Armén av två Paintball Masknågonsin velat vara Salem eller Rios i verkliga livet? Jag vet jag har! Och nu kan du när du bär din egen armé av två Paintball mask. I detta projekt du kan välja att bara göra det en prop, eller du kan gå den extra milen och göra det en paintball mask.

Detta var en ganska arbetskrävande bygga och jag föreslår om du inte har haft någon erfarenhet av glasfiber och bil kropp filler, då bör du nog få lite träning med dem första.

Inköpslista:
Kortpapp
Lim (super lim eller tacky lim)
Glasfiber harts
Glasfiber tyg (eller glasfiber matta)
Bondo kropp filler
Plats putty
Billiga penslar
Sprayfärg
Primer
Craft skum
Sunglass linser
Elastiska

Verktyg:
Dremel
Elektrisk slipmaskin
Sax
Dator
Skrivare
Spackel

Se Steg
Relaterade Ämnen

Luften kyls Paintball Mask

jag arbetar som en paintball domare och ett kroniskt problem som jag har är min mask imma upp. Jag anser att detta är värsta att hända på fältet paintball om reffing eller spelar. Som en ref, kan inte jag hålla reda på spelare eller exakt förklara tr...

Kamouflerade Paintball Mask

saker du behöver:1. Måttband2. kamouflerade garn3. sax4. Paintball maskSteg 1: Klipp garnet Skär garnet i 18 tum långa strängarSteg 2: Börja göra Ghillie Börja med passerar varje hål 18 tum nedskärningarna av garn på masken. Det hjälper mycket att kn...

ContourHD på en Vforce Grill Paintball Mask

jag spelar för scenario paintball team Pub krypa http://www.pubcrawling.org . Vi reser över hela USA för att spela paintball och har rest till Skottland och England för händelser. En sak som vi vill göra är att ta en massa bilder och filmer av våra e...

Hur man målar en paintball mask

i detta instructable jag visar dig hur man sprayfärg en paintball mask kamouflage. Du kan också välja olika mönster och färger på din mask att måla. Detta instructables är bra för amatör paintball lag som vill ha matchande masker. Följ bara de enkla...

Att göra en Paintball Mask kamerafäste v2.0

listan:2 skruvar4 skruvar-mutteren bit av PVC - 40mm i diameteren bit någon snäll metall eller ett metall-hörnen liten bit av KARDBORREBANDstarkt limoch några verktygDet är en andra version av mount till paintball mask, detta fäste kan användas i någ...

"Ghillied upp" gör din egen ghillie paintball mask

min första instructable, hur man gör en djurisk paintball mask med husgeråd. Dess mycket enkelt, men ändå ganska effektiva och strid testas. Berätta hur jag gjorde! :)Steg 1: Teh stuf du behöver. * 1 * Paintball mask (en med visir)* 2 * bomulls snöre...

Att göra en Paintball mask kamerafäste

listan:2 skruvar4 skruvar-mutteren liten bit av PVC - 40mm i diameteren bit någon snäll metall eller ett metall-hörnen liten bit av KARDBORREBANDstarkt limoch några verktyg.-Detta arbete var bas i flera inlägg i INSTRUCTABLES.COM och jag utvecklat yt...

Fläkt anti fog för någon paintball mask

Fan för någon paintball och airsof mask....

DIY ljus upp Paintball Mask

Hey guys detta är hur du gör någon typ av mask med en klar lins lyser upp.Steg 1: MatirialsOK så för detta behöver du-Varmlimma-ett litet ljus med en switch (jag använde och ledde)-en mask med en klarglas- och om du vill du kunde som tejp eller färg...

How to paint your paintball mask

Jag har sökt högt och lågt för instruktioner om hur du gör detta och hittade dem på ett techpb forum, så här du gå...

Hur att dölja en Paintball / Airsoft maskera

så för att börja detta är min första instructible. I det kommer att jag lära dig att kamouflera en paintball mask.Steg 1: Saker du behöver Du behöver-mask-dator-papper-skrivare-ultra platt sprayfärg-en justerbar hobbykniv-SkärbrädaSteg 2: Hitta din S...

Den mörk riddare Batsuit och Bane Mask och kostym

med den kommande utgivningen av The Dark Knight Rises, och slump tidpunkten för min vän, Kevin, att vara skallig från kemoterapi, vi beslutat att vi ska göra en video. Han ville vara Bane, och jag kunde dra av en halvbra Batman. Naturligtvis var jag...

Paintball, hur det görs. Nybörjarguide

Hey guys, det är bra att vara tillbaka på instructables igen efter att ha varit icke-aktiva för ca 2 år. Jag har haft detta instructable på is under en mycket lång tid. Jag hoppas ni uppskattar det lika mycket som du gillade min andra instructables!D...

Odjuret-svarvning en Paintball pistol i en Airsoft prickskyttegevär

du spelar Airsoft? Vill du spela paintball?Har du någonsin velat en av dessa vansinnigt kraftfulla Airsoft sniper gevär, men hade inte råd med 300$ + prislapp? Är du trött på paintball, och vill komma in i Airsoft, men inte vill punga ut stora pengar...

Hur man gör en Batmobile transformator kostym

objekt bredd = "425" höjd = "344" >Detta är min erfarenhet att göra en Batmobile transformator kostym. Totala materialkostnaden för detta projekt var lite över $150. Det tog 2 månader av planering och 1 månad av konstruktion till sl...

Allvarliga Nerf: Officiella NK3AE tunga Uniform

OBSERVERA: DENNA UNIFORM HAR VARIT HELT OMARBETAD OCH UTÖKAD. DU HITTAR DE NYA INSTRUCTABLE HÄR:NK3AE är en taktisk armé dedikerad till avancerade mil-sim Nerf krig. Vi har avancerad taktik, utrustning och kunskap som krävs för att vinna varje krig....

Shredder - Ninja Turtles

denna tutorial skapades ungefär två år efter att jag gjort den Shredder kostym.Nästan ingen av artiklarna är fortfarande intakt.Hjälmen förstördes, något tyg som jag använde förstördes. Det enda att överleva är armor bitar, och de har skadats.Detta ä...

Airsoft: En nybörjare guide baserat på personlig erfarenhet.

Detta är min första instructable, så vänligen komma ihåg. Jag har sett ett par andra airsoft guider på instructables, men jag vill min att vara mycket mer omfattande och närmar sig hobby från ett perspektiv som tar hänsyn till de flesta av de farhågo...

En riktig airsoft guide

Alright, så jag är verkligen att bli irriterad av alla dessa 11-åringar går "oh gå till airsplat eller hobbytron! de är bra!"Lol Detta är en riktig guide för noobs/intermediärer söker några faktiska råd.I denna guide kommer jag lära dig några sa...