna XDA tråd för den ursprungliga diskussionen: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1528782

Nexus utökat batteri är tillgängliga online och på Verizon lagren för $25. Jag köpte från Verizon för att vara säker på att jag fick en OEM batteri.

Se Steg
Relaterade Ämnen

ÅTERANVÄNDA din gamla LAPTOP batteri för att göra en POWER BANK

[Spela Video][Solar Power Bank]För några månader sedan fungerade min Dell laptop batteri inte. När jag koppla ur den från huvudsakliga växelspänning, stängs laptop av omedelbart. Efter några dagar av frustration, jag ersatte batteriet och höll den dö...

Ändra Flat-Topped Li-ion celler för att passa in i batteri hållare

många 18650 celler har ytor på båda sidor, vilket gör den lämplig för löda flikar men de kanske inte passar i vissa batteri fack som de som finns i ficklampor. Om du vill ändra den platt toppen, helt enkelt smält en klump av lödtenn på slutligt reali...

Ändra Ryobi laddare för Li batteri

I denna mod. Vi kommer att ta en P110 laddare och tillåta den att nya Ryobi Lithium batteriet...Detta tar du inte längre använder de äldre batterierna och gå med litiumbatterier från denna dag framåt.Detta förfarande innebär att ta bort de 4 skruvarn...

Förändra människors skjortor för att passa en hund kroppen

Du skulle inte tror att detta skulle vara för svårt.Och ännu det tog mig flera franken-tröjor att räkna ut exakt var man nypa och tuck konvertera människor kläder till hundkläder.Barnkläder kommer att förmodligen fungera bäst för alla utom de allra s...

Hur man ändra mäns arbete jeans för att passa kvinnor

jag arbetar i en butik, så kommer oundvikligen få förstört några byxor jag bära för att arbeta. Precis som min förra par arbete byxor blev för full av hål att varit bära längre jag hittade en helt ny, aldrig sliten par små svarta Carhartts i en fri h...

Ändra "Euro-style" CAB gångjärn för att begränsa rörelse område

en öppningsbar panel framför diskbänken är ett bra ställe att lagra avtappningspluggen etc. men de självstängande gångjärn på vår skulle ibland knäppa dörren stängd så hårt att saker skulle dyka från lagerplatsen. Det finns en cool skåpdörren spjälle...

Att återanvända LAPTOP batteri för att driva banken för smartphone?

HEJ MINA KOLLEGER... (JAG ÄR REBECCA)...!IDAG SKA JAG VISA DIG HUR MAN GÖR EN POWER BANK MED GAMLA LAPTOP BATTERIER.Varför?NÄSTAN alla har en LAPTOP & varje LAPTOP i dag har ett batteri.EFTER ANVÄNDANDE DEN FÖR NÅGON GÅNG BATTERI FÅ SVAGARE ELLER SKA...

Dubbel kapacitet MintyBoost med 4-AA batteri innehavaren modifiering

Behöver en mycket portabel USB strömkälla som kan fyllas med lättillgängliga, vanliga batterier?MintyBoost från adafruit Industries är en awesome lilla kit som förtjänar du en USB-laddare som körs på 2 AA-batterier. Detta är en stor sak eftersom AA-b...

Hur makten RC sändare med uppladdningsbart Li-Po batteri

Hej, och Välkommen till min första Instructable! I självstudiekursen kort och lätt går jag över hur makten en normal 12v RC sändaren använder ett uppladdningsbart lithium-ion batteri.2.4 GHz RC sändare är stora, på grund av deras otroliga utbud och m...

Coin slot detektor

av: amy khoshbinhennes hemsida: www.tinyscissors.com När din myntinkast utsätts, vibrerar denna bärbara hip-pack det området för att göra dig medveten om den. du bestämmer dig att täcka upp eller låter allt umgås.coin slot detektor är ett enkelt sätt...

Jordbävning detektor

jag växte upp i Kalifornien, och har haft turen att uppleva varje större jordbävning i denna stat sedan jag föddes. Jag älskar dem och rädda för dem på samma gång! Jordbävningar är spännande, men också mystiska. Bor i ett seismiskt aktivt sådant, är...

Laser projektor i en Zippo

att ha gjort en laser lättare i en zippo jag ville se hur långt jag kunde gå i miniatyrisering stakes.Vad sägs om en laser projektor i en zippo?Jag önskar jag hade en 3D laserskrivare för detta en, den andra bilden visar komplicerade plast skäret som...

Suave-ser hjärnan maskin

Mitch Altmans hjärnan maskin är en gammal favorit maker. Jag kom över det tillbaka i Makezine volym 10 och trodde inte att mycket av det, men när jag läste frågan förra månaden det slog mig som en intressant enhet och ett roligt experiment. Det enda...

Kul Wih driva lampor

vi alla har använt något liknande dessa batteridrivna uppstående lampor för garderober och mörka platser. Och vi glömmer bort dem. Obs: Bör du kontrollera alla dina batteri saker och enheter minst en gång om året. När batterier läcka kan de skada all...

DJI Monitor skugga

Jag älskar min DJI Phantom 4 men försöker flyga i solen kan vara ett problem. Även med skärmens ljusstyrka vänt hela vägen upp, kan bilden tvätta på en solig dag vilket gör det svårt att se var du flyger. DJI erbjuder en monitor nyans som du kan köpa...

PVC modulära fiskespö hållare

min första Instructable!!! Slutligen gjorde något värt att skriva upp... minst, tror jag det är värt att skriva upp. Jag ska låta dig vara domare...Eftersom mitt intresse för fiske växte och den kvalitet och kvantitet av redskap ökade, visste jag att...

System för snabb Webcomic Prototyping (Microsoft Edition)

med aspekter av Microsoft Word och Microsoft PowerPoint, är det nu möjligt för blivande konstnärer (inklusive angsty HS tonåringar) att göra sina egna professionella webbserie i mindre än 5 minuter (om du är bra) per band. Det är också bra att få de...

Hur att utforma och bygga en go kart.

Hej är alla detta Instructable ett samarbete mellan nio år 10 teknologer arbetar. Deras uppgift är att arbeta som ett team för att forskning, design och bygga en go kart, använda sound engineering huvudmän. Eftersom detta är ett studentprojekt ramen...

Hur man gör en surrande groda, den mest slumpmässiga och meningslösa sak---någonsin!

Tja, jag var uttråkad en dag så bestämde jag mig att göra lite roliga saker.Här är en surrande groda, och på baksidan blir det en rocker switch (eller vilken växel, ditt val) och när du slår på den, grodan kommer buzz.Cool artikel, och väldigt lite!P...