Ännu en annan USB-minne i läder smakgäspa. Jag vet att vi är alla uttråkad med detta anpassade USB flash-enhet frenesi, men jag kan inte hålla mig utanför bidrar en annan.

Denna idé kom efter som täcker min cykel sadel med läder. Jag hade massor av skrot läder överblivna. Eftersom jag inte gillar utseendet på min USB blixt driva, kör då vi.

För detta instructable måste du:

-en ful USB flash-enhet
-några skrot läder att täcka den
-scissorts
-påverka lim
-X-Acto kniv
-en linjal
-en kulspetspenna

Det finns inte många faror/risker med det här jobbet. Se upp vad du er klappanden med sax, jag vet en berättelse med sax där ett skämt som slutade med döden. Inverkan lim är mestadels lösningsmedel baserade, så jag råder dig att göra detta arbete på ett väl ventilerat utrymme, eller du kan få hög (tyvärr:-). Men egentligen, glöm inte att dessa lim är cancerframkallande, verkligen.

Första bilden nedan visar ser av min blixt driva efter den klä upp. Den andra bilden är den ursprungliga naken minne (ugllyyyy).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ännu en annan USB-fläkt

deras är gott om USB fans på här men inte riktigt som den här.Denna fläkt kan göras (med tillsats av E-Tape) helt av insidan av en gammal dator. Så inte bara kasta de headakes bort smack em med en hammare eller något, och se vad du kan scanvenge från...

Ännu en annan USB-enhet.

Ja, jag vet att det finns ca 20 + instruktioner på att bygga USB drivar. Här är en på gömmer sig en USB i slätt sikta.Steg 1: material USB-dykSharpe markeras. Kantig spets permanenta märkpennaKniv/rakbladKontakta cementAnvänd valfri storlek för din U...

Ännu en annan USB-lampa.

Det finns en zillioner usb lampor. Detta är bara en jag gjorde. Ett inslag jag såg till att lägga till gruvan var förmågan att använda vanliga batterier när en dator inte var tillgänglig.Notis: lödning, mekanik färdigheter och lite kunskap om El kräv...

Capsicum Computum: Serrano Pepper USB-minne

ännu en annan USB-minne-Mod: min första Instructable är förmodligen den mest enkla "mod" för ett USB-minneskort någonsin. Detta är hur det blev.Under sommaren besökte jag en MBA rättvist någonstans här i Nederländerna. Efter ett trevligt samtal...

YASUS: Ännu en annan Steampunk USB-minne

material för corpuset:• Koppar röret, 18mm,• Två koppar lock i ändarna, 18 mm,• Och naturligtvis en USB blixt driva.Material för dekoration, t.ex.:• Nötter M4, mässing,• Gemensamma jordbrukspolitiken nötter, M4, mässing,• Jordkabel (marken kabel), 10...

Hur man spelar Wii backuper från ett USB-minne med ingen modchip.

Trött på dåliga DVD brännskador? Wii laser dö ut på dig? Vill rippa Wii-spel direkt från din Wii dvd till din hårddisk? Detta instructable är perfekt för dig! Med detta instructable, kommer du att kunna spela alla dina favorit Wii spel på din Wii frå...

Köra Ubuntu från ditt USB-minne

Denna tutorial ska show dig hur till springa ubuntu från ditt USB-minne så att du har ett OS som du kan ta överallt och boot nästan var som helst.Du behöver:-ett USB-minne med omkring 8 GB (kan köpas ganska billigt från amazon här *)-en Windows-dator...

Montering av ett USB-minne med Raspberry Pi

detta är en annan av min "datoranvändare" Raspberry Pi Instructables.Vad detta Instructable visar dig hur man gör är att konfigurera din Raspberry Pi för att känna igen och montera automatiskt ett USB-minne. Detta är särskilt användbart för utby...

Hur du gör din egen lampa USB-minne

Hi! Detta Instructable visar dig hur man gör ljus blomsterlök minnesenhet, med lite tålamod. Jag fick idén för några dagar sedan, när en vän till mig gav mig utbränd glödlampa visas i bilderna ovan... Detta är min första Instructable, jag hoppas du k...

Min nya bekvämt liten USB-minne

redigera: om du gillar mina tankar om detta, snälla rösta på mig i USB-tävlingen - Tja, hittade jag en liten USB-minne från ZAP som rymmer 2 gb... Jag bestämde mig att ta isär den för att göra det mer bekvämt. När jag fick tillgång till faktiska minn...

Förvandla en gammal överstrykningspenna till ett USB-minne för > $2

Har du någonsin fått uttråkad av normal standard vanlig USB stick fallen? Jag har - jag bestämde mig att vända en gammal överstrykningspenna till ett USB-minne, det fungerade bra!Allt du behöver är en USB-pinne du inte misstycker dra isär och en gamm...

USB minne sticka rekyl keyring

inte riskerar skada på USB-porten på företagets dator!Glöm inte ditt USB-minne när du går hem!Tappa inte bort locket till ditt minne!Göra en stick-on memory stick rekyl minns hjul.(Uppdatering: se även versioner II och IIIversions II och III)Steg 1:...

Ännu en annan dum Dance Pad

inget speciellt, bara en 25 pund (11,3 kilo) trä usb dance pad baserat på microsoft-tangentbordYASDPÄnnuEn annanDumDancePadSteg 1: Rita mönstret Första du vill visualisera hur plattan ska vara, välja storleken på knapparna och den layout du vill hamå...

Hur till använda WordPress av USB-minne

du kanske vill ta en fullt fungerande installation till flera platser att Visa programmet.Eftersom du vill arbeta på din blogg tema på kontoretoch förmodligen en hel del mer.Det är mycket lätt att göra.Det finns 2 sätt beskrivs:Webserver på ett Stick...

Hur man gör "Ännu en annan perfekt Martini"

med de olika så kallade perfekt versionerna av detta klassiska klassiker varför inte väga in.Första saker först, en martini är gin. Inte vodka. Jag gillar Michael Ruhlman förslag att en vodka martini ska kallas en "vodkatini".När det gäller deta...

Ett Meccano cased USB-minne

jag har funderat på recasing ett USB-minne för en tid, men kunde inte komma med en originell idé. En svårighet var att många idéer som slutade med något för stor för att vara praktiskt. När jag hittade detta USB-minne, insåg jag att det var tillräckl...

Kombinationslås USB-minne

Problemet:Jag har ett USB-minne med inbyggd trygghet mjukvaran, GREAT! Men det tenderar att vara lite opålitliga när det gäller att använda memory stick på datorer än min egen antingen ta evigheter för att loggas in i det eller att inte ens få tillgå...

Skalle USB-minne

detta instructable visar dig hur man gör en fin snabb, enkel skalle usb minnessticka.Du behöver en uppsättning skalle Key Caps från paperchase http://www.paperchase.co.uk/skulls-key-caps/invt/00503053/Ett USB-minne.En liten skruvmejsel.UHU extra allr...

Hur man skapar en Multiboot USB-minne

behöver du:-http://www.pendrivelinux.com/yumi-multiboot-usb-creator/-en bootbar USB-stickaFörst köra YUMI och klick jag samtycka.Du kan välja ditt USB-minne. Var noga när du väljer rätta.Om din USB-minne är inte formaterad i FAT32 filsystem klickar d...