Anpassade ergonomiskt handtagskapa anpassad passform ergonomiska handtag för mindre redskap eller verktyg. Användning av lödkolvar eller ens gafflar kan verka enkel men tänk om du hade problem med att hålla dem? Göra ändringar att förbättra greppet eller hur kan du hålla det.

Jag var nyligen i dollar store och såg en massa klädkrokar. Det påminde omedelbart mig om pälsen kroken som gmjhowe hittade nyligen för att använda i sitt projekt som påminde honom om bertus52x11's vänster handed dSLR innehavaren. Detta fick mig att tänka att tillämpningen av coat hook idén där människor har svårt att använda båda händerna.

Jag in detta hälsa genom Design-tävling, men eftersom det är så lik gmjhowe's ändring av bertus52x11's idé som bygger på bertus52x11's ursprungliga idé, den främsta orsaken jag att det är så att om detta instructable vinner något på priset går till bertus52x11, att ge honom en extra extra chans att vinna! Se till att kolla in hans andra projekt, många av dem är enkla idéer, men den typ som krävs för ett geni att tänka ut.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en anpassad Cleaver handtag

Jag gjorde detta massivt trä handtag för min köttyxa att ersätta den ursprungliga rundade som var extremt slitna. När du arbetar med bestick är det bäst att täcka bladet och Linda in den ordentligt för att skydda dig. Också vara medveten om att hålla...

Hur man gör en anpassad trä handtag för ett tveeggat rakhyvel

som många andra, jag har strukit min patron rakhyvlar och gick tillbaka några decennier. Om jag har möjlighet att göra eller köpa något, valde jag alltid att göra det. Detta är roligt att skapa och jag har gjort flera. Det finns razor huvuden tillgän...

Anpassade Revolver handtag

Detta instructable är för en 22. Cal rough rider revolver hantera med egna inläggningar, men fungerar för nästan alla revolver. Hoppas du gillar den.Steg 1: materialVerktyg:BandsågSandpapperSanderDrill pressDremelKlämmorMaterial:Trä (ebenholts)Elfenb...

Knex Pistol med nytt format fat och ergonomiska handtag

detta knex pistol har en ny stil fat och ram, men tyvärr en block utlösare. börja inte kritiserar mig för gamla saker, eftersom jag skapade en ny stil av gun fat. handtaget är ergonomiskt, men mestadels beroende på vilken storlek hand du har.Hur som...

En enkel Instamorph handtag för din laserskärare

Har precis köpt en HPC laserskärare för användning på Make: Bromyard, fann jag att befintliga "handtaget" var ganska irriterande. Det var i princip bara en kortplats klipp ut stål locket. Du ta det med en finger och hiss, och det är bra. Men jag...

Knacka på handtag med laserskurna fanér inlaga

Som en homebrewer, jag ofta göra partier av öl att ta till festivaler, roliga bröllop, picknick och andra sammankomster där öl är uppskattat. Jag har en två-tap jockey installationen som är bekvämt för kall öl på språng, och det gör alltid saker lite...

Star Wars öl kran handtag

De senaste åren har många av mina vänner förvärva kegerators att ha öl på kran i sina hem. Inte bara det, men många av dem även brygger sitt eget öl att dela när vänner kommer. Några av dem är även ganska bra på den. En sak dessa kranar som alla hade...

Att göra egen kniv med 3d skrivare ver.2

Jag gjorde utsnittet anpassade Damaskus under min Autodesk artist residence. Detta är en annan strategi att göra anpassade kniv med hjälp av 3d teknologi.Mitt första försök av denna anpassade kniv gör bokförsDenna kökskniv är en 10 i utsnittet, med g...

Virka projekt: Sommaren solros Pin och handled handväska

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Ett paket med Sugru går en lång sätt-gå bananer!

Jag hade flera projekt och reparationer och ett paket gula Sugru. Jag åstadkommit dem alla och mer använda lite av svart Sugru min vän hade rest. Här är vad jag gjorde:1-La antenner till min bi solglasögon2-La horn till min svarta solglasögon3-repare...

Hur man gör Micarta - det enkla sättet

Om du aldrig gjort hemmagjord Micarta för anpassade kniv hanterar innan, inga problem, vår process kommer göra dig ett proffs på nolltid. De material som du kan göra micarta med inkluderar färgat papper, tyger, gamla par blå jeans eller genomsläpplig...

Competitor AR

Idag vill jag ge dig tidigare sett konkurrent AR! Detta är min första gevär och jag måste säga är på min lista över favorit vapen att skjuta. Den har en stor gul rod toppade tidning med intentioner på kriget användning, men det här behöver mycket mer...

Knex Halo 2/4 Battle Rifle replik.

Uppdatera 12/16/12: mot bakgrund av Halo 4 nya automatgevär, som har vinklar och kurvor här repliken inte stämmer, jag är här att notera att detta var tänkt att vara baserade på halo 2: s BR. Due till en nyligen kommentar, jag har uppdaterat titeln s...

UKP v3

Om du inte känner som läser detta, bara hoppa till bilderna och läsa anteckningar, alla viktiga saker är täckt av de.Version 1.0Så mycket tid och möda lagts ned på att göra denna slutprodukt som du ser här.Om du inte har sett antingen den:UKP v1eller...

UKP v3: bygga instruktioner

Ja är detta den... mitt sista bidrag till världen av K'nex. Den efterlängtade, UKP v3. 4 år i vardande, UKP serien har strävat efter att skapa den mest realistiska K'nex pistol tillgängliga, och tyvärr, 3: e gången är charmen. Njuta vänligen detta va...

Papper kanon!

Detta är ett papper kanon, tillverkad av endast papper vikning! Jag fick lära mig det när jag var ett litet barn av en vän till familjen, och från en grundläggande sökning, har aldrig hittat denna metod online. Så i en tidsålder där allt dokumenteras...

Skruvmejsel med trekantiga huvud

Arrrgh... dessa fåniga lilla leksaker du får från McDonalds och sådana platser ha skruvar med trekantiga huvuden. Det är kul att ta dem ifrån varandra, men inte när man måste bokstavligen såg genom plasten, som jag brukade. Detta var tid förbrukade,...

Gör din egen (billigt och lätt) Hand hyvel

Jag hade letat marknaden för nya hand plan till min verkstad. Det finns flera märken och modeller, men de är oftast så dyra verktyg, så efter en lång forskning på internet beräknat jag ute hur till återvinna min gamla skära skivor från min cirkelsåg...

Enkel anpassad koppar låda och dörr handtag

vi nyligen remolded vårt kök, och därigenom ersatt skåp. När vi gick till den lokala järnhandeln och började prissättning drar, allt vi fick var klistermärke chock! Om du inte vill bara en vanlig rund knopp ska du betala för den. De som vi gillade bö...