Arduino upptagen-o-MeterNär jag arbetar på ett projekt älskar jag långa sträckor av oavbruten kreativt tänkande, så jag designade denna upptagen-o-meter att låta folk veta om jag är i zonen innan de kommer avbryta mig.

Saker du behöver:

  • Kartong vävnad
  • X-acto kniv (eller sax)
  • Gröna, röda och gula LED
  • Motstånd
  • Skärbräda
  • Sladdar
  • Momentan knapp
  • Diffusion papper (bakplåtspapper eller någon lätt transparent papper)
  • Tejp
  • Sharpie
Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino ledde Vu-Meter

Arduino ledde vu-meterYouTube-videorDokument...

Arduino alkohol koncentration meter

Hej, ska idag jag visa dig hur man gör en Arduino alkohol koncentration meter själv.Som mitt senaste projekt är jag ledsen för min engelska.Detta instructable jag hade översatt från: http://arduino.vn/bai-viet/720-huong-dan-lam-may-d...Jag hade efter...

Arduino-Fart-O-Meter

OH NO! Gjorde han inte!Ja gjorde jag!Mitt projekt är enkel: prutta i en stol och skicka signalen trådlöst till en panel som visar intensiteten i fart!Ord av försiktighet: Inte tvinga vänligen dig att Fisa, du kan skita i byxorna om du försöker hårt!T...

Arduino OLED spänning mätaren

Arduino OLED spänning mätaren är en enkel kod att jag skrev att läsa analog ingång och konvertera i till spänning och visa upp på OLED Visa den här enheten kan användas för att kontrollera 0-5V DCSteg 1: Saker som du kommer behöver för detta projekti...

Enkel LiDAR med laseravståndsmätare Uni-T UT390b, Arduino och Turbo Pascal

Hej!Några dagar sedan köpte jag en Laseravståndsmätare (Uni-T UT390b, f.e.http://www.dx.com/de/p/uni-t-ut390b-45m-laser-dist...) att förverkliga en enkel LiDAR. Avståndsmätare har en noggrannhet på +/-2mm och kan mäta avstånd upp till 45m. Detta blir...

Att göra Mindstorms RCX arbete igen

Jag hittade en av de ursprungliga Lego Mindstorms kit på en loppmarknad och jag var tvungen att köpa den. Jag har velat ha en av dessa för ett tag, men jag sett aldrig till att köpa en. Nu när de är något föråldrade, kan du oftast plocka upp dem gans...

Analoga VU-meter och klocka (Arduino Powered)

detta projekt tar tillbaka gammalt tiden analoga VU-Meter, med de extra funktionerna av en snygg snygg klocka! När du stänger av din musik svinga mätarna automatiskt in till klockläge. Bakom är det alla populära och lätt att använda Arduino.Detta är...

Neo Pixel Arduino Vu-Meter

Hej!Detta är ett projekt som jag skapat för en Digital Multi Media klass som jag tar. Jag gjorde det i hopp om att meddela min pappa när han är att vara för högt. Han har varit en musiker som alla av hans liv och han kan inte längre höra så bra som h...

Arduino/Twitter Mets Apple

När jag går till Citi Field med mina barn att se Mets, de går galen för Home Run Apple.To mig, Apple är en del av vad gör baseball spännande för barn. Trots att mina barn inte kan titta på de flesta spel, tycker jag fortfarande att föra dem längs.Hom...

Arduino baserat Meter - en många LED Driver

som ett direkt resultat av en fråga i forumet Instructables, för en bargraph att visa data på instrumentbrädan i en bil, en anpassad elektronik instructable.Här, för din uppbyggelse är bil-barDuino, visar ett enkelt system för analoga och digitala gr...

Med en VU-Meter med en Arduino

Många av oss har funnit oss med gammal teknik som vi skulle vilja blåsa liv tillbaka in igen. I detta fall har vi en gammal VU-meter, i huvudsak en volymindikator, som vi försöker få flytta igen. Det är en ganska enkel process, med hjälp av en liten...

Arduino VU-meter

Kan göra en enkel Arduino VU-meter!Steg 1: komponenter · LM386 operationsförstärkare· Elektret mikrofon kondensator· Arduino duemilanove· 10 k potentiometer· Kondensatorer: 47 nF, 1uF, 10uF, 100uF 100nF· Motstånd: 10Ω, 22k· 6 lysdioderFör att skilja...

ARDUINO ENERGY METER

[Spela Video]Jag tillhör en by i Odisha, Indien där täta strömavbrott är mycket vanligt. Det försvårar livet för var och en. Under min barndom dagar fortsatta studier efter skymningen var en riktig utmaning. På grund av detta problem konstruerade jag...

Arduino vu-meter med förstärkare

din fyra huvudsakliga delar för detta projekt är en Arduino, en LoLshield och en förstärkareLoLshield är ett kretskort som kommer med ett bibliotek som gör det möjligt att individuellt styra en matris av lysdioder. När du har den rätt bibliotek insta...

En resa av Palm Arduino Kit

jag skyldig detta instructable till min Palm Arduino Kit fläkt!Gjorde jag nämnde i min tidigare instructable "Palm Arduino Kit" att jag byggt i kit till följde med mig medan jag göra den resande.Och en riktig resa av min Palm Arduino Kit gjorde...

Android och Arduino SMS-baserade Home Automation

Nyligen fick jag en relativt billig Kvadranten Band GSM/GPRS-modul för att spela med. Det är en SIM800L modul, och kommunicerar med alla micro via en seriell port. Det kom med en panel mount antenn.Jag beslutade att bygga ett enkelt SMS Controller sy...

Hemmabyggd (DIY) CNC router - baserade Arduino (GRBL)

Redan för några var månader eller år, jag planerar att bygga mitt eget CNC fräsmaskin. Nu bestämde jag mig för det var tid att göra det! Jag läser mycket om andra DIY projekt och till slut jag gillade designen från Arduino CNC intstructable som jag h...

LED Dawn / Sunrise väckarklocka, nattlampa & säkerhet ljus - Arduino kompatibel

som nätterna förlängs successivt under hösten 2011, jag upptäckt glädjen med Arduino och trodde att det skulle vara ett bra sätt att genomföra något som jag har velat ha en lång stund - ett skonsamt sätt att vakna upp på en vintermorgon. Tyvärr, det...

1-4 siffriga Arduino Counter

detta projekt är perfekt för att förstå logiken i arbetet av en räknare genom att använda Arduino kod eftersom du har tillgängliga 4 program: 1 för 1-siffra, 1 för 2-siffriga, 1 för 3-siffrigt och andra för 4-siffriga counter med en enda 4-siffriga p...