Askfat av totala avfall materialJag gjorde denna askkopp med cheferna för cigarettpaket. Du kan göra det kvadratiska, rektangulära, trekantiga, sexkantiga, cirkulär. Här har jag visat den rund form cozz är det tuffare. så låt oss börja

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dekonstruera ett par Jeans med minst mängd avfall

Jag hittade nyligen instruktioner om hur du skapar en trasmatta. Naturligtvis vill jag försöka göra en med denim. Och inte nya denim, men mjuk, bruten i denim, som din favorit par jeans. Och det bästa stället att hitta som är i själva verket ett par...

CRT till Planter Upcycle: Introduktion & material

Hej gott folk!Om din läser just nu dess förhoppningsvis eftersom din intresserad upcycling en gammal CRT datorskärm till något som du ser ovan. Detta projekt är grön på en hel del sätt bland annat faktumet att din att skapa något för att odla blommor...

Grouch - Oscar Grouch

Som Halloween närmar sig, börjar mitt sinne racing med frågor och idéer? Vilken karaktär ska jag vara? Vilka material måste jag köpa? Vilka material har jag redan? Hur ska jag göra denna del och den del... och sedan den andra del? Jag brainstorma......

Konvertera din Honda Accord att köra på skräp

vi kanske inte ännu har en flux kondensator för resa i tiden, men vi har redan en motsvarighet till "Mr Fusion", som om skickligt, gör att du kan köra din bil på everyday "Papperskorgen"--idag. Denna "magiska" enhet kallas en...

Bygga en paraboliska Solar-varmvattenberedare med 123D

för det här projektet I anges för att skapa solar motsvarande varmvatten kranen på en kaffemaskin: en sol på begäran varmvatten värmare. Jag blev inspirerad av funktionaliteten i en ny mjukvara som kallas 123D-gör som gör det enkelt att bygga stora,...

Cribbage styrelse

Detta är hur du skapar en anpassad cribbage ombord på en cnc-maskin med ArtCAM Express programvara.Saker du behöver· ArtCAM Express· CNC-maskin· Block av träSteg 1: Titta på videoSteg 2: Skapa en bas1. Bestäm storlek och form av styrelsen du vill.2....

Hur man kan minska kostnaden för en 3D utskrift

3D-utskrift blir populär dag, och jag slår vad om du vilja till få minst ett 3D utskrivna objekt att lägga till din samlarobjekt. Men saken är när du börjar 3D utskrift det blir beroendeframkallande precis som att ha din första tatuering eller pierci...

Pier 9 resurs: Autodesks Pier 9 Workshop

Detta Instructable är för alla som är intresserade i Autodesks Pier 9 Workshop.Den Pier 9 Workshop har en helt ny hemsida!Besök oss här för aktuella projekt, evenemang och uppdateringar om happenings på verkstad. För mer information om Artist in Resi...

CNC Spirograph

för några månader sedan kom jag ihåg ett ritverktyg jag lekte med som barn, Spirograph. Söka lokala butiker bara resulterat i en liten, dålig ersättning i plast, av de jag minns. Inspirationen och idén till detta projekt växte således. Jag har en bak...

CNC vinge revben

på vårt månadsmöte i föreningen experimentella flygplan, jag berättade ledamöterna om att jag hade tillgång till en CNC router. Snabbt, frågade en medlem om jag kunde klippa ut trä vinge revben. Den traditionella metoden är att göra en jigg, ta hundr...

Arbetsbock tabell med flytande välvda bår

Detta är ett matsalsbord som jag bara slutade för vår familj i tid för semester. Den är gjord av valnöt och lönn, som är min favorit typer av trä för möbler. Benen är valnöt, båren är lönn och table top är lönn med en valnöt inlaga.Jag bygger tabelle...

Automobile statiska skalenlig modell från kortet ombord

Att göra skalenliga modeller från kortet styrelser är en passion för mig sedan barn huva, Got inspirerade av min far när han begåvad mig en skalenlig modell. Det gav mig en idé att göra mer korrekta former av modeller. Således inspirerad för att göra...

Skapa en Milo från Tristan Titeux kuperar serien.

Mitt namn är Tristan Titeux, jag är en pionjär inom den moderna Eco monterade möbler. Jag skapa en hel del avfall och beslutade att komma med en design av möbler som används både av nedskärningarna som var för liten för allt annat och den gamla möble...

Gör en kapitalvara, plywood soffbord på ShopBot, snabb, enkel och billig

min fru och jag nyligen flyttade från San Diego till Pittsburgh. Vi vann en hel del våra möbler tillbaka i Kalifornien så vi inte skulle behöva kånka det 3.000 miles. Detta lämnade oss ganska soffbord-mindre för de senaste månaderna. Inte längre! Jag...

5 sätt att förstöra en mögel att göra projekt

någonsin har du ett av dessa ögonblick där du tror, "Jag vet exakt hur man gör detta på rätt sätt, men jag kommer inte att göra på det sättet." Kostnad eller tid eller Hybris kommer i vägen och du göra en massa rookie misstag och sluta med ett m...

T-Shirt matkassen

PRESENTERA, EN T-SHIRT LIVSMEDELSBUTIKER VÄSKA. Du använder en gammal T shirt och omvandla den till en matkassen, så att du slipper använda plastpåsar. Du minska mängden plast som du använder med denna väska och minska avfallet genom att inte kasta b...

Familjen Coat Hook

Saker du behöver· ArtCAM Express· CNC-maskin· Block av träSteg 1: Titta på videoSteg 2: Importera bilden1. Klicka på "Öppen modell" inom ArtCAM Express och välj en bildfil att säkerställa en maximal z höjd inmatas.2. öka bildstorlek om du vill h...

DIY mikrobiella bränsleceller! LÄTT!

Låt mig veta om du behöver hjälp att bygga en egen. Mitt namn är Paul Nylund, och min partner i projektet var Marcia Rojas behöver du nämna detta.Blueprint: http://goo.gl/Z3NufUnder våra tester såg vi ibland spikar av upp till 6 volt medan du justera...

GÖRA USB LIGHT för bärbara datorer i 10 minuter

i detta Instructables som vi kommer att göra USB-ljuset för bärbara datorer. Normal USB-ljus kostar minst $ 4, men här jag gör USB-ljuset med gamla och avfall material kostar mindre än $ 1. skapandet av denna USB-ljus är mycket mycket enkelt sätt och...