Bygga en anpassad Cleaver handtagJag gjorde detta massivt trä handtag för min köttyxa att ersätta den ursprungliga rundade som var extremt slitna. När du arbetar med bestick är det bäst att täcka bladet och Linda in den ordentligt för att skydda dig. Också vara medveten om att hålla din träbearbetningsverktyg bort från att kontakta metallen som kan tråkig dina verktyg eller orsaka gnistor.

Slutliga handtaget wraps över baksidan av bladet och är en enorm ergonomiska förbättring när du använder ett framåt grepp med tummen och pekfingret längs sidorna av bladet. Det är konstruerat av solid koa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Anpassade ergonomiskt handtag

skapa anpassad passform ergonomiska handtag för mindre redskap eller verktyg. Användning av lödkolvar eller ens gafflar kan verka enkel men tänk om du hade problem med att hålla dem? Göra ändringar att förbättra greppet eller hur kan du hålla det.Jag...

Bygga en anpassad bildram

det verkar som om du vill Rama in en bild på konstverk, du fastnat med tre handlingslinjer:Hoppas att bilden är en "standardstorlek" och köpa en off-the-shelf ram, eller, ram sektioner...Få någon - om en butik eller en uttråkad släkting - att ra...

Hur man gör en anpassad trä handtag för ett tveeggat rakhyvel

som många andra, jag har strukit min patron rakhyvlar och gick tillbaka några decennier. Om jag har möjlighet att göra eller köpa något, valde jag alltid att göra det. Detta är roligt att skapa och jag har gjort flera. Det finns razor huvuden tillgän...

Bygga en anpassad sköld för Gangster gadgetplattformen Propeller

brödunderläggen kan vara snabb för att du provar ut en enkel krets, men de är verkligen klumpig när det gäller att faktiskt använda den kretsen.Så steg till nästa nivå av krets prototyper med en anpassad sköld som denna för Propeller-plattformen från...

Bygga en anpassad Rifle Stock

Författarens anmärkning: det finns begrepp i detta instructable att gå bortom sin ansökan till gun lager - inklusive de allmänna woodoworking, skulptera och efterbehandling - så även om gun lager är inte din "sak" du kan fortfarande hitta något...

Bygga en anpassad ben cykelställ med gjuten aluminium

så jag fick tag i en sena 80-talet modell GT modellen ram, jag äntligen beslutat att bygga upp. Jag använde äldre delar som jag hade och beordrade upp vissa nyare GT delar. Montering för de gamla skolan bromsarna lämnades nakna på grund av nyare stil...

Bygga en anpassad krita innehavaren

är du eller någon du vet något om en biljardmästare? Väl har jag den instructable för dig! Detta är en stor gåva för biljard buff i ditt liv! Njut! Om du har rösta några frågor eller kommentarer vänligen fråga och om du gillar det. sedan! Tack.Steg 1...

Bygga en anpassad materiel för Springfield M1A

jag är ett stort fan av M1A gevär i alla det är konfigurationer - det är korrekt, kul att skjuta, och tillförlitlig som städ (och nästan lika tung - lol)- men även det kan förbättras. Jag gillar också pistolgrepp lager - mest för att jag finner dem m...

Anpassade Revolver handtag

Detta instructable är för en 22. Cal rough rider revolver hantera med egna inläggningar, men fungerar för nästan alla revolver. Hoppas du gillar den.Steg 1: materialVerktyg:BandsågSandpapperSanderDrill pressDremelKlämmorMaterial:Trä (ebenholts)Elfenb...

Bygga en anpassad brett coaster hub cykel

här är några detaljer på att göra en bred bakre coaster hubb som den jag använde på denna cykel.Steg 1: detta är vad du behöver detta förutsätter att du förstår hur en dalbana hubb fungerar och vad det ser ut som inne.du behöver två navhylsor för en...

Bygga en anpassad lockigt körsbär matbord

[youtube]x9REs6wo5SM[/youtube]...

Bygga en dator

Någonsin undrat hur man bygger din egen dator?Många människor skriver det som "för svårt". Detta instructable visar dig hur enkelt det egentligen är! Jag tar dig genom hela processen i lätt klartext steg för steg och du kommer bli förvånad hur l...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

Bygga den platta bandsåg (AKA tabellen Jigsaw) | DIY Woodworking verktyg #6

Redan innan jag började träbearbetning, jag ville ha en av dessa små Cirkelsågar. Jag ville också ha en bandsåg. Tyvärr (som alltid), det var ganska dyrt, och jag kunde inte råd med dem.Men... Vad jag senare kom ihåg, är att jag hade ett pussel som m...

Star Wars öl kran handtag

De senaste åren har många av mina vänner förvärva kegerators att ha öl på kran i sina hem. Inte bara det, men många av dem även brygger sitt eget öl att dela när vänner kommer. Några av dem är även ganska bra på den. En sak dessa kranar som alla hade...

En av ett slag anpassade rörlighet maskiner för funktionshindrade!

Min idé!En av ett slag anpassade rörlighet maskiner för funktionshindrade!Jag har utformat och byggt alla typer av maskiner i förflutnan.Jag konstruerade maskiner för Robot Wars och byggt över 30 elfordon och enheter. För närvarande jag konstruera oc...

Bygga en bakgård labyrint

min mamma har velat bygga en labyrint i vår bakgård under lång tid. Hon gick först i en labyrint många år sedan i en park och verkligen njöt av erfarenhet. Från den stunden var särskilt processen att gå en labyrint något som hon hade alltid velat åte...

Anpassade Arduino MIDI Controller

Hej och Välkommen till detta instructable om hur man bygger en anpassad, Billigt och enkelt USB MIDI-controller, baserat på Arduino. Den bästa nyheten: inget krångel med USB-till-MIDI-gränssnitt eller programvaruverktyg som Hårlösa MIDI, bara plug 'n...

Auto-genererade anpassade växthusgaser

Hej alla! Projektet kulminerar det arbete jag gjorde för Autodesk i min sista termin på college. Jag har varit lycklig nog att arbeta deltid för Autodesk genom deras Campus Expert program för de senaste månaderna. Detta inlägg kommer att gå igenom hu...